Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה לHU ב2500 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתרחק מרוקפורד, כמו מאש. אתה מחפש איכות ולא מותג.

אז אלפיין, קנווד, גם פיוניר.

עם אתה מחפש פאנל למגברים. אז תחפש פאנל עם קרוס בפנים. אקולייזר (עם כמה שיותר אופציות)

3 יציאות למגבר, 4V למגבר (פחות רעשים).

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אלפיין 9855 עולה הרבה יותר מ 2500 ש"ח ... כמעט 1000 יותר ... כך שכנראה זה לא בא בחשבון ... משהו אחר ?

ממש לא ... כמו שאמרתי אפשר למצוא גם ב2200-2800 בתרד אחר... אבל זה לקחת את הסיכון שאין אחריות.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

ב2200 לא תמצא גם בלי אחריות

אם אתה יודע על מקום שמוכר 9855 ב2200 שקל כן גם בלי אחריות (פה בארץ...לא לייבא לבד) אני רוצה כתובת בפרטי....

2500 זה הכי זול שתמצא בארץ הקודש בלי אחריות...באחריות !

אם מישהו אחר חושב שאפשר זול יותר אני אשמח לדעת על המקום - יש לי בחור טוב שאני מכיר שמחפש בנרות

פורסם

תודה לכל מי שתרם את עצתו לדיון הזה .

לבסוף בחרתי במערכת : Alpine CDA-9853

שהיא לפי דעתי אחת הטובות שיש .

אחרי שנרכיב אותה נבדוק מגברים :-) ...

תודה

פורסם

בכמה קנית אותה

אגב, מניסיון עם שני המערכות (לי יש 9855) אני יכול להגיד בוודאות שהשליטה על ה9853 מעט מסורבלת מידי לטעמי - ושתהיה בעיניינים ה9855 גם לא בדיוק פשוטה מידי

בכל מקרה : מדובר במערכת מצויינת

פורסם

יש לו מסך לא גרפי...הכל כתוביות כאלו אין ציורים אין המחשב מאוד קשה לנתב שם בתפריט....אתה חייב לדעת כל דבר ודבר מה הוא אומר כי אין לך שום גרף שימחיש את זה...לדעתי זה באסה

פורסם

עכשיו , עשית אותי עצוב כי אתה גורם לי לחשוב שוב על הבחירה שלי , אז מה כן היית ממליץ ....

כי אני מאוד מעוניין במסך גרפי נוח . אבל עם זאת הייתי רוצה לשמור על איכות סאונד .

פורסם

9855 משלב את שניהם

אבל זה כרוך בתשלום נוסף כמובן כי הוא יקר יותר

ומצטער אם העצבתי אותך אבל לא רוצה שתעשה את הטעויות שאני כמעט עשיתי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=650395#post650395

תקרא את זה דייון על הפאנלים - לפני הקניה...שלי

פורסם

השאלה שלי האם אני יכול אולי למצוא מערכת שלא נופלת מה Alpine בהרבה ... במחיר שנקבתי ושתהיה לה תצוגה סבבה ... אולי שווה לבדוק Clarion או Pioneer ?

פורסם

אני לא בקיא בקלריונים - אבל עם כל הכבוד לפיונירים - בתחום הזה הכבוד שלהם מוטל בספק....אין להוושתם לקלריון\אלפיין

סידרה 8 פושרת

וסידרה 9 (אחרי מה שראיתי ביום שישי) פשוט לא נוחה לשימוש...מסבכת את החיים, וגם הקרוס שלה מוזר כאילו יש הרגשה של מריחות מוזרות כאלו

למקרה שלא שמת לב :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=650395#post650395

פורסם

לא...תראה בסוף שכתבתי שהחלטתי בסוף על ה9855

מה גרם לי לשנות את דעתי ? 20 דקות משחק עם 53, ואז עשרים דקות משחק עם 55 הבהירו לי טוב מאוד שהחיים במחיצת ה53 לא נעימים כמו ה55

וידעתי דבר אחד : לקנות 53 זאת פשרה שתמיד איפשהו תשב ככה בצד ותסתכל עלי ותגרום לי הרהורים אם לא היה כדאי להשקיע עוד קצת ולקנות משהו נוח יותר...

אז החלטתי לקנות 55

הינה קרא גם את זה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=653621#post653621

• תוכן חדש...