Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי קונה ג'יפ חדש, ורציתי לאבזר אותו באיזה DVD טוב עם מסך נשלף מהתקרה.

על איזה DVD אתם ממליצים? אני רוצה נגן איכותי, ומסך איכותי מאוד רצוי מאוד שיהיה של חברה טובה ושיהיה איכותי מאוד.

את הסאונד, אני לא רוצה סאונד יותר מידי חזק, אני כעקרון רוצה שהסאונד יהיה נקי, כמה שיותר נקי ושיהיה חזק כמובן אבל בתוך האוטו, שיהיה איכותי =].

טווח מחירים - עד 10,000 ש"ח.

תודה רבה רבה!

*מנהלים, אם ההודעה לא במקום הנכון, אנא העבירו אותה והודיעו לי בפרטי לאן, תודה רבה!

פורסם

10000 רק לדיוידי?או למערכת כוללת?

ב10000 תוכל להביא דיוידי של פיוניר חשמלי שכולל בתוכו כמעט הכל דגם 6500 או 6600 ומסך תקרתי וישאר לך קצת עודף.

אם זה 10000 כולל מעכת אז תפרט מה הדרישות ובאיזה רכב מדובר

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

למה לא 7600?, הכי מפואר מסך פולטאצ' של פיוניר, תצוגות בזמן השירים (מה שאין בחדשים ביטלו את זה בזמן השמעת השירים יש BLUE BACK) ועוד...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אין 7600 יש 7500 והוא עולה יותר מ10000 אם תמצא בכלל.

ההבדל בינו לבין ה6500 זה שיש לו מסך 7 במקום 6.5,דולבי ו5.1 ערוצים כולל שליטה על סנטר וTV טיונר,אבל הרבה הפרש בניהם.

ה6600 פחות טוב מה6500 וה5700 בכלל רמה פחות משתיהם.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
אמא שלי קונה ג'יפ חדש, ורציתי לאבזר אותו באיזה DVD טוב עם מסך נשלף מהתקרה.!
מסך תקרה הנפתח מבסיס המחובר לתקרה, או מסך נשלף מגוף מכשיר בגודל DIN?
  • תוכן חדש...