Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היא שאצלי אין לי הד יוניט.

ככה שיש לי יציאה אחת למגברים וגם היא פחות מ 500מיליוולט והיציאה היא מנגן MP3 נייד אז יש אקוויליזציה מינימאלית.

הקניה היא בארה"ב כמובן.

כנראה שאני יקנה זוג קומפוננט מבית CDT שיופעלו עם מגבר kole audio של 200*2 וסאב פיניקס גולד ZR שעדיין לא בטוח אם אני יפעיל אותו על שני גישורים של המגבר הנוכחי או שאני יקנה איזה משהו יותר חזק בארץ ביד שניה.

אז כאמור יהיו לי לפחות שני מגברים ובין 2 ל3 יציאות כשלי יש רק אחת.

בקיצור ולעניין, אני לא רוצה להוציא יותר מ50 דולר. הקלריון עולה 50 דולר והשאר עולים בין 40-50.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אייל, לא אמרתי שהליין דרייבר פותר בעיות רעשים, הוא פשוט באמת מטשטש, אך בלי שום קשר, הסינון הוא נפלא דרך הEQ.

שיפור ניכר ואני מרוצה..:)

בכל מקרה תיקון קל,יצאתי חומוס.:)

מההודעות הקודמות, עכשיו הבנתי למה אנשים שואלים אותי שאלות מוזרות.

והקלריון הנוכחי המותקן אצלי הוא גרפי.

הסיבה לבחירה היא בעיה בתחום ה6-16KHZ, והיתרון של הגרפי,כמו שאייל ציין הוא האופציה להגביר\להנמיך את אותו תדר\ים בעייתי\ים,הבעיה היחידה היא הגדרות המוצא של היצרן בתדרים.

לפחות אצלי זה נתן מענה מושלם.

רק תראו שכתוב BAND הם באמת מתכוונים לתדרים כי האקולייזר הקודם שלי,הם פשוט הכלילו כל פוטנציומטר כBAND, היו לו כל מיני כיוונים שונים פרט לתדרים, LEVEL,VOL,FADE,AUX וכו'.

under construction..

פורסם

עברת מ30 ערוצים גרפי ל7 ערוצים גרפי?

7 ערוצים גרפי זה ממש מעט, אני אישית לא הייתי משקיע באקולייזר שכזה מה גם שבהרבה HU יש אקולייזר עם יותר ערוצים.

אם העלות היא 50$ אז אתה יכול לנסות, זו לא השקעה גדולה מדי ואני מעריך שתמיד תוכל למכור אותו בארץ אם הוא לא ימצא חן בעינייך לפחות באותו המחיר.

פורסם

בינתיים אני נוטה לכיוון הקלריון אבל אולי פרמטרי יותר יתאים לי...

נראה לי שאת רוב האקוויליזציה אני יעשה באיזור הגבוה יותר משום ששם יש לי כרגע בעיות ואני עם סט של מורל וטויטרים של הייביריד שנחשבים עדינים.

ו

אופל קורסה 2003

פורסם
עברת מ30 ערוצים גרפי ל7 ערוצים גרפי?

7 ערוצים גרפי זה ממש מעט, אני אישית לא הייתי משקיע באקולייזר שכזה מה גם שבהרבה HU יש אקולייזר עם יותר ערוצים.

אם העלות היא 50$ אז אתה יכול לנסות, זו לא השקעה גדולה מדי ואני מעריך שתמיד תוכל למכור אותו בארץ אם הוא לא ימצא חן בעינייך לפחות באותו המחיר.

הסיבה היא שבקודם לא הייתה לי שליטה על תדרים בעיתיים, ועכשיו יש לי , והוא מותקן בדש ולא בתא מטען.

ויש לו 3 יציאות למגברים 7V כל אחת ולא יציאה אחת של 5V.(אני יכול להשתמש בר"ד שלי שיש לו יציאה אחת, ואני ממש אוהב אותו למרות שהוא ישן)

וחוץ מזה , כשהוא נקנה הייתי בטוח שהוא פרמטרי...:).

אבל לא משנה, אני ממש אבל ממש מרוצה כי שומעים ממש נקי וחם ויש לי את הטא'צ בדיוק היכן שאני צריך.

השלב הבא כמובן הוא מעבד יותר רציני בין האקולייזר למגבר,וכן אפיקסנטר של אודיוקונטרול -לסאב

אבל זה רק אחרי שאני אסיים את האטימה..

under construction..

פורסם

עוד שאלה, מה לגבי headroom?

ראיתי שעל חלק רשום את זה...

מה זה??

אופל קורסה 2003

פורסם

אין אקולייזר שמשלב את שני העולמות?

גם שליטה על תדרים סמוכים וגם שליטה סלקטיבית בכל תדר?

אני רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה אפשרי?:-D

פורסם

אני לא יודע אם קיים כזה מכשיר , אני רק מכיר מכשירים שניתן לברור אותם ממצב של גרפי 20-30 ערוצים ,ופרמטרי 5-7 ערוצים או בהתאמה למכשיר.

אפשר פשוט לחבר אקולייזר גרפי בתא מטען, ובדש להתקין פרמטרי , אופציה מסובכת.

אבל מי אמר שלאכול עוגה שלמה ולהשאיר אותה שלמה זה לא מסובך..:)

אם אני לא טועה ראיתי מכשיר של PPI שהוא 30 BAND גרפי בתא מטען, ויש לו "שליטה מרחוק" שזה בעצם אקולייזר פרמטרי 5 ערוצים : hi,mid hi,mid,mid bass,bass.

נראה לי בעצם שזה עונה על השאלה...

under construction..

פורסם

זה מוזר אתה יודע, המון מכשירים תומכים באופציה הזאת של לעבור מפרמטרי לגראפי...אלפיין 9855 לא תומך הוא "תקוע" על פרמטרי 5 ערוצים (לא שזה נורא בכלל בכלל לא)

פורסם

באופן עקרוני אתה צודק :)

אבל לרובנו אין את הזמן או היכולת להתקין מערכת עם רכיבים ברמה גבוה ברמת ההתקנה התואמת להם.

וזה כולל גם את הדוטק (אגב, שאלתי מישהו בחו"ל מה הוא אומר שכדאי לי, אלפיין X או CDT EF, הוא אמר דוטק :) למה? כי בדיוק כמו שפה הם זולים ונחשבים לא משהו, שם הם יקרים, 500 דולר, ונחשבים בסט גם במחיר הזה...)

אקווליזר אפילו אם פשוט הוא פיתרון יחסית קל וזול.

מה שבנוסף זה אחולשרמוטה מגניב!

אופל קורסה 2003

פורסם

אז למה משמש אקווליזר אם לא לפצות על מיקומים והחזרים?

(כמובן שלא מדובר על "לזרוק" את הרמקולים, אלא רק על הגבלות שנוצרות בגלל רכב מסויים למרות התקנה טובה בלי יותר מידי קוסטומיזציה. וכמובן כיוונים טובים)

אופל קורסה 2003

פורסם

רק אקולייזר עם מספר גדול של ערוצים יוכל לעזור לך להתמודד כמו שצריך עם פיקים שונים. אם הרמקולים לא ממוקמים כמו שצריך יהיה קשה להגיע לתוצאה טובה גם עם אקולייזר 30 ערוצים. כמובן שיש כאן גם עניין של דעה אישית ויכול להיות שלטעמך התועלת שלו תהיה גדולה יותר.

• תוכן חדש...