Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בגלל שהמגבר הזה נותן פיקים ב1K ומעלה
עתיד, על פי מה קבעת שהוא נותן פיקים ב1KHZ ומעלה? אם על פי הבדיקה של שי אז לטעמי לפחות היא לא ממש תקפה (כל עוד לא הופרחו הטענות המבוססות נגדה).

כמו כן לא הבנתי את חיבור הנגדים "אחד בערך של 10 אום ואחד בערך של 1.2".

אם זו אכן בעיה "פתאומית" אז הבעיה היא או בכיוונים או בסט עצמו (וכנראה לא קשורה למגברים). מה היתה דעתו של המתקין המקומי על העניין?

פורסם

אייל, דוחף לוויתן טען אחרי שתיארו לו את הבדיקה של שי שהיא כן תקפה.

הוא אמר שאומנם זה לא מדוייק במאה אחוז אבל כן יכול לתת מושג מסויים על אופי התנהגות המגבר והספקו.

Race Smart

פורסם

הוא אמר שאומנם זה לא מדוייק במאה אחוז אבל כן יכול לתת מושג מסויים על אופי התנהגות המגבר והספקו.

מתי ואיפה?

פורסם
עתיד, על פי מה קבעת שהוא נותן פיקים ב1KHZ ומעלה? אם על פי הבדיקה של שי אז לטעמי לפחות היא לא ממש תקפה (כל עוד לא הופרחו הטענות המבוססות נגדה).

אם זו אכן בעיה "פתאומית" אז הבעיה היא או בכיוונים או בסט עצמו (וכנראה לא קשורה למגברים). מה היתה דעתו של המתקין המקומי על העניין?

המתקין אותו רובכם מכירים אמר,בשפה פשוטה,שהמגבר פשוט ברמה גבוהה מדי

לסט של סאונדסטרים ולכן הטוויטרים צורמים ואי אפשר להינות מאיכות מספיק טובה שיכול לספק מגבר כזה של רוקפורד.

אני שוב חוזר,לא מדובר ב4004 החדש מדובר בפאנץ' 400 מהדגמים הישנים אז אל תשאלו שוב

זה מגבר איכותי יותר ב-2 דרגות.

האמת שבסופו של דבר שוכנעתי והאמנתי לו למרות שזה נראה לי בהתחלה ממש תמוה כי הוא משדר הרבה אמינות ומקצועיות...

אחרי שהתקנתי את ה JBL

בחזרה בעצם לגמרי התחרטתי כי אז הבנתי שהבעיה היא נקודתית בטוויטרים...אני כבר מתחיל

לשנוא טוויטרים...טוויטרים צורמים זה הדבר שאני הכי מתעב במערכת ואני מאוד מתאפק לא :)לעקור אותם...

ברגע שאני אפתור תבעיה,בצורה כזו או אחרת,אני אחזיר תרוקפורד.

אין שום קשר לטרבל....ניסו את כל הכיוונים האפשריים

הייתי אצל 2 מתקינים שונים...

פורסם

תוכל לתת קישור שדוחף לוויתן טען שהבדיקה של שי תקפה?

לדעתי הוא טען ההפך.

פורסם

אל תתחיל איתי, מספיק עם זה.

מר דוחף לוויתן סגר את הנושא באופן סופי.

אל תפתח שוב , אין שום בעייה בשום מקום.

ZZR

פורסם

לגבי הקומפוננט- איך זה הגיוני שרמקול שלא היה צורם עם מגבר אחד , הפך להיות צורם עם מגבר שני

איך?!

אם אפשר לקבל הסבר מדוייק אני אשמח.

אם זה לא כיוונים זה האוזן שלך שהשתנת פסיכולוגית או שהסט הזה תמיד היה צורם ויש להחליפו כי אתה לא אוהב את הסיגנון .

פורסם

מספיקה העובדה שהמגבר נותן היענות ישרה בכל טווח התדרים,

ז"א שהטרבל , מיד והבאס באותה עוצמה,

לעומת מגבר שעקומה שלו אינה שטוחה כמתבקש ממגבר,

ע"י החלפת המגברים אחד בשני, עקומת התפוקה של הטויטר יכולה להשתנות, הטויטר יגיע

לעוצמות גבוהות יותר בתדרים גבוהים יותר.

לא נראה לי שזה המצב כאן.

ZZR

פורסם
לגבי הקומפוננט- איך זה הגיוני שרמקול שלא היה צורם עם מגבר אחד , הפך להיות צורם עם מגבר שני

איך?!

אם אפשר לקבל הסבר מדוייק אני אשמח.

אם זה לא כיוונים זה האוזן שלך שהשתנת פסיכולוגית או שהסט הזה תמיד היה צורם ויש להחליפו כי אתה לא אוהב את הסיגנון .

תגידו לי כל דבר צריך לחזור עליו 18 פעמים??

רשמתי כבר את השורה התחתונה כמה פעמים - הטוויטרים

צורמים ב-2 המגברים.

הם התחילו לצרום אחרי שהותקן המגבר של רוקפורד,הם לא צרמו

בעבר בכלל עם המגבר הנוכחי שחזרתי אליו ---> JBL

חזרתי לרוקפורד בגלל שהמתקין שלי אמר שהטוויטרים צורמים בגללו - טעות!!!

עכשיו אני צריך להוריד תגבוהים באקולייזר למינוס 3 וגם זה לא בדיוק מספיק

בטח ובטח בווליום גבוה...

פורסם

למרות שיש לי הרושם שכן הבנת טוב מאוד - אבל היות ולא הייתי ברור מספיק אני אבהיר דברי בעזרת לינק פשוט נוח וממצה !

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=38718

בקשר לערכים : אלו הערכים ה"יבשים" שחישוב "יבש" מביא, התיעצות עם שני מהנדסי אלקטרוניקה הביאה לתוצאה שיהיה מעט קשה למצוא את הערכים המדוברים ולכן 1.2 ו10 אום יכולים להחליף אותם בקלות היות וגם ככה יש סטיה של בין אחוז ל5 אחוז (תלוי בסוג הנגד)

ואגב אייל, אחרי ששי העלה את הסכימה המדוייקת דוחף לוויתן אמר שהבדיקה כן נותנת תמומה כללית על המגבר - סתם כדרך אגב ככה....

• תוכן חדש...