Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cerwin vega stroker

elik0
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מוזמן לעשות לי שיעורים באמת . אם יש משהו בתחום של חומרים שאתה ( או כל אחד אחר פה ) יכול ללמד אותי אני יותר מישמח.

אתה טוען שסאב שישב בקופסא מחוסן בפני לחות ? הלווואי שלקופסת קרטון של סאב היו תכונות שימור כאלו טובות.

קרטון לא מתפורר ? גם פה אתה טועה . גומי מתקשה ונשבר , קרטון מתפורר. אני מאוד שמח שאתה מסביר את הטענה שלך בזה שלחבר במעבדות המפורסמות שלך יש רמקול ישן שלא התפורר. אז מה . זה לא אומר כלום .. תנסה ללמוד מהכלל ולא מהיוצא מן הכלל.

אתה חושב שאני משחק אותה פרופסור ?

אז כן .. אני יכול להרשות לעצמי .. יש לי קצת ידע בתחום , וקצת קצת ניסיון בתחום ...

אז אחרי שלמדתי באוניברסיטה בבן גוריון קצת על התחום הזה , אחרי שעשיתי כמה קורסים בטכניון בתחום הזה ,ובעיקר אחרי שעבדתי עם חומרים מרוכבים בערך 10 שנים .. אני יכול להרשות לעצמי לכתוב את הדברים האלו .

ובינינו , לא אמרתי פה שום דבר מיוחד , רק שקרטון זה לא החומר הכי עמיד בעולם . והוא חשוף למפגעים של לחות ובלאי טבעי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

קרטון מתייבש, ונהייה רך, ואז הוא מתפורר. ובמיוחד בבסים.

וגומי, מתייבש ומתקשה. ואז הוא מעבד את האלסטיות שלו. ומתפורר.

ויש עוד דבר שלא לקחתם בחשבון. הסליל. (השימון התייבש)

ובקיצור. במקום להעריך (אני לא נוקט עמדה. מי צודק.) מה עבר על הסאב. הוא (7 שנים / בערך 2500 יום) . היה במקום לא ידוע, (בוידם. חם, קר, יבש, לח, רטוב, חיות) שאתם לא יודעים עם אחד מהמפגעים האלה היה בקשר איתו.

אז האופציה היחידה לדעת זה למשש אותו. ולהפעיל אותו. רק אז באמת ללדעת מה המצב שלו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עופר,קודם כל אני מסכים אם כל מה שאמרת , ועוד אמרתי את זה לפני זה.

עוד לא מצאתי את המילים הנכונות להגיב על תגובתו התבונתית של תמיר,כי זה פשוט ממני והלאה...

אני לא אפרט פה את רמת הידע שלי בנושא זה, כי זה לא רלוונטי לעניין.

אני רק שמח שהבחור קנה את הסאב ב500 ש"ח בשביל הסמליות..

סה"כ הבחור שקנה את הסאב הזה לפני 7 שנים שילם עליו מספיק.

under construction..

• תוכן חדש...