Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL CS 50.4 איך המגבר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=CS50.4&ser=GTS&cat=AMP

באנגלית לצערי אני לא חזק אםן מישהו יכול לתרגם לי את זה אני אשמח

CS50.4

Just Arrived! 268 Watt 4-Channel Full Range Amplifier

• The CS50.4's high-output MOSFET power supply ensures optimum power delivery into numerous impedances with low distortion.

• Full range preamp outputs are provided facilitating multiple amplifier hookups without the need for high-loss Y-adapters or signal splitters. • The CS50.4 comes outfitted with a variable 12dB per octave electronic crossover allowing you to optimize system tuning based on speaker location and accompanying loudspeaker components.

קניתי איתו

סט קומפונט GTO 6506 CE

ורמקולים 6X9 CS396e

הכל של JBL

רציתי לקחת את המגבר JBL 75.4 אשר נמצא בדיוטיפרי אבל הוא היה יקר לי וגדול מדי ואני לא ינצל את כולו.

תודה רבה יום טוב

פורסם

התקנת מגבר + חיווט (RCA+כבל כוח) צריך להיות 250-350 תלוי בעיר ובמצב רוח של המתקין.

יחד עם ההתקנת המגבר להתקין את הרמקולים זה תוספת משהו כמו 100 שקל כל עוד לא מדובר על בניות/חיתוכים/התאמות מורכבים יותר.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...