Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הכבוד לקיקר,אני מדבר על סאבים מדוייקים ויותר בכיוון של SQ,קיקר זה לא אופציה ,גם לא הסולו X.

הJL,לדעתי אוברייטד של מחיר מול תועלת,ולכן אני לא אקנה אותו.(שוב,שיווק גם תקף בארה"ב)

לא כי אין את הכסף,פשוט מה שהוא מספק באותו סכום אפשר להשיג יותר,וחוץ מזה הוא קצת חזק מידי מול מה שאני מחפש(1400-1500 וואט RMS).

עד עתה,הדבר היחידי שמשך לי אתה העין מעבר לרשימה שכבר ציינתי הינו הIDMAX של אימאג' דיינמקיס.

אני מחפש משהו בכיוון הזה.

under construction..

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כך תוסיף לשיקול את ה XXX של RE.

יש המון ביקורות מעולות עליו.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני אבדוק את העניין,אך אני עדיין בדעה של לשמוע לפני שקונים,לכן אני אתאזר בסבלנות עד שאייל יסדר את הפרוססור ואני אוכל לשמוע את הסאב של IDMAX,ואח"כ לברור עוד אופציות.

לכן ביקשתי המלצות מאנשים ששמעו את הסאבים שהם ממליצים עליהם..

under construction..

פורסם

קלריון מן, אכן הפיניקס גולד עלית הוא מדהים,אני שמעתי אותו כבר כמה פעמים בתיבות שונות והוא אופציה נהדרת,כבר ציינתו אותו ברשימה שלי והוא מועמד לכתר..:).

לגבי מי שכתב פה, אז לגבי הבוסטון זה באמת יותר לכיוון של כמו שאני מחפש SQ, אך לא ממש אהבתי אותם,ואת JL אני לא אקנה מתוך אידיאולוגית שיווק.

וחוץ מזה במחיר של JL טוב( 13W7), ניתן להתקין מגבר וסאב יותר טובים ממנו מהרבה בחינות,אפרופו תמחור,אז הJL בארה"ב הוא כמו התמחור של רוקפורד בארץ.

הכסף עולה על הציפיות...

under construction..

פורסם

אכן האלייט נראה מרשים במיוחד.

באופן עקרוני יש לי חיבה לא מוסברת למוצרים של פיניקס גולד :)

אבל אל תשלול את האיידימקס.

או את ה RE, תראה שלא מזמן היה בפורום נושא של "סאב החלומות שלכם". נראה לי שאתה יכול לעיין שם :)

אופל קורסה 2003

פורסם

הוא לא רק נראה מרשים,הוא גם נשמע ככה,פשוט לפני שאני מוציא 500 דולר על סאב לפני משלוחים מכסים ומיני אוכלי חינם בדרך,אני מנסה לבדוק כמה שיותר אופציות.

כי במחיר הנ"ל יש הרבה כאלו,והבחירה קשה.:)

אני לא שולל כלום,לכן פתחתי את הת'רד הנ"ל.

ומיום ליום אני מגלה שהחירה באמת קשה.

אך כמו שאמרתי,אני מקווה שעד סוף החודש אני אמצע משהו שאני שלם איתו(וגם אוכל לשלם אותו).

כרגע אני במשא ומתן עם מישהו בחו"ל לגבי אקליפס והאימאג' דיינמיקס, נראה מה יצא מזה.

אני מקווה שבימים הקרובים תהיה לי תשובה יותר קונקרטית.

בכל מקרה תודה על העזרה מכולם,כל יום אתם מציעים דברים חדשים ואני מודה על כך!

under construction..

פורסם

סאב החלומות שלכם בסוף מסתכם בסאב הכי יקר שיש "כרגיל".

אם אני הייתי במצב שלך הייתי שוקל שתי ALPHASONIK כמו שציינתי קודם או את הPG ELITE...

מה עם POLK, PPI, MTX, DIAMOD AUDIO , OZ AUDIO , יש עוד חברה אני לא ממליץ (כי אני לא מכיר לא בגלל משהו...) CLIF DESIGNS...

בקיצור לא חסר חברות ובהשקעה כזאתי גדולה של כסף הייתי מתחיל לשמוע סאבים, לפחות 20 סוגים...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

קלריון מן, אם ראית את הרשימה שצירפתי בתחיל הת'רד הייתה רואה שאני שוקל עוד הרבה דברים אחרים,אני מנסה לבדוק כמה שיותר אופציות.

אני לא אומר שאני אקנה את הסאב הכי יקר כי הוא "סאב החלומות".

כי זה לא מה שיקרה,אגב הPG עלית , לא פראייר בכלל מבחינת מחיר והוא עומד עם הסטרוקר פרו, MTX,JL,ORION ,PPI,IMAGE DYNAMICS, ועוד...

under construction..

פורסם

אני מעלה את התר'ד הזה די מאחורה...

יש לכם עוד רעיונות אנשים?

נכון לעכשיו ישנה התלבטות בין כמה דברים.

idmax 12 D4 -image dynamics

elite12- phoenix gold

thunder 9500- mtx

xw9122 titanium - eclipse

אשמח לעוד המלצות חדשות ועזרה בתלבטות.

למרות שאני די נוטה לכיוון הIDMAX,עדיין אני רוצה לשמוע על עוד אופציות או טענות אחרות.

under construction..

פורסם

תתמקד לדעתי על האקליפס ועל האילית, הIDMAX אולי יעמוד איתם בקצב(מההתרשמות שלי), MTX היה לי המון התרשמויות של סתם חברה...

קרא אותם.

פורסם

במקרים כאלה אני אומר.

כולם טובים.

אתה לא תפסיד פה.

תקנה מה שהכי נראה לך שישמע הכי טוב :)

בכל אופן האליייט מאד מאד מרשים.

אופל קורסה 2003

פורסם

שמיעה לא יכולה להראות, תדע לך שהוא יכול גם להיכשל אם הוא לא ישמע את הסאב שהוא קונה לפני.

אם יש לך אומץ להזמין ואם לא יישמע לך טוב למכור אז מה רע (אני יודע שאני הייתי עושה ככה).

קרא אותם.

• תוכן חדש...