Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PURE-ACOUSTICS, זהירות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קלריון מן...:)

יש גם לקנווד דברים מאוד איכותיים,כמו קומפוננטים ב500 דולר,ומגברים מעניינים,גם לפיוניר יש יציאות סבירות לפעמים,למרות שאני לא אוהב את החברות הנ"ל ,אבל אל תשכח שהם פונות לקהל יעד מסויים,ויותר עממי,אז אל תקטול 2 מתוך החברות שמחזיקות נתחי שוק מאוד נרחבים בתחום האודיו לרכב,והאודיו הבייתי....

under construction..

פורסם

לא אמרתי שהם סתם זבל, אבל מבחינתי הם ממש JUNK (די סותר את עצמי), כל אחד וההשקפת עולם שלו...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אחי, אני לא מחזיק מעצמי מבין גדול בתחום.

וגם לא רואה את עצמי משקיע במערכת שעולה יותר מהאוטו שלי (אני בכוונה מגזים).

לי , נתח השוק הזה "העממי" מאוד מתאים.

ברור שיש שמות גדולים יותר אבל בסך הכל אני מאוד מרוצה מהסאב+המגבר, למרות שהם לא רוקפורד וקיקר....

אגב, הרדיו דיסק שלי, של קנווד וגם ממנו אני מאוד מרוצה .

פורסם

סבבה, כל אחד ומה שהוא יכול להרשות לעצמו\מקציב לעצמו, לדעתי כל שקל שני שיש לי יכול ללכת על אודיו לרכב... (אם לא יותר במקרים מפתים)

קרא אותם.

פורסם

קלריון. אני בטוח!!!

שגם כשאתה התחלת. עבדת עם פיוניר וקנווד.

אז באמת בלי שטויות. כי להתחיל ישר עם ידע אני לא מאמין.

וגם אני התחלתי עם קנווד, (ויש עד היום ציוד. למכירה , אבל יש)

וגם עם פיוניר . (היה. 304F. היה מגבר. היה 6/9. ויש עד היום רדיו)

וגם יש לי JL W7. ויהיה רוקפורד (הסדרות הישנות והאיכותיות. לא הזבל של היום). ויהיה עוד חברות איכותיות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני לא אמרתי שלא, נו באמת מזה העקיצה הזאת, שאני התחלתי היה לי קומפוננט של מגנאט 300 שקל בדלתות...

זה לא אומר כלום תמיד יש תחילת דרך ותמיד יש סוף גם...

לאט לאט מתפתחים, ממגנאט של 300 הגעתי למגנאט ב1200 שקל ואז החלפתי מכשיר מסוני לקלריון ואללה ואללה...

קרא אותם.

• תוכן חדש...