Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי, הבנתי...

אם ככה למה אקווליזרים נפוצים כל כך (בעיקר בארה"ב)?

אולי הם נועדו יותר בשביל להשיג פיקים לטעמך אל מול התנהגות טבעית.

שכן ידוע שיש אנשים (כולל אותך) שלא חובבים של כיוון לפי RTA.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

you have a point :)

אבל לדעתך, במקרה שלי שאין לי אפילו הד יוניט פשוט עם כיוונים מינימאליים ויציאה בודדת של פחות מ 500 מיליוולט.

אקווליזר זה לא פתרון זול לבעיה?

או שאולי אין בעיה :)

אופל קורסה 2003

פורסם

בטח שיש בעיה עם 500 מיליוולט על RCA של 5 מטר יש לך סיכוי גבוה לספוח רעשים...זה לא כמו הבדל של 2 מול 4

מה גם שאפשרויות הכוונון שלך מזעריות.....

פורסם

מה זאת אומרת יענו אתה אומר להתקין ואם אין רעשים אז לא יהיה שיפור ? ברור....אני מדבר מבחינת המנעות מרעשים מראש.....

פורסם

כמה מילים לגבי האקולייזר (גילוי נאות: הנסיון שלי הוא מתחום ה-DSP בתוכנה וההלחנה, ולא מתחום הרכב)

לדעתי השימוש באקולייזר פרמטרי הוא יותר מדויק, היות והוא לא מחולק לסקאלה של X תדירויות קבועות מראש. מצד שני, השימוש בו הוא הרבה פחות אינטואיטיבי, והרבה יותר קשה לכוון אותו כהלכה! בעת כיוון אקולייזר פרמטרי זה עוזר מאוד אם יש היזון ויזואלי (קרי: תצוגה גרפית עם ה-Gain של האקולייזר לאורך כל סקאלת התדירויות).

Shibby, המושג Headroom ככל הנראה בא לציין שיש לך "מרווח עבודה" גבוה עם האקולייזר. לדוג' אתה יכול להגיע להגברה של הסיגנל ב-24dB ועדיין לא להיכנס ל-Clipping.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

הבנתי, הקלריון מציע זאת וכנראה שאלך עליו.

או לפחות אחפש מקום שמוכר אותו בזול יחד עם אחד מהמגברים שאני יבחר.

למעשה יש תלות בסאב, יתכן וישנה רק גירסה של 4 אוהם ולא 2 אוהם ואז אני יקנה מגבר שני ערוצים ויגשר.

אופל קורסה 2003

פורסם

מסתבר שלא.

אבל זה לא נורא, אני אנצל רק 400 W RMS ממנו ככה שזה לא הספק מטורף ו D עולים הרבה יותר...

אולי אני יביא אלפיין 350 שהוא D אבל שמעתי עליו דברים לא משהו.

אופל קורסה 2003

פורסם

אם ככה אז באמת עדיף שתביא 2 ערוצים ותגשר אותו,

ולגבי המגבר השני אני ממליץ לך מנסיון אישי לא להביא משהו סתמי שבסופו של דבר

תחליף אותו עוד חודשיים ותפסיד סתם כסף,זה מה שאני עשיתי ואני די מצטער על זה.

• תוכן חדש...