Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבקשה - Sound FX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הקומפוננט של שאולי, כפתרון לטוויטר הדומיננטי, התקינו לו אחרי הקרוס נגדי עומס, והטוויטרים הונחתו ב 3 דציבל (דרך הקרוס) אני הנחתתי אותם ב 6 DB אך ללא הועיל, לא הורגש שום הבדל.

גם לאחר שניתקנו את נגדי העומס לא הורגש שום הבדל. משחק באקולייזר הפרמטרי, הביא לנחיתה קשה בפירוט הסאונד. מה שהביא למסקנה, שהתקלה היא בשני הקרוסים, מאחר ושאולי טוען, שעד שלא הורכב מגבר הרוקפורד פאנץ' 400 , הכל היה בסדר.

לגבי הנוכלות, לי לא ידוע שהם רימו מישהו.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

למה אף אחד לא פונה לחנות נורמלית, לוקח הצעת מחיר לתיקון הבעייה?

לפי הבנתי כבר יש שני אנשים עם בעייה, תנסו לראות אם יש איזה מתקין/חנות שיכול לעזור עם

הקרוסים, אולי הוא יכול להפעיל אחריות מול היבואן בארץ.

אפשר לשלם על עבודה/תיקון/שירות , ולא להפסיד סט שבטח עלה לא מעט.

ZZR

פורסם
הם סגרו את העסק כך שאני לא חושב שהם יוכלו לעזור הרבה ולייעץ. אני אדבר עם רועי בכל מקרה על העניין (הם רק סגרו סופית השבוע אם אני לא טועה והוא רצה להעלות הודעת סגירה).

הם גם מכרו מוצרים זולים. הם סגרו בשל סיבות שונות אך בסופו של דבר אם הרווחים לא עונים על ציפיות הבעלים (וזה לא אומר שהם הרוויחו פחות מחנויות אחרות) המהלך הנכון הוא לסגור.

יחי ההבדל הקטן.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...