Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגידו לי כל דבר צריך לחזור עליו 18 פעמים??

רשמתי כבר את השורה התחתונה כמה פעמים - הטוויטרים

צורמים ב-2 המגברים.

הם התחילו לצרום אחרי שהותקן המגבר של רוקפורד,הם לא צרמו

בעבר בכלל עם המגבר הנוכחי שחזרתי אליו ---> JBL

חזרתי לרוקפורד בגלל שהמתקין שלי אמר שהטוויטרים צורמים בגללו - טעות!!!

עכשיו אני צריך להוריד תגבוהים באקולייזר למינוס 3 וגם זה לא בדיוק מספיק

בטח ובטח בווליום גבוה...

אז לסיכום אתה אומר שהבעיה ברוקפורד ?

תנסה להגיע בשישי הקרוב עם המגבר מותקן ... תביא איתך גם את הJBL באוטו .

אולי זה זמן טוב לאיזה מבחן קטן.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז לסיכום אתה אומר שהבעיה ברוקפורד ?

תנסה להגיע בשישי הקרוב עם המגבר מותקן ... תביא איתך גם את הJBL באוטו .

אולי זה זמן טוב לאיזה מבחן קטן.

אני מקווה שאתה עושה את עצמך לא חכם...

הבעיה היא בטוויטרים לא במגברים...בשניהם ישנה צרימות שהחלה בעיקבות

ההתקנה של הרוקפורד,עכשיו חזרתי ל JBL

וזה עדיין קורה...אני אביא את שניהם למפגש ה ג'יי בי אל מותקן עכשיו ברכב וכשאפתור תבעיה

אני חושב שארצה לחזור לרוקפורד האיכותי יותר.

פורסם

הסט צורם לך ויש להחליפו במידה ואתה לא אוהב אותו.

או שתישאר איתו , זה החלטה שלך , בכל מקרה אתה אומר שלפני שחיברת את הרוקפורד הכל היה טוב ויפה, משמע שינוי המגברים גרם לטויטרים להתחיל לצרום ועכשיו זה לא מפסיק ..

תראה, משהו לא נראה לי פה.

בוא נגיד שהמגברים לא יפתרו את הבעיה לפי מה שאתה מתאר ....

פורסם
למרות שיש לי הרושם שכן הבנת טוב מאוד - אבל היות ולא הייתי ברור מספיק אני אבהיר דברי בעזרת לינק פשוט נוח וממצה !

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=38718

בקשר לערכים : אלו הערכים ה"יבשים" שחישוב "יבש" מביא, התיעצות עם שני מהנדסי אלקטרוניקה הביאה לתוצאה שיהיה מעט קשה למצוא את הערכים המדוברים ולכן 1.2 ו10 אום יכולים להחליף אותם בקלות היות וגם ככה יש סטיה של בין אחוז ל5 אחוז (תלוי בסוג הנגד)

ואגב אייל, אחרי ששי העלה את הסכימה המדוייקת דוחף לוויתן אמר שהבדיקה כן נותנת תמומה כללית על המגבר - סתם כדרך אגב ככה....

לא, באמת שלא הבנתי אני לא זוכר בעל פה את הערכים שצריך לשים בLPAD ולא ידעתי שהתכוונת לLPAD.

לגבי ה"אגב" תראה לי איפה הוא אמר. אני אשאל אותו בכל מקרה (ויש לציין שתמונה כללית זו הגדרה כללית, אנחנו דיברנו ספציפית על הענות התדרים).

• תוכן חדש...