Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז כך: היום ב8:30 בבוקר התייצבתי בביתו של יותם [יותם ק]והתחלנו בשידרוג הסטאפ אצלי השידרוג נימרח עד שעות הצהריים היות ויותם בחור מצחיק בטירוף שחצי מהזמן העברנו בדאחקות.

לעניין- השידרוג כלל:החלפת הקומפוננט CALIFORNIA BOOM בדלתות [קומפוננט לא רע]העברת חיווט להגברה קידמית לרמקולים בדלתות דרך הפאנלים ועד לבגאז ,הרכבת קומפוננט חדש של MAGNAT BALL POWER 213 השחלה של חווט בדש לטויטרים ומיקום ניסתר לקרוסים בתוך הדש של ה205,הרכבה נוספת של מגבר ניפרד לקומפוננט [המגבר שקניתי ב11 שקל למי שזוכר ותשאלו את יותם שגילה כמוני שמדובר במגבר חמוד ביותר ]מיקום חדש ל2 המגברים מאחור +פיצול ל2 כבלים 8G רימוט ו2 הארקות ניפרדות ל2 המגברים. המגבר FURI שלי חובר ב2 גישורים ל2 הסלילים של הסאב והקרוסים כוונו לכך [בעזרת השיטה שאייל ויותם לימדו אותי עם כיוון הגיין ל2 סלילים בעזרת שיטת"פאזה הפוכה בין 2 סלילים"]והמגבר 2 ערוצים הנוסף שהתקנו מרים את הקומפוננט מקדימה ואני חייב לציין שהוא עושה זאת ניפלא והקומפוננט בהחלט נישמעים צלול ונעים לאוזן.והסאב כרגע הרבה יותם מפוצץ מכאשר הוא היה מחובר על סליל בודד שלו[מי ששמע במיפגש האחרון -כל הבומים באו מסליל בודד אז.] את האוברוליים מאחור חיברנו להגברת הרדיו דיסק.

בכל מקרה יצא באמת מעולה והשמיעה השתפרה וכמה רמות קדימה . סה"כ כל העסק שיפצור ושידרוג יצא לי זול מאד והתמורה פשוט מעולה..תמונות יבואו עוד מעט.

שוב אני רוצה להודות ליותם שעזר לי היום בשידרוג .

יום טוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

טוב... אני איש התמונות..

אני חייב לציין שהיה כייף.. שנים שלא התעסקתי עם 205, גם אם זה 1100...

שכחתי כבר איך הקומפוננט הזה נשמע,

חייב להודות שהמגבר הזה ב11 ש"ח שווה ת'מנה פלאפל

שהוא עלה.. אולי מנה וחצי.. סתם סתם... אחלה של מגבר... מפעיל את הקומפוננט יופי..

Image 001.jpg

Image 004.jpg

Image 006.jpg

Image 007.jpg

Image 010.jpg

Image 013.jpg

Race Smart

פורסם

עוד קצת תמונות...

אני בתכלס רציתי לעשות בנייה בנייה... לרצף את הבגאז במגברים... או לשדך

פלטה למושבים האחוריים.. אבל היו מגבלות של חומר ומגבלות של דרישות בעל האוטו...

Image 014.jpg

Image 019.jpg

Image 021.jpg

Image 024.jpg

Race Smart

פורסם

בנתיים נכון לרגע זה כן. ניראה מה יהיה בהמשך. אם אני עוטף זה רק בבד פרוותי דמוי פרה. זה משהו סוף.

:wink:

פורסם

כן איתי אני משתדרג [פה ושם בקטנה]. מתי שאני מרגיש שרכיב מסויים שלי כבר לא מספק אותי אני משתדרג.כמו כל בנאדם נורמאלי.שלא תחשוב שהקופוננט הקודם שהוצאתי ממך היו רעים. הם היו טובים אבל המגנט יותר.

פורסם

זה אכן סיליקון[אדום למי שמיתעניין, למה?-זה מה שהיה]

הסיליקון עוד מימי הקומפוננט הקודם שלי הוא נימרח לאטימה מסויימת ,למניעת וורציות לא רצויות בין העריסה של הרמקול למסגרת פח מסביב בדלת והגנה מסויימת מפני זעזועים בטריקה וסגירה של הדלת. בו נגיד את זה ככה זה עדיף מכלום ולא מזיק כלל[בהנחה ומרחת את הסיליקון וחיכית מספר שעות שאדי הסיליקון יתאדו ]

פורסם

תתחדש גבר גבר!! :mm_yeah:

תגיד איך הקומפוננט הזה?

איך הוא מסתדר עם מיד-באס?

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם
בנתיים נכון לרגע זה כן. ניראה מה יהיה בהמשך. אם אני עוטף זה רק בבד פרוותי דמוי פרה. זה משהו סוף.

:wink:

מכיוון שהיה לי משהו דומה (היה לי זברה באוטו) אני ממליץ לך לעשות את זה ולהוסיף לדים כחולים...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=61341

זאת הבנייה שעשיתי במכונית הקודמת שלי...

לא חותם

פורסם

הקומפוננט די נציל לא בעיה ממש לפתוח ולהזיז אותו והמגבר ב10 שקל עושה זאת מעולה.

לגבי הבאסים מהמידבאס -הבאסים די חזקים וכשהפעלתי מקדימה רק את הקומפוננט היה נידמה כאילו הסאב עובד בצורה עדינה ברקע אבל הוא לא עבד.מה גם שאצלי הקומפוננט לא חתוך מהמגבר והוא מקבל FULL כל הזמן כי אין לי קרוס ליניארי או תחימה לHP

לגבי רעיון העטיפה עם הזברה. באמת נחמד הסתכלתי בדיון שלך ויצא פיצוץ. מאיפה קנית את הבד וכמה עלה?

• תוכן חדש...