Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה באמת עצוב שמוכרים זבלים,אבל את אותם זבלים גם מוכרים במחירי רצפה,וזה פונה לקהל יעד מסויים,ספציפית הFIRST AUSTRIA זה סתם מוצר מדבקה.

גם חברות מכובדות כמו JVC,KENWOOD,SONY אוהבים להשתמש בנתוני ווטאג' של PMPO בעיקר במוצרים ביתיים,זאת לא "הונאת הצרכן" גם על רמקולים של הרבה חברות לרכב כתוב : 400 וואט, אז מה זה שזה שההספק הנקי הוא רק איזה 80 לא אומר שמשקרים לקהל.

מה שכן נכון שהחברות שמכבדות את עצמם מספקות נתוני RMS בד"כ .

להזכירכם גם אלפיין וקלריון משתמשים ב4*50 בהצהרה,והם כותבים שזה 18-26 RMS תלוי בדגם.

מה לעשות זה מוכר...

ובנוגע למה שהועלה פה על מגברים,אז לא תמיד המשקל הוא מה שקובע,שהייתי באיזה יריד בקנדה שאלתי את הבחור של קלריון למה המגברים שוקלים כלכך מעט, אז הוא ענה לי שאם אני רוצה הוא יכול להוסיף קצת אבנים לאריזה אם זה יעשה לי הרגשה טובה..:)..

בכל מקרה השבוע התקנתי לחבר מגבר של AUDIOSON ,שזה מגבר איטלקי שנראה כאילו הוא שווה שקל בהגזמה,והוא שוקל כמו נוצה וקטנטן ברמות מטורפות,אבל הממזר הקטן נותן 4*60 RMS לכל ערוץ ונותן 200 RMS בגישור...

ואגב למרות המראה האומלל הוא עולה בחול בסביבות ה500 יורו,כי הם מאוד איכותיים ונדירים...

וזאת חברה די רצינית ,למי שמכיר.

under construction..

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כמעט ונפלתי גם במגבר הזה.

למזלי הפורום הזה קיים ואנשים טובים הסבו את תשומת ליבי לגועל.

זה היה אחרי שביצעתי קניה של המגבר הזה, יצרתי קשר עם אתר המכירות וביקשתי לבטל .

לפי חוקי האתר לא יכולתי לבטל, כי המכירה הסתיימה והייתי בעצם צריך לשבור את הראש עם הספק ולשלם 10% מהעסקה ועוד כהנה....

כשהסברתי שהסיבה היא שהם רושמים 1600 וואט ולא מספקים אפילו עשירית מזה, הם נסוגו , ביטלו את העסקה ולא חייבו אותי בשום דמי ביטול .

ללמדכם שהם יודעים טוב מאוד שהם מוכרים זבל.

פורסם

לAUDISON היו עד לא ממזמן 4-5 ליינים כששניים שלושה מהם יחסית זולים (מחירים ממוצעים של החברות הידועות). אם אני לא טועה הם צמצמו את הליינים הזולים והשאירו רק את הSRX (אני זוכר שהיה גם ליין בשם מילניום ואם אני לא טועה אחד נוסף) כך שיש שלושה סך הכל. הליינים הטובים שלהם, הLRX והVRX, לא נראים כמו מגברים בשקל.

• תוכן חדש...