Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמעתי את שתיהם אם זו הייתה ההתלבטות שלי אני גם הייתי לוקח את הלייטנינג אודיו

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

OK....

מישהו יכול להמליץ על מקום איפשה אפשר לשמוע את כל אלה?

או שאני אצטרך עכשיו לדמות נווד ולטייל ברחבי הארץ?

תודה מראש, טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם
שזה בדיוק מוביל אותי לומר לך שעדיף תמיד לשמוע ואז להחליט.
זו ההמלצה הנכונה.

הטעם שלי, הפולס- ובגדול.

וחוצמזה, אני מבין ממך שרמקולים שש על תשע יותר טובים בעיניך מקומפוננט.

ובשבילך הקומפוננט, הם פשרה. אז טעות בידך. הפולס יעיפו כל שש על תשע במחיר הזה, בטח ובטח אם אתה מתכוון לחבר עליהם הגברה.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

סע לתחנה המרכזית הישנה יש שם דוטק ב650 שקל ופולס ב400 ועוד כמה דברים מעניינים-שווה בדיקה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

בוקר טוב.

אם אתה מתכוון לחנות שבפינה (בכניסה לתחנה מרכזית ישנה) ויש עוד אחת בהמשך, אז תודה, אבל לשם אני כנראה לא אלך.

לא מאמין להם.

מעדיף לשלם עוד 50-100 ש"ח ולהיות שלם עם עצמי.

הדבר היחיד שאני מוכן לקנות מהם זה חוטים למרקולים (אלא שבאים בתוך הקופסה של הפיוניר למשל) בשביל ההתקנות.

חבר'ה, יש המלצות איפה אני יכול לשמוע את הקומפוננטס האלה?

תודה מראש, טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

פורסם
המוראל פולס הוא סיני שאר הדגמים מיוצרים בארץ (הוא לא רע יחסית היה לי אותו היום יש לי הייבריד)
אתה רציני?

מישהו שם לב לתגובה הזאתי?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

כן , אני והוא צודק, ויש יותר דגמים שמיוצרים בסין , כמעט כולם , המחלקת פיתוח נשארה בארץ ופה הם בונים רק את הדברים היקרים.

תתקשר למפעל ותשאל אפילו.

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם

היה המשך למה שרשמתי שחשבתי שיובן ממנו ללכת על הדוטק (לדעתי ממנו מוראל מתחילים וניתן להשיג אתו באזור 750 שקל)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חבר'ה... HELP!!!!

היום קצת התפניתי מסידורים, ואמרתי שאלך לשמוע ולהשוות.

עברתי בשניים שלושה מקומות - ובשום מקום לא ראיתי תצוגה נורמלית ואפשרות להשוות (מצד שני, החבר'ה במקומות אלה היו מזה לא רציניים....)

מה אני עושה? :roll:

תפנו אותי למקום המתאים בבקשה.... :roll:

רצוי באזור גוש דן או ירושלים (כנראה עדיף י-ם).

תודה מראש, טל.

פורסם
כן , אני והוא צודק, ויש יותר דגמים שמיוצרים בסין , כמעט כולם , המחלקת פיתוח נשארה בארץ ופה הם בונים רק את הדברים היקרים.

תתקשר למפעל ותשאל אפילו.

מבחינתנו, משיחה עם האיש שעמד בדוכן של מורל ה EMMA, רק הפולס לא מיוצרים בארץ, כל שאר הרכיבים של מורל לרכב מיוצרים פה בארצנו הקטנה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
אתה רציני?

מישהו שם לב לתגובה הזאתי?

זוכרים את התרד הזה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81122&page=1&pp=15&highlight=%E1%EB%FA%E1

בדיוק לפני 3 שבועות , כולם התווכחו איתי שזה לא סיני.

אני שמח שהאמת יצאה לאור .

(לא שיש לי משהו נגד הסינים/מורל/או מי שמאושר מהצליל שהם מפיקים).

ZZR

• תוכן חדש...