Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מחר אני הולך להתקין סט קומפוננט (עדין לא סגור איזה או של סרווין וגה או מורל פולס)

השאלה שלי היא כזאת:נכון לעכשיו יש לי סתם רמקולים פשוטים ברכב, האם אחד מהסטים הנ"ל ישמעו יותר חזק כאשר הם לא מחוברים למגבר אלה לרדיו דיסק? (אני יודע שסט צריך מגבר אבל בינתיים עד שיהיה כסף למגבר נוסף) זאת אומרת שישמעו בסט קומפוננט או ברמקולים פשוטים של פיוניר אותו דבר אם הם מחוברים למכשיר עצמו? (פיוניר 50*4) ואם יש הבדל -זה משמעותי?

תודה לעונים.

פורסם

סט איכותי ישמע טוב גם על הגברה של הHU עצמו.

רק תקח בחשבון שזה איזה 20 וואט RMS בקושי ואתה כמעט ולא מנצל את הסט.

בכל מקרה תקח בחשבון שהHU מוציא דיסטורישן בווליום גבוה,לכן אל תתפרע אחרת תשמע עיוותים,ורחשי רקע .

פשוט תכוון את זה בערך למקס של 3/4 בHU, ותוכל להנות מהצליל.

הייחודיות של קומפוננט מול רמקול קואקס,היא החלוקת תדרים בין האלמנטים שמתבצעת בעזרת הקרוס.

לכן,בכל מקרה תהנה מצליל נקי יותר ,איזון וכן תפיק את המירב.

תתחדש.

אגב,תבקש אם אפשר לשמוע את 2 הסטים,יכול להיות שלא תאהב סאונד של סט מסויים גם בלי מגבר.

under construction..

פורסם

סבבה אז מה שאתה אומר בעצם זה שאחד מהסטים הנ"ל ישמעו יותר טוב מסתם רמקול שבא עם הרכב....

חוץ מזה איזה סט עדיף?

פורסם
שלום לכולם.

מחר אני הולך להתקין סט קומפוננט (עדין לא סגור איזה או של סרווין וגה או מורל פולס)

השאלה שלי היא כזאת:נכון לעכשיו יש לי סתם רמקולים פשוטים ברכב, האם אחד מהסטים הנ"ל ישמעו יותר חזק כאשר הם לא מחוברים למגבר אלה לרדיו דיסק? (אני יודע שסט צריך מגבר אבל בינתיים עד שיהיה כסף למגבר נוסף) זאת אומרת שישמעו בסט קומפוננט או ברמקולים פשוטים של פיוניר אותו דבר אם הם מחוברים למכשיר עצמו? (פיוניר 50*4) ואם יש הבדל -זה משמעותי?

תודה לעונים.

למה שלא תבדוק גם סט של MB QUART?

פורסם

או פולס או וגה -זה סופי.השאלה אם הם יזוזו בלי מגבר?(שוב אני יודע שיש הבדל עצום עם הגברה אבל בלי הגברה הם יותר חזקים מרמקול פשוט של פיוניר שהגיע עם הרכב?)

פורסם

זה לא שהם חזקים יותר,אלא אתה תוכל לנצל אותם יותר מאשר הזבל שמגיע בילטאין.

ולגבי מה נשמע יותר טוב,אז אני אוהב את הסאונד של סרווין ווגה.

ואת האמת,די נמאס לי לשמוע על הפולס הזה...

בכל מקרה זה העדפה אישית,ועובדה שיש המון אנשים שכן מעדיפים אותך,אך זאת לא ברירת מחדל.

וכמו שאמרתי,אתה בכל מקרה תוכל להנות מהסאונד גם ללא מגבר כי סה"כ מדובר ב2 רכיבים די איכותיים.

וגם זאת השקעה לעתיד כאשר תוכל להוסיף מגבר,ואז באמת תוכל לנצל אותם ולהנות מהם הרבה יותר,אט אט תבנה לעצמך מערכת סאונד נחמדה.

תהנה,רק כמו שכבר ציינתי , תראה אם אתה יכול לשמוע אותם כדי שתהיה סגור על מה אתה יותר אוהב.

under construction..

פורסם

כן אני חושב ללכת גם על הסרווין וגה....

אני מקווה שאני יצא מרוצה מחר...

תודה על דעתך

דרך אגב הם שווים 500 שח נכון?

פורסם

כאחד שהולך להרגיע את הטוויטרים שלו עם נגד, זאת אכן פשרה ואם אפשר שמראש לקנות סט שתואם את הטעם המוזיקאלי אז באמת שעדיף על להתחיל ולנסות את זה בדרכים לא דרכים

פורסם

חח, נפלתם על MBQ... עם כל הכבוד יש כמה רכבים בפורום הזה סטים של MBQ.

וכניראה לטענת האנשים אשר שומעים בהם יומיום - שהינם קולעים לטעם שלהם.

אז איך הגעתם למסקנה שזה בשום פנים ואופן לא יענה לטעמו של המשורר ? (הוא ציין משהו בנוגע להעדפות שלו?)

לפי מה שזכור לי היו יותר תלונות על הסרווין, מאשר על הMBQ מאותה הבחינה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...