Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים!

סתם קפצתי לעוד מתקין מערכות באיזור להתייעצות קלה [אף אחד לא שכנע אותי עדיין במקצועיות שלו]..

ופגשתי בחור שמשדרג את המערכת שלו והוא הציע לי מגבר שדומה מאוד לאלה:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=18292

http://zap.co.il/model.asp?model_id=21685

ההבדל הוא שהמגבר שלו הוא רק של 2 יציאות, 2X800 זה של אותה חברה-PLATINUM-

דגם USC2060 V12...

והוא רוצה על זה 300 שקל.

כדאי או לא?..

בתכנון שלי רק לעשות הגברה לקומפוננט הקדמי שיהיה לי [מורל עושים בעיות עדיין :? ]...לשים 9*6 מאחורה וזהו...בלי סאב [לא צריך]...

שווה? או צריך להוציא 600\700 ש"ח על חדש?

תודה על העזרה!

נ.ב-למי שיש הצעה טובה יותר יד שניה [הוא מוכר או שראה בפורום] שיכתוב בבקשה :] - בהודעה פרטית בלבד.

פורסם

לפי דעתי רק על חדש אם כבר אז כבר התקציב שלך לא רע אתה יכול להביא מגבר טוב.

סע לגריז מערכות בראשון תפנה למשה ואז תיראה שרות ומקצוענות בהצלחה ותיתחדש.

אני מאמין ואתם

פורסם

רגע...לא הבנתי... אז כן לקנות ממנו או לא? [לא היה ניקוד ופיסוק במשפט שלך].

שמעתי הרבה מערכות [בחנויות] שהיו ללא מגבר ותיפקדו מצוין בוליומים גבוהים! אבל למרות הכל אני חושב שכדאי שיהיה לי מגבר [מוסיף עומק לצליל] ...ו-300 ש"ח זה כמעט חינם לעומת כל המחירים היום...[ואולי אפילו אוכל להוריד ת'מחיר ל 200 250]...הקטע זה שזה רק 2 ערוצים..

נכנסתי לאתר של גריז מערכות.... נראה לפי התמונות שהם תותחים ומקצוענים... אבל בטח יקרנים חבל"ז

[כמה אמורה בכלל לעלות התקנה של רדיו דיסק+קומפוננט+9*6+מגבר?].

פורסם
מחיר יקר למגבר כזה. בייחוד יד 2.

מסכים ב 100%.

קח את ה600-700 שלך, תביא מגבר 4 ערוצים יד שנייה...

התוצאה תהיה הרבה יותר טובה.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

• תוכן חדש...