Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בניתי 2 תיביות אחת בגודל 142 ליטר עם פורט ( פתוחה )

והשניה סגורה 56.6 ליטר (בלי פורט)

חיברתי את את הסאב ב תיבה הפתוחה (עם הלוגיק "300" רמס)

והסאב נישמע ממש פצצה

ואכשיו אני ורצה לחבר את הסאב בתיבה סגורה

השאלה היא

1 עם אני יחבר אתו לתיבה הסגורה לא יגרם לו נזק לממברנה... בכול זאת הסאב ענקי והתיבה כולה 56.6 ליטר

2 האם צריך למלאות את התיבה באיזשהוא חומר סיבי ( צמר גפן , צמן סלים ...)

3 מישהוא יכול להמליץ ביזה תיבהצ הוא נישמע יותר טוב ( אני יודע שזה הכול טעם אישי אבל בכול זואת)

ד"א הסאב הוא של סרווין ווגה וי מאקס 15'

פורסם

המממ...המידות שנתת פה הם קצת לא הגיונית בכלל...

אני לא חושב שצריך תיבה של 142 ליטר (5.07C^F) לV_MAX....

התיבה היא ענקית עליו...גם לSPL

לי יש תיבת SPL לVMAX 12 והיא 86 ליטר פורטד,היא שימשה אותי לסאב הקודם.

והיום היא תשמש רק לתחרויות .

נראה לי שמשהו בחישובים שלך לא הגיוני,2 התיבות ענקיות על הסאב הנ"ל,יש לך אולי את הנתונים שלו לראות איזה גודל תיבה מומלץ?או נתוני תדר VAS QTS?

ואיזה פורטים עשית לגדולה,?(מידות) אני חייב לראות איך זה נראה בתוכנה,נראה לי שזה יהיה משהו בסביבות ה 20HZ...או פחות.

under construction..

פורסם

1. לא ייגרם שום נזק , הרי הסאב מיועד גם לעבוד בתיבה אטומה , רק תוודא שהנפח הוא אותו נפח המומלץ לסאב הזה , זה אמור להיות כתוב בניירות שבאות עם הסאב או באתר היצרן.

2. אין בכלל צורך למלא התיבה בשום חומר.. ועל צמר סלעים וכו' אתה מומזן לקרוא ב FAQ

3.מה להמליץ בדיוק? עשית 2 תיבות.. תחבר בשניהם.. והכי מוצא חן בעיניך תשאיר.. אבל בד"כ תיבה פתוחה היא יותר לעוצמה... ותיבה אטומה יותר לדיוק ול SQ.

פורסם

הנתונים לגבי האטומה נכונים.

ואוטופארט ממליצים על אטומה.

אתה פשוט שם את הסאב ומחבר. אם כבר נזק לממברנה, יש יותר סיכוי לנזק בתיבה פתוחה...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

במקרה הזה לא.

אבל, אם שמים סאב בתיבה פתוחה מסויימת, ונותנים לו המון כוח ומנגנים תדר נמוך מתדר הכיוון יכול להיות נזק לסאב.

אין סיכון כזה באטומה נורמלית.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה

היום בערב התקנתי את הסאב באוטו עם התיבה האטומה והסאב עובד פצצה. אני חייב לציין שהוא ממש מדיוק וחזק עם ההגברה שהבאתי לו (מגבר 4 ערוצים 60*4) הוא פירק לי את האוטו...

אני כבר מחכה לישמוע מה הוא מסוגל לעשות עם מונובלוק 400 רמס.....:-)

• תוכן חדש...