Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהרמקולים - חלקם מיוצרים מחומר שדומה לקרטון ויש כאלה שעשוים מחומר פלסטי.

האם זה נכון שהצליל יותר איכותי בזה שדומה לקרטון אבל הוא נהרס יותר בשמש?

פורסם

יש כאלה עם מאגנט כסוף וכאלה עם מגנט שחור...

מה עדיף?

יתכן והחומר ממנו מיוצר הרמקול ישפיע על ציוויון הסאונד שלו, בדומה לטויטרים שם המצב מוחצן מעט עקב ההבדל בין החומרים והרגישות של התדרים להפרעות.

תשמע תחליט מה טוב לך

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
הבנתי שהרמקולים - חלקם מיוצרים מחומר שדומה לקרטון ויש כאלה שעשוים מחומר שדומה יותר לפלסטיק.

האם זה נכון שהצליל יותר איכותי בזה שדומה לקרטון אבל הוא נהרס יותר בשמש?

מה שאמרו לך זה נכון בהחלט.

תמיר

פורסם

אני רוצה לראות את בעל האוזן שיוכל להבדיל בין שני רמקולים איכותיים, האחד עם מברנת קרטון, והשני עם מברנה סינטטית.

אני מתעסק בתחום הסטריאו כבר לפחות עשר שנים, ואני לא מצליח להבדיל. יש מספיק פרמטרים שיקבעו אם הרמקול איכותי או לא, וזה לא סוג החומר של המברנה.

אלא אם כן יש לכם אזניים של חתול בר.

פורסם

אין קשר בין החומר ממנו עשויה הממברנה לאיכות הדריבר.

פוקאל, ויפה, סקאן-ספיק, סיס, ועוד מליון ושלוש יצרני דרייברים אחרים מייצרים דריברים מחומרים שונים - למה?

כי לכל חומר יש יתרונות וחסרונות ביישום מסויים.

לומר שחומר מסויים נשמע טוב יותר מחומר אחד?

זו תהיה שטות מוחלטת.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

גם בקומפוננט של JBL ובכלל נראה לי כל הרמקולים שלהם עשויים מחוטים שזורים כאלו משהו נחמד ביותר - לפני שבועיים הרכבתי אותם על האוטו הנוכחי...אחרי שנה וחצי איתי - הם ח-ד-ש-י-ם !!

• תוכן חדש...