Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדידות RTA עם SHIBBY.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני זוכר נכון מהשרשור שחל שי, כל מה שאמרת עד עכשיו לגבי השלבים זה מה שהוא עשה.....אני מנסה למצוא קישור לשרשור שהוא כתב בו את השלבים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה לא צריך. אני הייתי נוכח בבדיקה וזה נעשה. אני ושי כיילנו את המגבר בדיוק לפי מה שאתה

אומר. המהלך של העידכון לכרטיס קול שדיברת עליו בתחילת התר'ד אני לא יודע אם שי הוריד

את העידכון הזה לכרטיס קול. מה שאני כן יודע שבדקנו הענות פנימית של הכרטיס קול (על ידי

חיבור OUTPUT ללין אין)

כל שאר הדברים שדיברת עליהם בוצעו במלואם.

עדיין הייתי מאוד מעוניין שתאמץ את הרעיון ושנגיע אלייך מקסימום למעבדה לבדוק את העניין

בצורה המדעית והמקצועית.

Race Smart

פורסם

איפה מידן נעלם ? מידן....שמת לב מה הלך פה, אחרי שאותו אדם נתן את כל השלבים שצריך לעשות - מסתבר שהם בוצעו ! וזאת אומר לך הבן אדם היחיד בפורום שרוצה שהרוקפורד יצא "טוב" ולא על בסיס אחוזים מאוטופרט....

בכל מקרה נכון לעכשיו הבדיקות שוב יוצאות "תקינות" והדבר היחיד שבאמת עוד ניתן לעשות זה אכן להגיע למעבדה של הלוויתן (אם הוא מוכן) כדי לבצע מדידות מקצועיות אצלו

העדכון לא עושה דבר, הוא אומר שזה רק שומר את ההגדרות אחרי כיבוי מחשב, היות ומהרגע שהוא קייל עד רגע המדידה לא כובה המחשב - אין עיניין בעדכון

פורסם

שי, אני לא רואה טעם למשחקי כבוד. במקום לחפש התנצלות או משהו בסגנון אתה יכול לקרוא את דבריו ולהתעלם מהפיסקה הראשונה (כבר רשמו לך דברים חריפים יותר בעבר ואתה בעצמך רשמת דברים חריפים לא פחות). אתה רושם "אז אני מרשה לך לנסח מחדש את דבריך אם אתה מעוניין בשותף לטנגו " ובדברים האלו אתה תוקף בחזרה. אתה באמת מצפה שמישהו שאתה רושם לו "אני מרשה לך" ינסח את דבריו מחדש?! מיותר.

פורסם

אייל אבל זה גם לא יתכן שכל חמש דקות יקפוץ בראש כוכב אינטרנטי חדש, לוויתן בא לפה חלק איתנו מהידע הנרחב שלו שזה דבר יותר מלגיטימי זה דבר רצוי, לאחר שפירט את כל שלבי הבדיקה נוכחנו לדעת ששי ביצע את הבדיקה בדיוק כמו שהוא אמר....

אבל יש בפורום מספר אנשים שהולכים כצאן אחרי דברים מסויימים ואפילו אם יוכיחו להם שהשמיים כחולים הם עדיין יגידו אחרת מבלי להביא שום סימוכין, שבתר'ד שכל כולו הוא ידע טכני אין לא לי ולא לאף אדם שהידע הטכני שלו מספיק נרחב יכולת לערער על ממצאים כאלו ואחרים, לוויתן נכון לעכשיו הוא היחיד בשרשור הזה שיכול להעלות נקודות כנגד שי כי הוא היחיד שיש לו הידע הנדרש לכך

פורסם

הבדיקות של שי כן נכונות , או לא נכונות , תעשו לי טובה ותפסיקו לריב .

חבל שמישהו כמו דוחף לויתן יברח מהפורום שלנו בגלל המחנאות פה..

יש לו המון ידע בתחום האודיו , וחבל שהפורום יפספס אותו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מישהו יכול לספק מראה מקום למדידות של שי?

>

לי יש תמונות, אבל אתה צריך להגיד בדיוק מה אתה רוצה לראות... לא אני

צילמתי אלא עוד מישהו שהיה נוכח איתנו ולכן לא הייתה תמונה כוללת..

Image 028.jpg

Race Smart

פורסם

התמונה לא אומרת לי כלום.

אני צריך להבין תיאור של מהלך הניסוי, צורת החיבורים, הערכים שנמדדו ואיך הם נמדדו.

אם התיאור לא מספיק מדוייק, קשה יהיה לוודא שהכל נעשה נכון.

אם אפשר לצרף שירטוט זה יכול לעזור.

>

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה , אם זה באמת מסקרן את כולנו , למה שלא תיקבע פגישה עם שי , עם ליויתן , ואפילו שעוד אנשי פורום יהיו נוחכים כמו עתיד , מידן , מיקי, שיבי ועוד ...

ופשוט יעשו את הבדיקה יחדיו , כך לא יהיו חילוקי דעות על מה הוא עשה כן נכון ומה השני לא עשה נכון .

ותאמינו לי שהתוצאות ידברו בעד עצמם ותיהיה הסכמה עם שתי הצדדים וסוף סוף יגמרו הויכוחים המטופשים האלה בין הJBL לרוקפורד .

פורסם

עתיד, מחקתי בת'רד הזה ובאחרים הודעות רבות כך שאני מנסה למנוע את תופעת ה"כוכבות" אך תמיד יהיו כאלו שלא יסכימו עם הדברים (בשני הצדדים).

גולף, לא לכל אחד יש את הזמן (או הרצון) להיפגש עם כמה חבר'ה צעירים (לא שאסף בחור זקן אבל בכל זאת כבר לא בן 20) ולעשות מבחנים.

מבחינתי לפחות, שי מפספס כאן ובענק ובכך הוא גורם לכל הפורום לפספס. לאסף אין אינטרס לכאן או לכאן. זו הזדמנות שמישהו בעל ידע יוכל (ובעברית) לגבות את מהלך הבדיקה שלו או לחילופין לשלול ולנמק מדוע ובכך אולי לשים סוף לויכוחים האינסופיים אשר מתקיימים בפורום בשבועות האחרונים.

מעבר לכך ששי תמיד טען שהוא נשען על דבריהם של מהנדסים גדולים בתחום (ואני מאמין לו) לא זכור לי שהוא העתיק לכאן את ההסברים שלהם לביצוע הבדיקה (ואולי אני טועה?).

למרות שבה"פ תמיד אמרתי לשי לא להתייחס לאלו שמקניטים אותו ולא כותבים שום דבר ענייני, הוא תמיד בחר בכל זאת לענות להם. מוזר וחבל שדווקא עכשיו, כשיש טענות ענייניות (אפילו אם צורפה להן מעט עוקצנות או אפילו הרבה - תלוי מי הוא זה שקורא את הדברים), הוא בוחר שלא להגיב.

אין לי יותר מה להוסיף בעניין, אני מקווה ששי יוכל לשים בצד את הכבוד הפגוע וזאת על מנת שכל הפורום יוכל להחכים מדיון בנושא המדובר.

פורסם

אז המצב ישאר כמו שהוא , וזה לא לטובת הפורום...

לקחת יוזמה זה לא דבר רע , אפילו אם הם בני 20 , מזה שייך .

תראה את שי השקיע מזמנו ולקח יוזמה בכדי לנסות ולהגיע למסקנות ....

לדעתי זה הפיתרון היחידי , כל עוד זה לא יקרה הויכוחים ימשיכו וימשיכו...

פורסם

כפי שאמרתי.

מיקמיק הישן עשה טעויות בעבר, בזה שנתן לאנשים את הכבוד ואת ההסברים.

מיקמיק החדש לא מתכוון להתווכח.

דוחף לויתן, אתה "קצת" מעלה בי גיחוך.

אתה קודם יוצא בהצהרות נחרצות, ורק לאחר מכן אתה צריך תיאור ואת האופן המדוייק של המדידות שלי?

כן, אתה בחור אמין :)

בכל אופן איל, אני לא מתכוון לשנות את הגישה החדשה שלי רק בגלל שאיזה מישהו שמתיימר להבין עיניין ניכנס ושפך הרבה מאוד הצהרות בתרד שלי.

אם מישהו בוחר להקשיב לו, שיקשיב, אני רחוק מלנסות להתנצח, ורחוק שנות אור מלנסות להצתדק.

לא חייב פה לאיש מהומה, ושכל אחד יעשה את החשבון נפש שלו ויחשוב כראות נפשו.

צודק, בעבר עשיתי הרבה טעויות בזה שחשבתי שזה משנה מה אחרים חושבים, היום הגעתי למסקנה שאולי עדיף שכל אחד יחשוב במה שחפצה נפשו.

בסופו של יום, איש איש באמונתו יחיה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ראיתי כרגע את המדידות שעשה מיקמיק, ע"י כרטיס הקול, ואני יכול לומר בוודאות

גמורה שהמדידות הנ"ל אינן נכונות, הכרטיס לא מכוון נכון, וכנראה שלבחור אין מושג

מה הוא עושה (למרות שהוא מתרברב בכישרון רב) - ואני אפרט:

יש סיכוי שהכרטיס לא מאופס נכון אבל היות והם קיבלו שתי תוצאות אחרות עבור מגבר אחר ...

אני בספק לגבי התובנה שאליה הגעת.

הבחור מתרברב - ומעניין מה אתה עושה כאן כרגע?

בתמונה השניה אנו רואים כי עקום ההיענות מכיל גליות מסויימת. ובכן, הגליות

הזו אינה של הרכיב שנמדד, אלא של כרטיס הקול.

בזמן ההתקנה של כרטיס הקול, הוא מוגדר אוטומטית לייצר אפקטים של

ריברב וקורוס למשחקים. בכדי ל"אפס" אותו יש לנטרל את האפקטים

(כפי שמוגדר באתר audio.rightmark.org במסמך רישמי של קריאייטיב).

זה בכלל משהו שאני לא מצליח להבין,מי אמר שזה הריברב או הקורס ולא סתם רעש עצמי של כרטיס קול מאפן - ואגב יש לי גם אחד כזה ...

ורק בגלל מה שכתבת די הסקרנתי הסרתי והתקנתי מחדש הפלא ופלא אין שום ריברב וקורוס בברירת מחדל....

ראה תמונה מס 1 ותמונה 2

מצטער להודיע לך

בכדי לבדוק אם הכרטיס "מאופס" יש לבצע לופ (חיבור בין הכניסה והיציאה)

ולבצע סריקת תדרים. במקרה דנן, הלופ היה נותן בדיוק את אותה התוצאה

כפי המוצגת בתמונה 2. במצב בו הכרטיס נמצא כרגע, לא מבצעים מדידות!

תסתכל על תמונה מס 3- אין צורך בהסבר נוסף.

בתמונה הראשונה אנו רואים שאין גליות, והסיבה לכך היא שהכרטיס ברוויה

- עוצמת האות הנכנסת אליו גבוהה מהעוצמה שהוא יודע לקבל.

מסכים איתך לגבי עניין זה.

אך "השקט" שהוא קיבל יכול להיות מרעש על רעש עצמי שיוצר ביטול.

בתמונה רואים שהקו של עקום ההיענות גבוה מ - 1dbu, כאשר למעשה

הכרטיס לא בנוי לקבל אותות שמעל 0dbu.

מעניין מה האופציה של 20 DB BOOST בשביל המיקרופון???

1.JPG

2.JPG

3.JPG

פורסם

מיקמיק,

אני לא ראיתי עדיין את מהלך הניסוי שלך, כך שקשה לדבר פה על אמינות בכל הנוגע אלי.

ברם, יש פה מי שעושה "גלים" במדידות שלו, אולי כדאי שילמד לשחות קודם לפני שהוא

נכנס למים סוערים.

אולי תפרסם את מהלך הבדיקות שלך?

>

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...