Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה כל כך רוצה קומפוננט של 200RMS לך על הMOREL ELATEסט מדהים\ יש לי אותו באוטו ואני לא מפסיק להתפעל ממנו כל פעם מחדש...

פורסם
אם אתה כל כך רוצה קומפוננט של 200RMS לך על הMOREL ELATEסט מדהים\ יש לי אותו באוטו ואני לא מפסיק להתפעל ממנו כל פעם מחדש...

אפשרות שבהחלט שצריך לקחת בחשבון.

הוא גם מתאים בערך לתקציב שלך, 3300 אם אני לא טועה.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

אני קיבלתי הצעת מחיר לK2P שלוש חלקים ב2700...

יש לך את המוראל 3 חלקים באמת...

לא חסרות אופציות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

חשבת להתקין פוד בדלת לעבוד עם שני סטים?

אבל לפני שאתה עושה את זה תבצע בדיקת שמיעה. יתכן והצורך בווליום מטורף נובע מבעיות באוזניים.

סט בניצילות 90DB שיקבל 100 RMS יצור ברכב עוצמה מעל 110DB וזה כבר נזק ממשי לאוזניים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אם תרצה את המספר טלפון של המקום עם ה K3P דבר איתי בפרטי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תעשה בנייה לעוד סט מקדימה,תביא סט דומה למה שיש לך ככה תשיג אותה איכות והרבה יותר עוצמה,אני גם כמוך,העוצמה של ההייבריד לא מספיקה לי למרות שהוא 140RMS.

הסט היחיד ששמעתי והיה באמת חזק זה הפוקאל פוליגלאס עם אטימה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...