Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי בחירתך?  

74 הצבעות

1. 1. מהי בחירתך?

• רמת גן - ליד קניון איילון בחניה של האיצטדיון
    • רעננה - פארק רעננה
    • ראשל"צ - חניון הסופרלנד
    • לא משנה לי, העיקר שיהיה מפגש

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

אז מה ניסגר בסוף עם המיפגש הקרוב ???

פשוט חזרתי מי חופשה מי חו"ל , ורכשתי ציוד חדש לרכב, ואני משתוקק כבר להפציץ!! :)))

HU-JVC KD LX 110R\FRONT-KENWOOD KFC1068S\REAR-PYLE PL6984BL\SUB-LANZER MAX 12\ FRONT AMP-MAGNAT THE ROCK 400\REAR+SUB AMP-MAGNAT THE ROCK 800

SAAB 9000 2.3L :smile:

פורסם

לא תהיה הסכמה. כבר הצביעו יותר אנשים ממה שבאמת יגיעו למפגש. כמו שאמרתי כבר, שכמה מותיקי המפגשים יקחו על עצמם את האחריות ויקבעו את יום ומקום המפגש על פי הסקרים האלו. אם יצביעו עוד כמה אנשים זה לא מה שיעשה את ההבדל.

פורסם

אני לא יוצא בהצהרה חגיגית או רשמית מכל סוג.

פשוט איך שזה נראה עכשיו, למרות שלי אישית יש העדפה למקום אחר, המפגש יקבע לרמת גן ביום שבת...

יש רוב של אנשים, ועניין ה"וותק" של המיקום.

אולי יהיה יותר הצלחה בפעם הבאה...

אגב, אייל אתה מתכוון להגיע או שסתם הצבעת? :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני אומנם וותיק בקארספורום אבל לא יותר מידי וותיק באודיו....

הקיצר לדעתי רמת גן ביום שבת נשאר זוכה, על אף העדפותי השונות

כדי שלא נגיע לרגע האחרון : נכון לעכשיו רמת גן - שבת

יאללה להתפקד אנשימוסים !!!

אני מגיע !

פורסם

המרחק בין ראשון לציון - הסופרלנד לאיצטדיון רמת גן הוא לא כזה גדול... משהו כמו 15 ק"מ גג

אז מי שכבר בא, ואני מדבר בעיקר אל האנשים החדשים (שכומבן רצוי ומומלץ שיגיעו), המרחק הוא לא גדול ואם כבר להשקיע בלבוא מה זה עוד 15-20 דקות נסיעה?

נסגור את זה באיצטדיון וזהו.

השעה הרגילה - 12. גם היום רגיל - שבת.

ובקשר לאוכל - רעיון פשוט מאוד - נזמין לשם אוכל!

מקווה שהרוב מסכימים איתי

אלון

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

בVAG-CLUB יש להם מנהג נחמד במפגשים, שכל אחד מביא איתו משהו, אחד עוגיות אחד שתיה כל אחד משהו ו"פותחים" שולחן...תאחלס אם חצי פה יביאו בקבוק שתיה והחצי השני איזה במבה או חבילת עוגיות...בערך בעלות של חמש שקל לבן אדם יהיה הרבה יותר נחמד

פורסם

מאז שהתחילו המפגשים של מיכאל\אסף , הייתי מגיע באופן קבוע , לדעתי רק רמת גן (אפילו שאני גר בראשון-מערב והסופרלנד זה 5 דקות מהבית שלי).

מסיבה אחת פשוטה , התחשבות באחרים , יש הרבה פה מת"א ומאזורים קצת יותר רחוקים , וזה פשוט באמצע .

לאף אחד זה לא הפריע , לא היום לא השעה ולא המיקום .

לדעתי מיכאל ואסף(שבצבא עכשיו) צריכים להודיע על מפגש ביום שבת הקרוב .

אם צריכים עזרה אני מוכן לעזור , בכיף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...