Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זוג קומפוננטים ללא ההקרוסים (נשארו באוטו הקודם :? ) ניתן לחבר אליהם קרוסים של חברה אחרת.

החברות הן : קומפוננט של MB QUART וקרוסים של INOX PRO.

תודה,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מבחינת חיבור ניתן.

האם התוצאה שתקבל תהיה דומה למקורית .. זה רק האוזניים שלך יעידו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אממממ......אולי שווה לך לבנות קרוס פאסיבי לפי נתוני חיתוך שתשיג מהאתר של MB

או לפחות להשיג קרוסים קצת יותר איכותיים....

פורסם

"איכות" הקרוס שהוא צריך להסתכל עליה .. היא רק הכיוונון שלו ...

ולכן לא היתי שולח אותו לחפש קרוס עם כיוונון אחר, או אפילו לבנות אחד .. מבלי לשמוע את הנוכחי ולהחליט אם זה קולע לדרישות שלו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתה תשב בשקט ואל תתווכח !!! :D

לך תחפש אחד איכותי יותר....נגדים מחבר מוכרת ישמעו הרבה יותר טוב מכל קרוס של חברה סינית !! בדוק ואני מוכן למבחן עיוור

סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שי, לקרוס זולים יש נטיה לבצע חיתוכים במיקומים מוזרים - כנראה כתוצאה מזה שהאלמנטים המשודכים להם לא יכולים לעלות מספיק גבוה\לרדת מספיק נמוך

אבל בכל מקרה אכן כדאי שהוא ישמע ויתנסה ורק אם לא יתאים לו שילך על בניה...

פורסם

מיכאל שהיה עם פוקל החליף לקרוס של דוטק ואמר שהסאונד השתפר פלאים...

אתה יכול לנסות לא נראה לי שיקרה משהו רע :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לבקשת מנהל הפורום, לא יהיו התערבויות .. אז תודה על ההצעה בכל מקרה :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אצלי אני עובד ככה ואני מאוד אוהב את התוצאה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
מיכאל שהיה עם פוקל החליף לקרוס של דוטק ואמר שהסאונד השתפר פלאים...

אתה יכול לנסות לא נראה לי שיקרה משהו רע :)

מה הפלא פה?!

מורל לא נופלים מפוקאל!

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ומאזדה לא נופלת ממיצובישי.

כל אחד והאוזן שלו ,כל אחד והטעם שלו.

כנראה הקרוס של מוראל נשמע יותר טוב באוזן של מיכאל , אני לא רואה בזה משהו לא הגיוני.

פורסם

נראה לי שתוקפים את שיבי לחינם, הוא לא התפלא ולא כתב שום מילת פלאים, ה"פלא" היחיד שהיה בהודעה שלו זה התיאור של מיכאל בנוגע לשיפור.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...