Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאמרו לי בסאב שלי יש שני סלילים מה שאומר שלפי מה שראיתי בסאב שיש לו 4 כניסות כאילו בכל צד של המגנט ישנם שני כניסות מישהו מוכן להסביר לי מה היתרונות של זה מה אפשר לעשות ולמה זה נועד??

תודה רבה לכם מראש..

פורסם

סאב בעל שני סלילים יכול "להתאים" את עצמו ליותר אפליקציות חיבור להגברות.

שני סלילים של 4 לדוגמא, יכולים או להתחבר למונובלוק ב2 אוהם.

או להתחבר לשני הגברות ב4 אוהם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני טענתי שסאב בעל 2 סלילים חזק יותר ?

מיקי איך הגעת למסקנה שסאב 2 סלילים חזק יותר ?

החוזק נקבע על ידי ההספק שהסליל יכול לעמוד בו. (ועוד פרמטרים, אני מתיחס לעובדה שהתייחסת אך ורק וסליל שלו).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

:)

נכון מיקי.

הנוסח שכתבת את ההודעה המקורית הוביל לנושא אחר לגמרי ..

שמח שהבהרת את דבריך

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
:)

נכון מיקי.

הנוסח שכתבת את ההודעה המקורית הוביל לנושא אחר לגמרי ..

שמח שהבהרת את דבריך

LOL אני חושב שאני אדפיס את זה וימסגר את זה.

לראשונה אתה מסכים איתי :mm_blush: .

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני לא מסכים איתך.

סאב קח למשל דוגמא CERWIN VEGA VMAX 12, האחד הוא DUAL השני לא.

תחבר את שתיהם כראוי שתיהם יקבלו 300WRMS.

אז איך הגעת למסקנה ששתי סלילים יותר חזק?!

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לפי התיקון שלו קלריון, הוא התכוון לומר ששימוש בסליל אחד בעצם לא מנצל את כוחו של הסאב ושימוש בשני הסלילים יתן את תפוקתו המלאה ..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...