Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי וליותם יש וויכוח

הוא טוען שפאנל איכותי כמו אלפיין לא "יתאים" לJBL שלי...כי המגבר לא מספיק איכותי למצות אותו או משהו בסגנון (תיכף הוא יכנס לפה וינמק) - לא הבנתי את הקטע של החוסר התאמה הוא מייד יסביר

אני אומר דבר כזה - כל עוד אני משתמש בהגברה שלי(עזבו את הJBL - כל מגבר!) בלי לתת לה להכנס לקליפינג ובלי להפעיל! את הקרוס הפנימי שלה, אלא היא תהיה חתוכה נטו ע"י הפאנל.....כל מגבר ברמה טובה של חברה מוכרת ואיכותית....ישמע אותו דבר (בתנאי שההספקים שווים - כיוון הגיין טוב, ואין קליפינג באף אחד מהם) כי גם ככה כל עיבוד הסאונד נעשה בפאנל כלל חיתוך התדרים - והמגבר רק לוקח את האות המוגמר מהפאנל - ומגביר אותו...זהו לא מתערב בכלום

מגבר - מגביר ! ואם זה לא איזה משהו תוצרת קג'גיסטאן....אין סיבה שהוא ישמע פחות טוב ממגבר אחר שעולה בוא נאמר...פי 2 ממנו....

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

עתיד תקרא את התרדים שלי בנוגע לאיכויות של מגברים, ולאחר מכן תבוא לפה ותענה לעצמך על השאלה.

נשמע לי קצת לא הגיוני שמישהו ותיק בפורום יעלה שאלה כזאתי לאחר כל כך הרבה דיונים ואפילו אתגר שטח אמיתי שיצא לפועל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

להפך אחי...אני קראתי את התרדים שלך ונכוחתי לדעת איך אדם ראה שאין הבדל...אבל לצערי ליותם זה לא מפריע .....

פורסם

אז תיתן לו לקרוא את התרדים הללו, לאחר מכן שיגיב שם מה לדעתו לא עונה למבחן המציאות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם את יותם זה לא מעניין שיבוא שיתייצב למבחן המציאות וירוויח כסף קל...

אם הוא מפחד ולא בטוח בדברים שהוא זורק באוויר עדיף שלא יגיב בכלל...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

טוב חבר'ה אחרי שיחה ארוכה עם יותם במסינג'ר אין לו "בייצים" להעלות נימוק, הוא פשוט אומר "יש הבדל - אפילו אם לא שמיע," ששאלתי מה אכפת לו אם יש הבדל לא שמיע, הוא העלה נושא של איכות חומרים...קיצר אדם שהחזקתי ממנו רציני - התגלה לי כוודואיסט לא קטן....טוב - סליחה על דף הפורום המבוזבז מבחינתי אפשר למחוק את התר'ד הזה גם ככה מובן שהוא לא יעיז לרשום פה שום תגובה חכמה...

פורסם

הלו הלו.

להרגע.

עתיד פה, החליט שהוא משבש את דבריי.

לא דיברתי על מבחן איכות בין מגברים.

אל תכפישו סתם.

דיברתי שיש איזשהו צורך, כשבונים מערכת טובה, לא מערכת ממוצעת,

להתאים את החלקים, את ההגברה לפאנל.

ולא, אני לא יודע לנמק את זה בצורה נכונה

לכן, לא , לא כתבתי את זה בפורום. ולא, לא כתבתי את זה לאף אחד מלבד לעתיד.

וזה שעתיד החליט להעלות את הנושא הזה לפורום, לא הופך אותי לפחדן או לא לשום דבר.

Race Smart

פורסם

אין ספק שיש הבדל.

אף פעם לא טענתי שאין הבדל, ושום מבחן שערכתי לא אמרתי שאין הבדל.

השאלה הנשאלת לא "האם יש הבדל", השאלה הנשאלת האם אנחנו מרוויחים מההבדל המדובר מהומה.

ומסתבר שלאוזניים שלנו ההבדלים הללו כלל לא קיימים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי הבדל לא שמיע מבחינתי הוא לא הבדל...ציוד אודיו צריך לספק הבדל שמיע אחרת ההבדל לא מעניין אותנו בכלל אלא אם מדובר בהבדל עמידות מהותי...שנגיד מגבר אחד נשרף אחרי שבוע והשני אחרי מליון שנה....

פורסם

גורל , בגדול אתה צודק.

הבדל שמיע כמעט ולא תשמע כל עוד :

א. המגבר יודע להוציא סיגנל פלאט לגמרי ( אנחנו לא מדברים על מגבר סוג ז אז אין ממש בעיה )

ב. אתה לא מגיע לתחומי העיוות של המגבר

הבדל בספקטרום סאונד , אולי תשמע בחלקי האחוזים , לא יותר.

ההבדל יהיה במקרים של מאמץ של המגבר , או במקרים של שימוש בקרוס פנימי או במעגלים אחרים, שכשכמובן במקרים האלו מגבר חזק ואיכותי יותר ( שזה שני דברים שלאו דווקא הולכים יד ביד ) יהיה עדיף.

במצב של פעולה שוטפת בFLAT אין שום הבדל.

יותם ,רק תשים לב למה שגורל העלה מבחינת שאלה ,

במגבר ( מה שנקרא POWER AMP למעשה , כי את הקדם הגברה עושה הפאנל שכולל בתוכו את המפענך סאונד - להלן DAC ) אין השפעה על זה , לכן גם תראה בציוד אודיו רציני מתחומים בעלי פחות פשרות מרכב - POWER AMPים רציניים מצויידים בכפתורי ווליום והפעלה , וזהו , היחידות PREAMP הם נפרדות לגמרי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

liviur, חולק עליך.

"הבדל שמיע כימעט ולא תשמע" - הבדל שמיע הוא לא ישמע, מפני שהוא לא קיים.

"הבדל במקרה של מאמץ" - הבדל שמיע הוא לא ישמע, מאותה הסיבה.. הוא לא קיים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

MIKMIK

הבדל קיים , הוא כל כך קטן שהוא שולי , בא נסכים שנינו שאין לו כל משמעות , אז אל תטפל לקטנות. בקצרה , אין דבר כזה מגבר מושלם.

הבדל במאמץ יהיה כי במצבי פעולה מסוימים , מגברים מסוימים נותנים עיוות מסוים לצליל , וזה הרבה לפני מצב של CLIPPING.

בכ"א , באמת , אתה סופר קטנוני , על פרטים הכי שוליים ממה שאמרתי.

ההתיחסות לתמונה כולה קצת יותר חשובה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

5 דקות קודם לכן אמרתי שיש הבדל, אבל לא שמיע לאוזן האנושית.

לא מדובר בלהיות קטנוני, מדובר בלהיות ברור, כשאתה כותב שבמאמץ הוא אולי ישמע הבדל.

אתה נותן לזה להישמע שאולי אם הוא ירכוש מגבר X, או ירכוש מגבר Y, -כן- יהיה הבדל שמיע.

אבל זה לא נכון.

וכשאתה מדבר על להיות קטנוני, ואתה טוען "שאולי" אני טוען שלא.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
עתיד תקרא את התרדים שלי בנוגע לאיכויות של מגברים, ולאחר מכן תבוא לפה ותענה לעצמך על השאלה.

תגיד מיקמיקון סתם מעניין אותי לדעת עם הת'רדס שלך חידשו משהו בפורום הזה פשוט ממה שאני קראתי בחיפוש ובFAQ מהיום הראשון בפורום הזה יש ת'רדס בעניין הזה שיש בהם גם הסברים וציתוטים של אנשים שנראה לי שהם קצת יותר מבינים בתחום הזה ממך זה מצחיק שאתה כל הזמן רושם "שלי שלי שלי" כאילו באת וגילית למישהו את אמריקה שבעצם יותר נכון שלך גילו לפני משהו כמו שנה את אמריקה (עשיתי חיפוש קטן). אולי עם תפסיק להגיד כל הזמן "שלי" ו"אני" יותר אנשים יקשיבו לך ולא יחשבו שכל מה שאתה מנסה זה לדחוף את עצמך לכל הודעה וזה כולל גם דברים שקראתי בת'רדס אחרים כמו על רעש אלטרנטור ועוד דברים לא חידשת כלום סך הכל אתה חוזר על מה שאחרים כתבו כבר לפני שנים אז תפסיק כבר לקפוץ כל שניה:idea::idea::idea:

פורסם

מיק מיק, אני חייב לדעת ,איזה מערכת יש לך ברכב?(בלי שום קשר)

בכל מקרה, לגבי הוויכוח , גם אני נוטה לומר שההבדל די זניח ולא ממש שמיע, במיוחד שכל עוד זה לא על אותם רכיבים, אי אפשר להשוות.

בד"כ זה יהיה פסיכולוגית בלבד...

אם משתמשים בקרוס הפנימי של המגבר אז יתכן שיהיה הבדל, אבל כל עוד מדובר על הגברה בלבד, זה די זניח.

ועובדה לכך שהמגברים הרציניים הם לצורך הגברה בלבד ולא עיבוד אות,בשביל זה יש פרי-אמפ ,סאונד פרוססורים,אקולייזרים ודומיהם.

אלפיין עם מגבר של רוקפורד ישמע טוב באותה מידה עם מגבר של JBL כל עוד עיבוד האות נערך בדק עצמו ,עוצמה זהה וואותו כיוון בלי קליפינג(וכמובן על אותו הרכב עם אותם רכיבים ללא שינוי)

לגבי מתח וכו' זה כבר סיפור אחר, אבל גם, אולי בתנאי מעבדה ניתן יהיה לבדוק את העניין...

במקרה הנ"ל,אני נאלץ להסכים על מיקמיק(למרות חילוקי הדעות ביננו).

וכמו שכבר הספקתי להכיר את מיקמיק, הוא גם יהיה מוכן להתערב על זה לפחות על 500 ש"ח...

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...