Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה דודה שלי נוסעת לחודש לחול ואני רוצה שהיא תביא לי מגבר מונובלוק

הסכום המוקצב הוא 250 דולר....

תנו לי הצעות + אתרים שאני יכול למצוא את המגבר שאתם מציאים.....

הסאב שכרגע יש לי יוחלף ויותאם למגבר שאני יביא.....

תודה מראש אבירם...

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזר בדרך כלל מתאימים מגבר לסאב ולא סאב למגבר.

מה הדרישות שלך? על אילו טווחי הספק אנחנו מדברים?

או שיותר פשוט תבחר קודם סאב ואז נתאים לך מגבר בשבילו

פורסם

מגבר מתאימים לסאב ולא סאב למגבר.

מה שיקבע את טיב ועוצמת הסאונד בסופו של יום יהיה האלמנט.

תחליט מה אתה מחפש, משהו חביב ועדין למערכת SQ או משהו SPL? או משהו SQL?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

כמו שהחברים פה כבר אמרו,אז איזו הגברה אתה צריך? לאיזה סאב זה?

אתה יכול לקנות במחיר הנ"ל מונבלוקים של 250-2000 וואט RMS, מה אתה מחפש בדיוק...

under construction..

פורסם

אני רוצה סאב מדוייק אבל עוצמתי אני עדיין לא החלטתי איזה אבל את הקניה של הסאב אני מעדיף לקנות אחרי שיהיה לי כבר מגבר בתוך האוטו שיגביר אותו

פורסם

אבל אם אתה "מסתפק" בסאב של 400 לא צריך מגבר של 1500 ולהפך...

מה התקציב לסאב?

קונה בארץ?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני קונה תסאב בארץ במחיר מוזל של יבואן עוד לא החלטתי איזה סאב אבל אני רוצה משהו חזק ולא כמו הפיוניר שיהיה מרוח אני אוהב תדיוק....כרגע יש לי מגבר נורא חלש לסאב ובגלל זה גם ככה אני יביא מגבר רציני מחו"ל המגבר כרגע נותן לי אולי 120 RMS בגישור....

פורסם

1000 ש"ח

אבל אתה יכול לתת לי סאבים שעולים קצת יותר כי אני משיג הכל במחיר של היבואן ולא כמו בחנות עם רווח

לדוגמא הקומפ וי אר 720 ש"ח במקום 900

פורסם

לדעתי קח VMAX12, שיא הדיוק והעוצמה במחיר שכזה...

להגברה יש לי המלצה בפה אחד - http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14927 .

לי אישית אם היה דודה אני הייתי מנסה לקנות את זה מקסימום הייתי מוכר את זה בארץ - http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=15324

ואם בעתיד אתה מתכוון להשקיע על סאב עוצמתי יותר (יקר יותר) לך על זה - http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14798

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

קודם כל,האלפיין הוא מעולה,אך במחיר הזה ניתן להשיג הרבה דברים יותר טובים ממנו (300 וואט RMS ב באוהם? 260דולר, יש מציאות יותר טובות).

הדיימונד אודיו הוא בכלל 2 ערוצים-אבל בחירה מצויינת.

ולגבי ההיפוניקס,אז הוא ממש מתומחר גבוה,ניתן להשיג היפוניקסים אחרים יותר עוצמתיים ועולים פחות.

לאחי יש 2 מגברים של היפוניקס ה1205BD שנותנים 1200 וואט RMS כ"א ב1 אוהם ו900 ב2 אוהם, הם מעולים ומומלצים בחום.

אך במקום הTX1005D שיש בקישור הייתי מחפש משהו אחר.

יש להם גם יותר "פשוטים" כמו ה BX605D שנותן 300 ב2 אוהם ו600 ב1 ואוהם והוא ממש אנדרייטד כי הוא מוציא הרבה יותר.

under construction..

פורסם

אתה אומר שהמגבר של ההיפוניקס חזק יותר טוב מהקליף דייזין?

כי כרגע זאת ההתלבטות שלי...

מה איכותי יותר?

פורסם

ברור שהוא יותר עוצמתי...

1800 וואט RMS ב1 אוהם (היפוניקס).

מול 1000 וואט RMS ב1 אוהם (קליף דיזיין).

מה יותר איכותי,לא יודע כי לא השוותי בינהם אחד מול אחד,אך זה גם לא ממש בר השוואה ,ההיפוניקס נותן כמעט פי 2 עוצמה.

קליף דיזיין היא חברה מאוד איכותית, אבל גם להיפוניקס לא חסר שנות נסיון (25 שנה) זו גם חברה תחת MAXXSONIC שהם ידועים בתחום.

לגבי השוואה,צריך לבדוק אחד מול אחד.

בכל מקרה לאחי יש את BX1025D ואחי מבסוט מהם עד הגג...מומלץ בחום.

under construction..

פורסם

אתה יכול לתת קישור אולי...?

ולפי מה שאמרת המגברים של אחיך מוציאים 1200 RMS והדגם שאני נתתי מוציא 1800 זה לא אומר שהוא יותר חזק?

אההה ודרך אגב ביררתי כמה עולה מגבר של הכליף דיזיין בארץ ואמרו לי 4500 ש"ח

• תוכן חדש...