Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אתמול התקנתי את הכבל הזה http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2238,'normal_sales') למערכת הכתובה למטה, לאחר שבפורום הומלץ לקנות כבל מאשר את מתאם הFM. התקנתי אותו אצל מתקין של פומפה, בשביל לא לקחת סיכון למרות שהעבודה פשוטה. המתקין עשה עבודה מקצועית מאוד לדעתי.

כששמעתי בחנות (דרך IRIVER H10) המערכת נשמעה בסדר. למרות זאת לאחר שעה שעתיים של נסיעה כל באס גרם לחירחור, והדוטק נשמעו כמו פיוניר פיוניר ב100 שקל. אני לא מבין בהתקנה אבל אם הכאבל היה חדש וההתקנה הייתה בסדר (הכל שם זה חיבורי RCA, ככה שאין מקום לכאב יותר איכותי או פחות איכותי), אני לא מבין מה יכל לגרום לאיכות. גם אם השירים לפעמים באיכות 128K זה עדיין לא אמור להישמע כל כך נורא.

יש למישהו הצעות לפיתרון?

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

הייתי מנחש שהכניסה עוקפת את החיתוכים של המערכת

התוצאה היא שהקומפוננט מנגנים את כל התדרים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תנסה להחליש את הווליום בנגן שלך, ולהגביר דרך הפאנל.

זה קורה כי אתה מחבר את זה ליציאה של האוזניות, אם יש לך יציאת LINE OUT בנגן MP3 תחבר לשם.

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אני תופס טרמפ על התרד'

רכשתי לאחרונה DEHP7750MP Pioneer ויש ברשותי נגן איי פוד וחיפשתי אפשריות לחבר את הנגן למערכת בצורה האיכותית והזולה ביותר, ביררתי אצל המתקין (כי ראיתי בחוברת של פיוניר) על מתאמם דמויי מודם עם חיבור פירוויר שנכנס לאיי פוד ובכך אני משיג שליטה מלאה על האיי פוד מהפאנל, וכמובן גם צליל נקי לחלוטין..אך תמורת מחיר (כבד) של 1000 שקלים חדשים שאותם אני אעדיף להשקיע בטריליון דיסקים לצריבה.

אבל כעת כשראיתי את התרד' הזה חזר בי החשק לחבר את האיי פוד האהוב שלי לרכב האהוב שלי:

*האם המתאם הנ"ל מתאים למערכת שלי?

*האם ההרכבה מסובכת?

*האם האיכות טובה? (ברמה של דיסק?)

*האם החברה של הכבל משנה את איכות השמיעה?

וכל עזרה/תגובה בנושא תתקבל בשמחה..

1.8T 8)

פורסם

לצערי אין לIRIVER LINE OUT והווליום בנגן מקסימלי. האם אין דרך לסדר את הבעיה?

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה אצלו..זה העובדה שאין לו LINE OUT או שזה בעיה עם הכבלים?

כי ככל הידוע לי באיי פוד אין לי LINE OUT ואני רוצה לשמוע צלול חזק וטוב בדיוק (או בערך) כמו בדיסק..

זה אחד השיקולים של הקניה..אם לא ואני צריך להתפשר על איכות מינימלית וסאונד דפוק, אז כנראה שאני אוותר.

חוו דעתכם

1.8T 8)

פורסם

להפך !! אל תשים על ווליום מקסימאלי...אתה הופך את הכאילו פראוט שלה למשהו חזק מידי.....תשים את הווליום על חצי...ותגביר בפאנל של המערכת

פורסם

שאלה אחרונה..כשאני מחבר את האיי פוד לרסיבר בבית אז שומעים בעיקר משני הרמקולים הקדמים, ואילו האחורים נשארים אנמים...האם זה קורה גם עם המוצר הנ"ל שלפי מה שהבנתי פועל על עיקרון דומה.

1.8T 8)

פורסם

כשאני ושי בדקנו את היציאה של האייריבר שלי (ב line out ולא ביציאת אוזניות) הסיגנל נשאר נקי לפי האוסילוסקופ של שי.

לא יודע כמה זה רלוונטי אבל בכל מקרה :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...