Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HiFonics Zeus ZX6400

sound boy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בשבוע הבא אני טס לארה"ב ואני חושב להחליף את מגבר הלוג'יק שלי בהיפוסוניקס (הדגם מצויין בכותרת) רציתי לדעת האם מישהו התנסה במגברים שלהם האם ההשקעה כדאית תמורת בערך 200 דולר (בתקווה למכור את שלי) והאם תמורת סכום זהה יש הצעות אטרקטיביות יותר למישהו? אשמח למעט עזרה. תודה ולילה טוב.

פורסם

HIFONICS היא חברה שהמחירים שלה בארה"ב מעולים ביחס של מחיר לתמורה.

מנסיוני עם המגברים של החברה(מונובלוקים)יש לי רק דברים טובים להגיד עליהם

ואם אני לא טועה יש פה בפורום משהו או שניים עם המגבר המדובר.

פורסם

כן אתה צודק באמת ששכחתי מהחיפוש, טעות שלי, בכול זאת הייתי רוצה לדעת האם כדאי לי להחליף לדעתכם את המגבר משום שבנתונים יבשים הוא חלש מהלוג'יק , מה היתרונות שבו? תודה לכולם.

פורסם

עדיף גם את הקליפורניה בום 1200W מאשר את הHIFONICS BRUTUS 1025 ההוא...

אני מדבר לי נתונים יבשים רק...

במילה אחת - תחליף!

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לעומת מה שהרבה "סוברים" ההיפוניקסים לא רק עומדים בהצהרות שלהם,הם גם עוברים אותם.

יש לי מונובלוקים שלהם אצל אחי,ועכשיו אני מביא לי אחד והמגברים שלהם פשוט התמורה הכי טובה מבחינת מחיר שניתן למצוא.

חוץ מזה לאף מגבר עם נתונים יבשים אין את הנתון הבא:power from the gods included!....::)

תחליף ותהנה.

.

under construction..

פורסם

סבבה תודה לכם, מקווה למצוא אותו ב200 דולר ולהספיק למכור את שלי, דרך אגב כמה הוא עולה בארץ? בחנות מקומית בכפר הקטן שלנו (אשדוד) נאמר לי כי יותר מ1500 .

פורסם

D סאונד לא מייבא היפוניקס,הוא רק משווק את המוצרים שלהם,המחירים שלו ממש לא ראליים,ביחד למחיר שניתן להשיג בהזמנה מחו"ל.

סה"כ לא מדובר באיזה פריט אספנים,אלא מדובר כאן על אחד המגברים הנפוצים ביותר בחו"ל ומתוצרת ארה"ב שמאוד נפוצה שם וכמעט בכל חנות שניה יש את המגבר הנ"ל.

under construction..

פורסם

דיברתי איתם נאמר לי שהם נימכרים בסביבות ה2 וחצי אלף שקל בחנויות הוא מוכן לרדת איתי לפחות במזומן אבל כמובן שזה לא ריאלי ביחס למחיר בארצות הברית, עכשיו השאלה אם אתם חושבים שאפשר למצוא אותו ב200 דולר בחנויות בארה"ב, כי ראיתי רק באתרים של מכירות.לילה טוב וסוף שבוע נעים.

מצטער שאני מטריד אתכם כל כך :-D ועם זאת מודה לכם על העזרה.

פורסם

מיקי, אתה מכיר את איציק? כי אני יודע שאין לו חנות ואין לו כלום, רק אתר.

לגבי המחירים בארה"ב, אם זה המחיר באינטרנט כנראה בחנויות ניתן להשיג אותו ב 200-300 דולר תלוי בחנות, ולזה תוסיף בין 5-9 אחוז מיסים מקומיים שיוחזרו לך אםתבחר להכיזו בכניסה לארץ.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
אני לא מכיר את איציק ... והם אמרו לי שיש להם איזה מחסן והם הולכים לפתוח בעתיד חנות.

ועל סמך ההיכרות הזאת ,תיקנת אותי וקבעת שהוא יבואן.:).

אין חנות ואין נעליים,הוא עובד עם כמה חנויות ויבואנים כמו כל אחד.

מה שתרצה ,הוא יבדוק מחיר ויחזור אלייך אם זה רלוונטי ,בגלל זה מופיע לך כל הזמן "תתקשר כדי לקבל מחיר".

איציק בחור ממש נחמד-אבל יש הבדל של שמיים וארץ בין חנות וירטואלית לבין יבואן,עם כל המשתמע מכך.

under construction..

• תוכן חדש...