Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדידות RTA עם SHIBBY.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציטוט מדבריו של דוחף לויתן:

"לגבי מדידת המגבר עם הגליות - לידיעתך, אין מגבר בעולם שמתנהג בצורה הזו.

גם מגבר לא תקין בהגדרה לא יתנהג כך. מי שמתיימר לדעת לבדוק מגברים

צריך לדעת איך הם עובדים ואיך הם בנויים, וכל בר-דעת היה רואה מיד שהתוצאה

שהתקבלה בלתי הגיונית בעליל וכי יש בעיה באופי המדידה".

אין מגבר שמתנהג בכזו גליות!

mikmik, מנהל הפורום שהוא האדם הכי אובייקטיבי כותב לך, שאתה לא מספק הסברים משכנעים למדידות שלך ושאתה לא עונה לענין לבקורת ולשאלות הנשאלות.

למה לא להודות בטעות? במקום זה אתה נאחז בקרנות המזבח ובועט לאחור! תחשוב בהיגיון, ככל שתמשיך לכתוב בפורום, כן כך אתה אתה פוגע בעצמך ומחסל את המעט סימפטיה, שעדין רוכשים לך בפורום.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך הבנת הנקרא קשה ביותר.

תקרא את ההודעה האחרונה שלי, ואז תכתוב שוב את השטויות שלך בנוגע ל, "למה לא להודות בטעות".

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
ציטוט מדבריו של דוחף לויתן:

"לגבי מדידת המגבר עם הגליות - לידיעתך, אין מגבר בעולם שמתנהג בצורה הזו.

גם מגבר לא תקין בהגדרה לא יתנהג כך. מי שמתיימר לדעת לבדוק מגברים

צריך לדעת איך הם עובדים ואיך הם בנויים, וכל בר-דעת היה רואה מיד שהתוצאה

שהתקבלה בלתי הגיונית בעליל וכי יש בעיה באופי המדידה".

אין מגבר שמתנהג בכזו גליות!

mikmik, מנהל הפורום שהוא האדם הכי אובייקטיבי כותב לך, שאתה לא מספק הסברים משכנעים למדידות שלך ושאתה לא עונה לענין לבקורת ולשאלות הנשאלות.

למה לא להודות בטעות? במקום זה אתה נאחז בקרנות המזבח ובועט לאחור! תחשוב בהיגיון, ככל שתמשיך לכתוב בפורום, כן כך אתה אתה פוגע בעצמך ומחסל את המעט סימפטיה, שעדין רוכשים לך בפורום.

בלי קשר לנושא עצמו:

עם כל הכבוד כפיר אתה ומידן הם אלה שכל הזמן מקפיצים את החתימה של שי

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants"
ואני אשאל אותך ואת מידן, האם זה שרק כשעכשיו שיש מישהו שיש לו טיפה ידע נכנס לפורום

אתם פתאום "מבינים" ומרשים לעצמכם "לקטול" פה את שי ואת מה שהוא עשה, לא גורם לכם

בעצם לרכוב על גב אחרים?

לי אין משהו להוסיף לדיון אז אני לא מוסיף. וגם אתה כפיר לא מבין במה שמדובר כאן, אז מה בדיוק

פשר ההתנצחות? מה אתה רוצה בסוף להגיד אמרתי לכם שי דביל וזהו? בשביל מה זה טוב בפורום

אודיו? הרעיון פה הוא השכלה של אנשים לא התנצחות עיוורת של אחד בשני.

Race Smart

פורסם

יודע מה יותם? מבחינתי שי הרוויח ביושר את הזכות שלהם לקטול אותו. אני כמובן לא מתכוון שזה מה שיעשה מהת'רד הזה אבל אני לא מוצא שום דבר רע בהודעה האחרונה של כפיר, הוא בסך הכל כתב את מה שהרבה משתמשים אחרים חושבים.

יש שתי אפשרויות שמתקבלות על הדעת - להודות בטעות או להביא טיעוני נגד. שי אומנם טוען שהוא כביכול הודה בטעותו אך גם לאלו מאיתנו שאין להם בעיות בהבנת הנקרא ברור שהוא לא מתכוון לכך. זו בחירה באפשרות שלישית שלדעתי איננה מקובלת.

פורסם

יודע מה איל, האומנם "הרווחתי" את הזכות שלי ביושר, זה נכון.

האם אנחנו חיים בעולם שמסתכלים רק על התוצאה ?, התמורה המתקבלת ?

למהות תוכן הדברים אין ערך, ואין חשיבות ?

ואני חשבתי שאנחנו חיים בעולם שהדרך לקבלת התוצאה היא הקובעת.

כי הרי לך, אם נסתכל על כל פעם, וכל פעם, וכל פעם, וכל פעם, וכל פעם, וכל פעם, וכל פעם, וכל פעם.

הזכרתי, כל פעם ?

ש-אתה-, איל, כמנהל פורום. אמרת -לי-.

1.לא תצליח לשכנע אותם.

2.הרבה מהם חושבים בשונה ממך.

3.אני לא מתכוון לדכא לגמרי את הצד השני

4.אפשר להשוות את זה לויכוח של אדם מאמין ואדם לא מאמין

5.זה לא פורום אלקטרוניקה זה פורום אודיו.

6.הויכוחים פה והם פשוט יצאו לי מכל החורים

7.לרוב הם חסרי טעם

8.העובדות האלה לא מוסכמות על כולם.

9.זה ממש לא ישנה את דעת המאמינים

10.יש מספיק אנשים שחושבים שאתה מוריד את רמת הפורום

11.אם היית יודע כמה עבודה גרמת לי

12.הם טוענים שזה מדרדר את הפורום

13.זה פורום לכולם, גם לאלו שחושבים אחרת

14.אל תנסה להשתלט

15.אל תגלוש לדיונים אחרים ותוציא לאנשים את המיץ

16.כאלו שחושבים אחרת ממך אפילו אם אתה בטוח שאתה צודק

17.השכלה גבוהה משלך שעדיין לא חושבים כמוך

18.כמו שאתה בטוח שאתה צודק ככה גם הם

19.תלמד לכבד את דעתם למרות שאתה לא מסכים איתם וכמה שזה קשה

20.אני לא מתעמק כרגע בזה אני פשוט מבקש ממך, תתחשב גם באחרים ובעובדה שלא כולם חושבים כמוך

21.עצם זה שאתה כל הזמן מנגח אותם גורמת לשהות שלהם בפורום להיות לא נעימה

22.ביקשתי שלא תנסה לחפש בכח איפה

האומנם איל, זה יהיה נכון להגיד שעד היום מיקמיק הישן לא היה בדעתך, ואפשר אפילו להגיד שזרק פס ואפילו לא עשה כבקשתך.

אבל היום ?

1. בוחר לא להתעמת ?

2. בוחר לא להרגיז את הצד השני ?

3. בוחר לקבל את דרכו של הצד השני ?

4. בוחר לקבל את מי שאינו מסכים איתי ?

5. בוחר לא להוציא לאנשים את המיץ ?

6. בוחר לא לשכנע אותם ?

7. בוחר לא לרדת לעומק הדברים ?

8. בוחר להפוך את שהותם ליותר נעימה ?

האם איל, שכחת את ההטפות שלך כלפי, כלפי דברי, וכלפי נוסח דברי ?

או שמה, התהפכו היוצרות מבלי שידעתי ?

וצר לי איל, אני אגיד לך בכנות מלאה, אם אני אגיב על ההודעה הבאה שלך, אני אהיה מאוד מופתע.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי עצוב לי שאתה מגיב ככה,

כשאתה צודק וצריך להיות ענייני אתה הכי ענייני בעולם ודורש מכולם לגבות את הדברים

שלהם בעובדות אבל עכשיו..........קייטנת אגד.

לא ברור לי איך האדם שתמיד מטיף פה לזה שאנחנו רוצים להגיע אל האמת נעלם.

אז אם האמת פה חשובה לך מעל הכל אז שתף אותנו באיך התבצעה המדידה שלך על מנת

שנוכל להגיע לתוצאות המדויקות,הרי זה מה שמעניין אותנו לא?ואולי לא וכל מה שמעניין אותך זה האגו

וברגע שהוא נפגע אז על הז***ן להגיע לתוצאות האמיתיות,ואם זה הסיפור אז אכזבת אותי שי.

בקיצור או שתוכיח בגרות ולא תנהג כמו ילד ותשתף אותנו שוב כדי לראות אם טחנו פה מים לחינם

או שיש דברים בגו,או שמה שבאמת היה חשוב הוא האגו?!

בקיצור צא מהמגנה,אל תהיה אדיש לכולם כמו שאתה מנסה ליצור את "שי" החדש ואל תהיה "איש

מריבות" כמו בד"כ תהיה נורמלי!!

פורסם
בלי קשר לנושא עצמו:

עם כל הכבוד כפיר אתה ומידן הם אלה שכל הזמן מקפיצים את החתימה של שי

ואני אשאל אותך ואת מידן, האם זה שרק כשעכשיו שיש מישהו שיש לו טיפה ידע נכנס לפורום

אתם פתאום "מבינים" ומרשים לעצמכם "לקטול" פה את שי ואת מה שהוא עשה, לא גורם לכם

בעצם לרכוב על גב אחרים?

לדוחף לויתן יש הרבה ידע, הוא מסביר בסבלנות, מנמק את דבריו ולא מתלהם. גם לשי יש ידע לא מבוטל (יותר מאשר לי!), אבל, הוא טעה, היטעה, הוציא לשון רע לרוקפורד וגם פגע ביבואן, שתרם לפורום. הגרוע מכל, שי מסרב להודות בטעות ואף עושה צחוק מההתנצלות.

עכשיו שי נלחם בכולם וגם באיל מנהל הפורום. זה עצוב וגם לא מכבד את הפורום.

לי אין משהו להוסיף לדיון אז אני לא מוסיף. וגם אתה כפיר לא מבין במה שמדובר כאן, אז מה בדיוק

פשר ההתנצחות? מה אתה רוצה בסוף להגיד אמרתי לכם שי דביל וזהו? בשביל מה זה טוב בפורום

אודיו? הרעיון פה הוא השכלה של אנשים לא התנצחות עיוורת של אחד בשני.

אני לא חושב ששי דביל (אתה כתבת את זה), אני חושב שהוא צריך להתנצל בצורה מכובדת ורצינית, לא בציניות ותוך עשיית צחוק מהמקרה (מה זה mikmik החדש?).

פורסם

שי, המשפטים שרשמת רק מעידים על כמות הזמן וההודעות הפרטיות שהשקעתי בך. אני לא חושב שיש מנהל אחר בפורום שהשקיע או היה טורח להשקיע כל כך הרבה זמן במשתמש בניסיון לגרום לו להשתלב בפורום בצורה טובה יותר (ולא כי אנחנו אנשים חשובים אלא פשוט בגלל שיש כאן המון המון משתמשים). גיביתי אותך בפורום פעם אחר פעם אם זה מול משתמשים אחרים שתקפו אותך ואם זה מפני מנהלים אחרים שחשבו שאתה "משתולל בפורום" וזאת מכיוון שבסך הכל בדרך כלל (ואני לא זוקף לרעתך את החודשים הראשונים שלך בפורום כשאני רושם זאת) ניסית לבסס את דברייך על עובדות ולהביא להם גיבוי כלשהו.

גם בדיון על המדידות גיביתי אותך ומחקתי הודעות מכיוון שכל אלו שתקפו אותך לא הביאו טיעונים ענייניים שיסתרו את המדידה שלך. כעת כשהביאו, ציפיתי שלפחות תשתף פעולה גם אם נוסח התגובה לא היה לרוחך (והגבת פעמים רבות על דברים בעלי נוסח חריף הרבה הרבה יותר ורשמת בעצמך דברים בעלי נוסח חריף יותר כך שזה באמת נראה כמו תירוץ).

מבחינתי הדרך בה בחרת להגיב (התנערות) היא זלזול בי ובשאר המשתמשים בפורום. לא עשיתי את אשר עשיתי כי אני אמא תרזה אלא בגלל שחשבתי שבסופו של דבר זה יכול לתרום לפורום (גם אם בדרך צריך להתמודד עם עשרות ויכוחים וריבים כתוצאה מכך) עצוב לי מאוד (ואני לא ציני) לגלות שטעיתי.

אני נועל את הת'רד מכיוון שויכוח ענייני כנראה לא יהיה כאן (ומנצל את אחת מהפריבילגיות המועטות שלי ואומר את המילה האחרונה). אם בכל זאת אתה מעוניין להגיב על דבריו של דוחף_לויתן אתה מוזמן לפנות אליי בה"פ ואפתח את הת'רד.

מי שרוצה לשאול שאלות נוספות את דוחף_לויתן מוזמן לפתות ת'רד חדש בנושא מדידות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...