Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה למצוא פה כמה מומחים במערכות לרכב, מכיוון שאין לי שום ידע בנושא (אל תדברו במילים "גבוהות", אני לא אבין)

אני מחפשת מערכת רדיו דיסק הכי פשוטה שרק תענה לי על 2 דרישות:

1. שתהיה קליטה מעולה של רדיו

2. שהסאונד יהיה מאוד איכותי

נ.ב אני מעדיפה מערכת של AIWA, עדיף שהרמקולים יהיו של חברה אחרת?

מה לקנות? כמה זה אמור לעלות?

בקיצור, תעזרו לי כי אני טובעת בים של אפשרויות.

פורסם

מה התקציב שלך לרמקולים

מה התקציב שלך לרדיו דיסק

את חייב MP3 או שאפשר גם רדיו דיסק רגיל ?

למה את מעדיפה איווה ?

פורסם

נראה לי שכבר לא מיצרים מערבות של aiwa הם החליפו שם או משהו כזה,לא משנה גם זה לא אמין במיוחד,

תלכי על הדבר הבסיסי "העממי" רדיו דיסק של פיוניר עם/בלי mp3 איכות קליטת רדיו טובה,סהכ מכשירים טובים דפדפי פה תראי את טווח המחירים:http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=T-MP3&DB138513=138543

בהצלחה

פורסם
מה התקציב שלך לרמקולים

מה התקציב שלך לרדיו דיסק

את חייבת MP3 או שאפשר גם רדיו דיסק רגיל ?

למה את מעדיפה איווה ?

התקציב שלי לכל העסק הוא בסביבות 600 שקל

אבל אני מוכנה "לזוז" איתו אם המערכת שווה את זה

אני לא חייבת MP3

סתם לידע כללי, למה כולם ממליצים רק על פיוניר? ראיתי שיש עוד כ"כ הרבה חברות וסוגים של רמקולים...

אני מעדיפה מערכות של איווה כי תמיד ששמעתי במערכות ביתיות או באוזניות שלהם, האיכות קול של איווה היתה בהרבה יותר גבוהה מכל השאר. פשוט אין מה להשוות.

אולי במערכות לרכב זה אחרת...

פורסם
נראה לי שכבר לא מיצרים מערבות של aiwa הם החליפו שם או משהו כזה,לא משנה גם זה לא אמין במיוחד,

תלכי על הדבר הבסיסי "העממי" רדיו דיסק של פיוניר עם/בלי mp3 איכות קליטת רדיו טובה,סהכ מכשירים טובים דפדפי פה תראי את טווח המחירים:http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=T-MP3&DB138513=138543

בהצלחה

זה נשמע לי מהנימה שלך שזאת מערכת "בסדר" לכל היותר...?

איזה מערכת יש לך באוטו, למשל?

פורסם

גלעד, תודה רבה על האתר! :)

עכשיו, אחרי שקראתי שם קצת תגובות של אנשים יש לי פתאום הרבה יותר דרישות וגיליתי המון פונקציות שלא לקחתי בחשבון..

למשל, שיראו את התצוגה טוב גם ביום, שהמחיר יכלול רמקולים, שיהיה כפתור MUTE, שהדיסק לא יקפוץ, שהפאנל יישלף, שהרדיו יקלוט במספרים זוגיים, שזה יהיה פיוניר (השתכנעתי) ועוד מלא. (אם יש משהו שלא חשבתי עליו, בבקשה תגידו לי מה עוד לבדוק).

תודה רבה על העזרה!

פורסם

פיוניר על שלל דגמיו יענו על כל הבקשות שלך מלבד כפתור הMUTE

לא הבנתי את מי שאלת איזה מערכת יש לו את גילעד או אותי

לי יש את המערכת הזאת :

http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=52&products_id=261&osCsid=8d5946dd7a3a0d5fd1b67f46019fca02

שהיא לדעתי מאוד מאוד מאוד מומלצת ועומדת בכל הקרטריונים שלך אבל לא עומדת בתקציב

בכל אופן כפי שכבר אמרתי אחת הפיונירים אשר נכנסת בתקציב תהיה טובה

פורסם
התקציב שלי לכל העסק הוא בסביבות 600 שקל

אבל אני מוכנה "לזוז" איתו אם המערכת שווה את זה

אני לא חייבת MP3

סתם לידע כללי, למה כולם ממליצים רק על פיוניר? ראיתי שיש עוד כ"כ הרבה חברות וסוגים של רמקולים...

אני מעדיפה מערכות של איווה כי תמיד ששמעתי במערכות ביתיות או באוזניות שלהם, האיכות קול של איווה היתה בהרבה יותר גבוהה מכל השאר. פשוט אין מה להשוות.

אולי במערכות לרכב זה אחרת...

על טעם וריח אין מה להתווכח , אבל איווה?!

איווה זה מערכות שהיו קונים לילדים שעשו בר מצווה

זה הזבל שבזבל , המיץ של הזבל , בלילה של טרנזיסטורים קבלים ונגדים שהיו יוצרים סאונד ששווה לתחת

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

^^^אמר זה שיש לו מגבר של prosound באוטו!

אפרודיטה, במילים פשוטות:

פיוניר, JVC, בלאופונקט וקנווד, אלו הם הרדיו דיסקים העממיים, שיש לרוב המשתמשים בארץ ובכלל.

כל עוד שמדובר בטווח המחירים הנ"ל, הם כולם יציעו את אותן הפונקציות כמעט, ויספקו את אוזנייך למספר

שנים טובות...

חיפוש בזאפ לפי טווח מחירים יעזור לך.

בהצלחה.

גל

פורסם
על טעם וריח אין מה להתווכח , אבל איווה?!

איווה זה מערכות שהיו קונים לילדים שעשו בר מצווה

זה הזבל שבזבל , המיץ של הזבל , בלילה של טרנזיסטורים קבלים ונגדים שהיו יוצרים סאונד ששווה לתחת

זה לא מה שאני שמעתי

אז אתה אומר פיוניר?

פורסם

כמו שאמרת איווה למערכות ביתיות במחיר נמוך מביאות אחלה איכות

אבל ברכב כנראה פיוניר יעשו את העבודה טובה יותר

פורסם
פיוניר על שלל דגמיו יענו על כל הבקשות שלך מלבד כפתור הMUTE

לא הבנתי את מי שאלת איזה מערכת יש לו את גילעד או אותי

שאלתי את גלעד, אבל הסתכלתי על שלך והיא די נראית "וואו". רק המחיר... בררר

עכשיו, על פי עצתכם אני אברר באמת על מערכת של פיוניר. אבל השאלה איזה רמקולים... זה בא עם המערכת? מה יותר חשוב כדי לשמוע טוב, המערכת או הרמקולים?

פורסם
^^^

פיוניר, JVC, בלאופונקט וקנווד, אלו הם הרדיו דיסקים העממיים, שיש לרוב המשתמשים בארץ ובכלל.

כל עוד שמדובר בטווח המחירים הנ"ל, הם כולם יציעו את אותן הפונקציות כמעט

הממ בלי להיות קטנוניים, אבל הבנתי שהמערכות של JVC, הרדיו שלהן עובד במספרים אי-זוגיים ולכן לא קולטים טוב. אבל סבבה, אני כבר אבדוק על פיוניר, תודה!

*** אם יש לך כמה דברים להגיד , או כמה התיחסויות לא צריך לפתוח הודעות נפרדות לכל אחד מהנושאים. אם את נזכרת ומוסיפה משהו אחר כך , את יכולה לערוך את ההודעה במקום לפתוח אחת חדשה . לתשומת לבך ***

• תוכן חדש...