Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה כאשר אני שומר על אותו נפח בדיוק האם צורות של תיבה של סאב שונות כגון

משולש ,טרפז,ריבוע,מלבן ,צורה אסימטרית ישמעו אחרת?

איזה צורה הכי כדאית מבחינת איכות?

פורסם
הכוונה כאשר אני שומר על אותו נפח בדיוק האם צורות של תיבה של סאב שונות כגון

משולש ,טרפז,ריבוע,מלבן ,צורה אסימטרית ישמעו אחרת?

איזה צורה הכי כדאית מבחינת איכות?

בעקרון הצורה לא משנה. אבל לכל צורה יש צורך בבנייה קצת שונה. למשל במקרה של סאב חזק בתיבה צרה עם קירות ארוכים יש צורך בחיזוקים נוספים לפי הצורך אחרת יהיו רעשים מהתיבה. זה בגלל שככל שהקירות גדולים יותר הם אלסטיים יותר וככל שהסאב קרוב אליהם הם זזים יותר. אז ברמת העקרון אין הבדלים בצורות אבל יש מקרים חריגים כמו שציינתי.
פורסם
בעקרון הצורה לא משנה. אבל לכל צורה יש צורך בבנייה קצת שונה. למשל במקרה של סאב חזק בתיבה צרה עם קירות ארוכים יש צורך בחיזוקים נוספים לפי הצורך אחרת יהיו רעשים מהתיבה. זה בגלל שככל שהקירות גדולים יותר הם אלסטיים יותר וככל שהסאב קרוב אליהם הם זזים יותר. אז ברמת העקרון אין הבדלים בצורות אבל יש מקרים חריגים כמו שציינתי.

אני מסיק שהכי טוב צורה סמטרית עם לחץ שווה בכל הדפנות ,צורה כמו ריבוע

• תוכן חדש...