Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכמו שנאמר בהתחלה, ובטח ייאמר עוד רבות כי זה לא יגמר כאן:

כל אחד והשיקולים שלו - או להאמין ולהזהר מהמשקולת היקרה הזו, או לא להאמין, וליהנות מהמוצר

הנהדר שהוא קונה.

רק שזה לא יגמר לשי כמו שזה נגמר במקרה הזה:sad:http://home.netvision.net.il/Article/?ArticleID=187971&sid=10
  • תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כפיר, ציינתי בעבר מספר ומספר פעמים את אופן המדידה ובעזרת איזה ציוד.

אם אתה רוצה רשימה קטנה.

1. לאפטופ.

2. תוכנת SCOPE.

3. תוכנת RTA.

4. כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2.

5. נגדי דמה.

6. וולטאז דיווידר.

7. מולטימטרים.

8. אמפרמטרים.

ולא, זה לא יגמר כמו במקרה הזה, מ2 סיבות.

אוטופרט לא יוכלו להוכיח שמה שאני טוען אינו נכון - משום שהינו נכון.

סיבה נוספת, אינני משמיץ את אוטופרט - אלא את ההגברות הזולות של רוקפורד.

וסיבה העיקרית.... "הם לא סופרים אותי ממטר, אז מה איכפת להם .."

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לפחות חוש ההומור מתפתח על גבי דפי הפורום הזה :)

דרך אגב סליחה, לא שמתי לב לשאלה העיקרית בנוגע להשכלה באלקטרוניקה.

לא ישבתי בחיי בשום כיתת אלקטרוניקה.. אף לא שעה אחת.

את כל הידע שלי בתחום קיבלתי מפורומים.

ואת עיקר המדידות מהתכתבות עם מהנדסי חשמל עם "קצת" ידע בתחום.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ונניח שאפשר לבנות מכונת זמן ולהוכיח שהדינוזאורים היו יונקים

(סתם מה שעלה לי בראש עכשיו)

אם זה משהו שיכול לקרות.

לא בעלות גדולה.

וישפר את המכירות של דגמי רוקפורד בארץ.

למה זה לא בוצע עד כה? למה מחכים? תוכיחו שהוא טועה גם אני רוצה שהוא יטעה ובקרוב תבינו למה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אם אוטופרט "מוכיחים" לי שאופן המדידות שלי היה לקוי ואינו משקף את המציאות ואינו מתקרב למציאות בפועל.

וואלה, אני מכין 10000 פליירים ומפזר בכל איזור המרכז את התנצלותי הכנה, ואת תודתי על הדברים החדשים שהם חידשו והסבירו לי.

אבל מהמצב שאנו נמצאים בו היום - שאני מתייעץ עם מהנדסי חשמל "שקצת" מבינים בתחום .

ומהמצב שאתה מתאר ..... מבחינתי יש שנות אור.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

** לדעתי זה לא יפה שאנשים מגיבים במקומם, או בשמם. בכל זאת אוטופארט מממנים את הפורום ועורכים מפגשים ברמה עולמית.**

(במילים אחרות הליכלוכים על אוטופארט לא במקום לדעתי)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מצד אחד אני מסכים עם שיבי ואינני חושב שצריך להשתמש בשמם של אוטופרט וללכלך אותו לשווא.

מצד שני אני מסכים עם עתיד ואינני חושב שזה לגיטימי להשתמש בשמם של אוטופרט בשביל ללכלך את שמי.

אז פשוט תפסיקו לכתוב בשמם, מה הם חושבים עלי או על אופן המדידות, ובואו נחיה את הרגע ונשמע מה יש להם להגיד.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא ישבתי בחיי בשום כיתת אלקטרוניקה.. אף לא שעה אחת. את כל הידע שלי בתחום קיבלתי מפורומים.

ואת עיקר המדידות מהתכתבות...

זה כנראה מסביר למה אוטופרט לא מגיבים בפורום.

אין לך השכלה באלקטרוניקה וכל הידע שלך מהתכתבות ומפורומים.

פורסם

מזה משנה מאיפה הידע שלו?

אם זה ממחברת או מוורד?!

איך קבעת שאין לו ידע באלקטרוניקה, את האמת רק אתה מפגין פה חוסר ידע ונסיון בנתיים...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...