Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז התחדשנו בטויוטה RunX שנת 2006 חדשה... עוד לא קיבלנו אותה ולכן יש לי כמה שאלות:

הבנתי שהיא מגיעה עם 2 רמקולים בדלתות הקדמיות ו2 בדלתות האחוריות.

מישהו יודע מה הגודל בדלתות? כי יש לי קומפ' מורל פולס 5.25 לשים בקדמיות...

כמו כן, איזה רמקולים מגיעים מהחברה? כי את הרמקולים בדלתות האחוריות חשבתי להשאיר ולחבר ישירות ל HU.. רציתי לדעת אם הם מספיק טובים ולא יסרסו לי את הסאונד של הפולס..

ושאלה אחרונה, האם יש הכנה ל 6X9 במגש האחורי?

תודה מראש!

פורסם

בהנחה והם לא שינו את מערכת הסאונד מאז דגמי 2003:

אין הכנה ל6X9

רמקולים לא משהו בכלל, לדעתי חברה סינית ללא שם. כמעט ואין באס.

לדעתי הם 5.25 אם כי לא בדקתי את הנושא לעומק (הרכב הוא של חבר).

פורסם

תודה על התגובה...

עוד מישהו שיכול לעזור?

עריכה: אם הרמקולים הם אכן 6.5... האם אפשר בעזרת פלטת עץ או משהו בסגנון להכניס את ה 5.25 שיש לי? חבל לי למכור אותם ולקנות 6.5...

פורסם

אהלן. תתחדש, גם לי יש את הרכב המדובר רק משנת 2005, ולפי מה שאני יודע אין שום הבדל בינו לבין 2006 חוץ מהשנתון... אז ככה: הרמקולים שמגיעים מהחברה הם סה"כ 25W כל אחד, במידה 5.25 אינץ'. לגבי 6X9 מאחורה - יש הכנה מלאה מה שזה אומר: יש מדף מעץ חלק שאתה יכול לחתוך מידה שאתה צריך. כמו כן במידה ותרצה להתקין מגבר וסאב לא תהיה שום בעיה עם זה, אין ברכב שום דבר שיפריע לעשות זאת. צירפתי תמונה של הרכב שלי כדי שתוכל לראות לגבי ה 6X9....

stereo.jpg

פורסם

ואיך האיכות של הרמקולים האלה שמגיעים איתה? (אני מדבר על להשאיר את האחוריים בתור השלמה לסאונד שיגיע גם למי שיושב מאחורה, אם כי בעוצמה חלשה יותר).

בקשר לגודל שלהם, אז אתה אומר שהפולס 5.25 מתאימים לדלתות הקידמיות?

יש לי מגבר JBL מהדיוטי.. לפי התמונה שהבאת אני רואה שהבגאז' די קטן אז יהיה לי קשה להוסיף סאב בהמשך כשיהיה לי כסף... אולי כדאי לחשוב על 2 סאבים 8" פרי אייר בלי תיבה על המגש האחורי... מישהו מכיר כזו קונפיגורציה שנותנת מספיק איכות ועוצמה?

פורסם

אצלי 2 הרמקולים האחוריים מבוטלים לגמרי (מנותקים), והקידמיים מחוברים ישירות לHU.

• תוכן חדש...