Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני נמצא כרגע בארצות הברית אצל אבא שלי הוא גר פה .

יש לי מערכת באוטו עם מגבר וצייינגר ורמקוליים םשמכולם שומעים טוב. הבעיה היחידה שיש לי רדיו טייפ.

אני רוצה לקנות רדיו דיסק שיתאים גם לציינגר , של קנווד 10 דיסקים.

תקציב עד 300 דולר , אני מחפש צליל נקי ושלא יהיה מתכתי כזה (עכשיו שומעים טוב אבל הטייפ משגע אותי) ועדיפות לפאנל שיראה יפה.

תודה מראש

מרון

פורסם

לי יש אותה בעיה רק עם מכשיר של סוני

יש המלצות למכשירים של סוני?

כי אני יהיה בתאילנד ויקנה שם רוב הסיכוים עוד מעט ובדיוטיפרי אין מערכות סוני(בושה)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם אני מחליט לקנות רדיו דיסק כאן בארצות הברית איך אני יכול לסדר שתחנות בישראל יעבדו לי כרגיל? איפה אני עושה את זה וכמה זה עולה

תודה מראששש

מרון

פורסם
אם אני מחליט לקנות רדיו דיסק כאן בארצות הברית איך אני יכול לסדר שתחנות בישראל יעבדו לי כרגיל? איפה אני עושה את זה וכמה זה עולה

תודה מראששש

מרון

תבדוק אם הרדיו שאתה קונה מתאים.

יש מקומות שמוכרים במיוחד ויש דגמים שמתאימים.

פעם כל ה JVC היו מתאימים,קניתי כבר כמה.אני לא בטוח אם הם מתאימים היום

אייל

פורסם

ה אתם אומים בעיקרון שווה לי לקנות כאן בארצות הברית או עדיף בארץ? כשבארץ יש לי אחריות ווהתחנות עובדות כראוי... פה בארצות הברית אני מוכן להשקיע עד 350 דולר... ואם זה בארץ אז עד ל1500-1800 שקל...

תודהה לכל המגיבים

פורסם

אם יש לך 1800 שקל להשקיע פה במכשיר אז כבר תקנה בארץ, יש הרבה מכשירים טובים במחיר הזה

למשל: פיוניר סדרה 7 ועוד כמה דגמים של קנווד שאני לא בדיוק זוכר...

יש גם את הרוקפורד 9120 שאני אהבתי מאוד, ואתה יכול להשיג, אם תחפש טוב, אלפיין יד שנייה!

קיצר, תחזור לארץ ותקנה פה... יש אחריות, יש רדיו וזה פשוט עדיף!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

הרוקפורד זה ביזיון של מכשיר....מכשיר עלק ברמה גבוה אבל אין לו קרוס אובר פנימי אין בו כלום למעשה...רק SUB LEVEL וזהו....

סידרה 7 של פיוניר לא רעה

אבל עדיין! במחיר הזה הייתי מביא מארצות הברית את ה9853 והתדרים זאת הגדרה ככה שזה לא יהווה בעיה

פורסם

רגע לא הבנתי משו

יש חברות שאני אל אצטרך בהם להוסיף 400 שקל ולהתעסק בכל הבלאגן הזה של לסדר את התחנות שיהיה אפשר להשתמש בארץ? אם כן אילו חברות אלו..

פורסם

האם זהו דגם איכותי? שמיעה טובה? והאם כל דגמי האלפיין כאלה.

ויש לי שאלה נוספת , האם הדגם הזה של אלפיין יותר טוב מאשר כל הפיוניר למיניהם עד בערך 2000 שקל בארץ? אני מזכיר יש לי בערך 350 דולר להוציא פה בארצות הברית על המערכת , ואני מעוניין לקנות רדיו דיסק שאני לא אצטרך לסדר בו תחנות רדיו בארץ , וכדאיות אל מול קניית רדיו דיסק בארץ.

תודה למגיבים , מרון

• תוכן חדש...