Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שהוא לא בטוח 100 ויש על זה הרבה וויכוחים בפורום תחפש ותראה

המגבר כשתקנה אותו תחשוב כי הוא לפחות 75 כדי שלא תתאחזב מהעוצמה שלו

לגבי המגברים האחרים אני לא יודע ממש

תתחדש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אז ככה

מצאתי בשעה טובה מישהו שטס לחו"ל שבוע הבא

אז אאלץ להפרד מ 200 דולרים חדשים ולקבל את JBL המיוחל :-)

פורסם

תתחדש

ובנוסף מציע לך להרשם לאתר כחבר באתר זה בחינם ותקבל הנחה של 10 דולר על המגברים של JBL

מין תלוש שצריך להדפיס ולהביא איתך או עם מישהו אחר שנכנס לדיו טי אז המגבר עולה לא 200 אלא 190 לא הבדל גדול אבל למה לא

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תודה על הטיפ... ;-)

אשמח אם תוכלו לתת לי גם הצעות לסאב חמוד בתקציב של עד 600 ש"ח רצוי עם תיבה...

כמו שאמרנו כבר המגבר יהיה JBL שיגביר סט קומפ' ואת הסאב...

איכות ודיוק יותר חשוב מעוצמה אבל שלא יהיה חלשלוש...

אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל פשוט אין כסף...

תודה

פורסם

בישביל המגבר הזה הייתי הולך על LANZAR MAX 12 בתצורה של סליל בודד[כ360-400 שקלים] שיחובר ויוזן מהגישור בJBL. +תיבה מותאמת עבורו[מידות אם תצטרך אני יביא לך במיוחד]בכללי המחירים לבניית תיבה עבורו-100 שקל פלטות חתוכות או 150 שקל פלטות חתוכות+הבניה של התיבה אצל הנגר.

סאגב מדוייק שדופק בלי בושה ומאד זול ביחס לתמורה

זו בכל אופן דעתי והצעתי עבורך

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני לא חושב שאתה צריך מגבר של 100 RMS בשביל להגביר PULSE.

אני בכיוון של 100RMS כדי להגביר ELATE, אבל שוב תלוי לאיזה רמה של מגברים אתה מכוון.

פורסם

המגבר הוא הכי טוב מבחינת מחיר/ביצועים ולכן אני חושב שזו הבחירה הנכונה...

לאסף, האם יש תיבות מוכנות שאפשר לקנות לסאב הזה? כי אין לי זמן ללכת לנגרים ובלאגן...

ד"א התיבה לא יכולה לתפוס את כל הבגאז' כי האוטו לא רק שלי ולכן יש עדיפות לסאבים שמותאמים לתיבות יחסית קטנות יותר.

פורסם

לא ידוע לי על חנות אודיו שמוכרת תיבה מותאמת עבור הסאב הנ"ל בכל אופן במידה ותרצה מידות לתיבה פתוחה אני יתן לך וגם אם תרצה תיבה אטומה לסאב הנ"ל אני יארגן לך מידות עבורו. יש לצין כאשר מדובר בתיבה פתוחה המימדים לא צנועים ויכולים לתפוס כמעט את כל הבגאז.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בחנויות שהייתי וביררתי לגבי תיבות

אז המוכרים חשבו מה יתאים יותר ואומרים כך אורגינל של חברה מסויימת (אחרת)

לדוגמא: ביררתי לגבי תיבה לקיקר 150W אטומה אז המוכר אמר כך אטומה של רוקפורד כי היא מקורית וגם היא 12 אינץ'

ככה הזלזול בכל מקום שהייתי בו

מבלי לבדוק מה היצרן אומר מה מומלץ וכולי....

כדאי לקבל מאסף את הנתונים ולבנות אצל נגר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אביתר, אתה יכול בבקשה לפרט לי על ה-JBL שקנית בדיוטי פרי

שבוע הבא אבא שלי עובר שם ואני רוצה לקנות אותו.

• תוכן חדש...