Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ושבוע טוב...

בקרוב (לאחר שאני אקנה את הרכב החודש הזה..) אני אחבר את המערכת שלי :

HU - Panasonic C-qc1100w

AMP - Lanzar 421 4 Channel 1000w

Comp - Morel Pulse 6.5

Sub - Lanzar MAX12 Or Kicker Comp Vr 800w עדיין לא נקנה זה תלוי במשכורת שאני אקבל החודש..

Rear - Pioneer 3way 240w

בעיקרון אני התכוונתי לחבר את הסאב והקומפ' למגבר הנ"ל ואת האחוריים לHU

עכשיו יש לי מגבר נוסף 2 ערוצים ישן יחסית יושב אצלי כמה חודשים שקיבלתי מבן דוד שלי מאמריקה..

http://shop.store.yahoo.com/discave/xa2jen2chanc.html

אז יש לי 2 שאלות...:

1. האם כדאי לחבר את הרמקולים האחוריים למגבר הנוסף ? או לHU ? האם המגבר חזק יותר והאם זה יהיה משמעותי בשמיעה כי מגבר נוסף יעלה את העלות של ההתקנה..

2. ונניח ואני מחבר את המגבר הנוסף או שאני לא אחבר איזה עובי של כבלים אני אצטרך ?

3. איזה נפח של תיבה אני אצטרך לכל אחד מהסאבים הללו ? או שיש לכם סאבים אחרים להמליץ בסכום של עד 900 שקל מקסימום ?...אני מחפש את התיבה הכי קטנה שאפשר שלא יתפוס הרבה מקום...

תודה רבה מראש על העזרה ושוב שבוע טוב :]

פורסם

חבל סתם יקלקל לך את כל עניין הבמה הרמקולים מאחורה, אם אתה חייב ומתחשב בחבר'ה שיושבים אחורה אז תשאיר אותם מוגברים מהHU.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אז אתה אומר שלא שווה לחבר את המגבר כי לפי הנתונים שלו הוא 50 RMS לערוץ והHU הוא רק 22 RMS בערך..ונראה אם יהיו חורים לרמקולים אני אשים במה אחורית ואם לא אז לא...

תודה רבה על התשובה

יש דעות של עוד מישהו ? עוד תשובות ?

• תוכן חדש...