Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ומה תגידו על מגבריי BOLT שנמכרים באוטודיפו ?חבר שלי קנה 2 כאלה ובמקום לשמוע באיכות שומעים רעש אחד גדול .
עד כמה שידוע לי מדובר על מגברים של לייטנינג אודיו מסידרת BOLT

הנה כמו כאן:

http://www.lightningaudio.com/2004/products/index.asp?catID=11

והם לא רעים כל כך.

יתכן מאוד שחבר שלך או שהתקין לא נכון או שהמתקין שלו לא רציני, ויתכן מאוד מאוד

שהרמקולים שלו אולי לא איכותיים. בין זה לבין להאשים את המגבר..

מגבר לא אמור להשפיע על איכות צליל.

ואלה לא מגבריים סיניים..

Race Smart

פורסם

הליטינג אודיו לא כל כך נוראים פשוט הסדרה של הבולט זו הסדרה הנמוכה שלהם והחלשה שלהם המגבר החזק ביותר בסדרה של הבולט מוציא 55 RMS בלחץ אבל הם מגברים ברמה לא רעה בכלל.

פורסם

כעיקרון אין נוסחא מדיוקת כי זה תלוי בהמון גורמים וזה נושא רגיש מאוד ...

חברה שמכבדת את עצמה והיא לא זבל צריכה לתת לקונים נתוני RMS גם...

פורסם

סקאן ספיק למשל לא נותנים MAX וגם הנתון שלהם של הספק הRMS שבו יכול להרמקול לעמוד נמדד עם SINE SWEEP מ20HZ-20KHZ ככה שהוא יותר תובעני מנתונים שנותנות חברות מסויימות (בדרך כלל תדר קבוע או מוסיקה) וזה בגלל שהיא מוכרת דרייברים לבוני רמקולים/חברות ולא ללקוח הממוצע שמתרשם ממספרים גבוהים.

פורסם

זה נכון גם לגבי טויטרים? איך ניתן לעושת זאת עם טוויטר זה לא יפגע בו (כלומר הוא לא יסיים את הבדיקה)?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
חברה ולא לשכוח כמו שרשום באתר הכניסות מצופות זהב בשביל לקבל תוצאות סאונד יותר טובות :)

זה לא הכל...

טרמינל התחברות של הרמקולים והמתח מצופים זהב לקבלת תוצאות סאונד איכותיות ולהגנה מקצרים - הצחקתם אותי

קצרים? מוזהב? מה הקשר?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

סטיתם לגמריי מהנושא.

אוגי צודק ב 100%. באמת יש כאן הטעיית הצרכן. מישהו בטוח יום אחד יפנה לאגודה להגנת הצרכן (או איך שלא קוראים לה) והחבר'ה שם יודעים מה לעשות.

לכל אותם חברים שחושבים שאולי הוא מפתיע ואולי הוא חזק ואולי אפשר לחבר לו שני סאבים 12 של פיוניר או 8 רמקולים... בחיאת. תפסיקו.

המגבר הנ"ל מוציא 25 RMS (וגם זה סביר להניח בדיוני) והוא שוקל בסביבות חצי קילו - פחות מהד יוניט.

הוא המחזיק בתואר "הזבל הסיני לשנת 2005".

(ואולי צריך לשנות את התואר ל"זבל אוסטרי")

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...