פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוקיי, אז ככה, נתחיל מזה שבכל הנוגע לתחום האודיו ברכב אני צר אופקים, אז אנא ממכם, לוו את ההצעות בפירוט. יש ברשותי HU של JVC שקיבלתי בזמנו מתנה (די מרוצה באופן כללי, קורא mp3, נחמד למראית עין וכו'...) את הHU אני מתכנן להעביר לרכב אחר שאני אמור לנהוג עליו מהיום, וחשבתי על התקנת רמקולים ברכב בנוסף. ברכב הקודם היו לי זוג 6X9 לא רעים בכלל, הבעיה שהם לא היו רעים לאלו שישבו מאחורה (ולמען האמת..לא איכפת לי מהם..) ככה שאני מעדיף להשקיע במשהו שאני אהנה ממנו (ממושב הנהג) התקציב העומד לרשותי הוא - 800 שקל, וניתן להתגמש במידת הצורך. אז..מה אתם מייעצים ? עריכה - בנוסף אני זקוק לשמות של חנויות איכותיות שיש לאנשים ניסיון איתן בקנייה והתקנה.
הודעה אחרונה מאת gil bachar, -
- 18 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אנשים שלום. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי שיש פה הרבה אשקלונים, אז השאלה שלי כזאת: איפה יש חנויות טובות באשקלון ואיך להגיעה לשם? ואם יש המלצות אז הם יבואו בברכה. תודה.
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 1 תגובות
- 829 צפיות
אני רוצה להכין בניית פיבר לסאב שלי ולפי מה שראיתי מכינים קודם את החלק האחורי ולאחר מכן מוסיפים טבעת עץ בשביל הסאב וכו'... עד כאן הכל מובן. הבעייה שלי היא אני מחבר בין החלק האחורי לחלק הקידמי ? ואיזה עובי הביפר צריך להיות על מנת לתת לי איכות סאונד טובה ? ואם עדיף לשים חומר בידוד בפנים במקום לעבות את הפיבר . תודה גלעד.
הודעה אחרונה מאת m.sherling, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה להתאים מחדש לCervin Vega HED 12 תיבה סגורה, ובכלל להעלות אותו על WINISD. הסאב שלי הוא מדגמי 2005, ולא הצלחתי בשום מקום באינטרנט למצוא נתונים עליו, מעבר לנתונים הרגילים, איפה שמצאתי נתונים רציניים הם היו לדגמים הישנים (שלי 250RMS, הדגמים הישנים הם 200RMS) אני צריך כמה נתונים שאני אוכל להכניס לWINISD ולחשב על פי זה את הנתונים לתיבה הסגורה. אם למישהו יש את החוברת המקורית שמגיעה עם הסאב ויוכל להעלות נתונים זה יהיה מצויין !
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 36 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אני מחפש בכל הקישורים ובחיפוש באתר ולא מצאתי,אני צריך תמונות של דרכי פעולה של "השקעה" של המגבר בגובה העץ בבנייה.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אחרי חיפוש כמובן... תודה לעונים !
הודעה אחרונה מאת NaC, -
- 0 תגובות
- 606 צפיות
מישהו מכיר את הקיטים (למגבר) של PowerAcoustik? שווים משהו? יש המלצות אחרות?
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 9 תגובות
- 998 צפיות
כשאני מחבר בגישור כל סליל האם לחבר סליל אחד בפאזה הפוכה מהסליל השני בגישור השני במגבר?[במצב כזה אך הסאב יגיב כאשר סליל A שלו בפאזה הפוכה מסליל B?] או לחבר את שניהם בפאזה זהה ב2 הגישורים?[שזה נישמע הרבה יותר הגיוני לעשות] תודה.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
Cerwin Vega VEGA-124 אחד הסאבים העוצמתיים ששמעתי נשמע פשוט מעולה ! שמעתי אותו אם תיבה בנויה במיוחד לפי המידות שלו ומגבר מונובלוק רוקפורד שילוב מושלם פשוט אני עדיין בשוק http://www.simplyspeakers.com/graphics_products/Cerwin_Vega_124-After.jpg מישהו יודע במקרה אם אפשר למצוא בארץ את הסאב הזה? כמה הוא עולה? אולי מישהו רוצה למכור יד שניה ? אני ישמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 1 תגובות
- 620 צפיות
שלום לכל הפורום, אני רוצה לקנות מערכת לאוטו שלי (סיאט איביזה 94) אבל אני מתלבט ואין לי ממש את מי לשאול .. קודם כל רציתי לשאול אם המערכת הזאת שווה קניה ... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1661968 אני מניח שלא - אז ככה יש לי 1000 שקלים גג לבזבז על מערכת אבל אני רוצה לדעת מה הכי שווה בטווח המחיר שנקבתי , שמעתי על מערכות של PIONEER KENWOOD ROCKFORD ועוד אבל אני מצפה לתשובות שלכם בבקשה ... עוד רציתי לשאול מה זה רמקולי קומפנננט , ? זה רמקולים קדמיים ? אז למה קוראים לזה קומפננט ? בנוסף רציתי לשאול מה זה אומר ברמקולים 350W 400W הרי זה לא הגיוני ( למי שלמד חשמל), כיצד מתבטא הW בעוצמת הרמקול וכיצד מתבטא ה"אום"(התנגדות)…
הודעה אחרונה מאת EVG, -
מגברים מהדיוטי
מאת jigolo- 0 תגובות
- 796 צפיות
שלום לכולם. איזה עוד מגברים חוץ מjbl piooner וsony אני מחפש מגבר בתקציב של 150 דולר משהו כזה . תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת jigolo, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה לעשות בנייה באוטו אם יש למשהוא תמונות מתהליך בנייה זה יעזור לי מאוד תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
עזרה בקניית HU
מאת puma- 5 תגובות
- 835 צפיות
אני יודע שזאת שאלה חרושה.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שסיפק אותי אני מחפש רדיו דיסק של פיוניר עם מינימום 3יציאות למגבר...עד 1450 שקל! תודה רבה
הודעה אחרונה מאת smax, -
- 0 תגובות
- 682 צפיות
קניתי לא מזמן מערכת לרב ומאוד היתי רוצה לשמוע עליה דעות
הודעה אחרונה מאת shorty8, -
- 9 תגובות
- 931 צפיות
יש לי כרגע על האוטו סוני (לא חדש) דגם CDX-4000RV ואני לא יודע למה אבל אני לא אוהב את הסאונד של הרדיודיסק הזה, הביאו לי פיוניר... גם לא חדש דגם DEH-3100R-B השאלה היא.. לאיזה משניהם יש סאונד יותר טוב כיוונים, ומה אתם היתם מעדיפים (ומאיזה בחינה)! בלי להתיחס למראה של הפיוניר (שהוא נראה מיושן)... אשמח אם תענו .. תודה
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה אני יתחיל במפרט קומפוננט של מוראל דוטק 6.5 לקדימה מגבר מתלבט בין לנזר 1200W או לוגיק 1000w ? סאב פיוניר 1000w 12 מתלבט לגבי סאב אחר באותו תקציב אם מישהו מכיר יותר טוב? ועוד שאלה לגבי רמקולים אחורים... 1 אם כדי לשם? 2 איזה לשם תקציב נמוך יחסית לאחורה תודה ליועצים ומבקש סליחה ממנהל שהבנתי את הדברים ממנו אחרי זה
הודעה אחרונה מאת בחור נדיר, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה דעתכם עליו? יתרונות/חסרונות? יש לי מצאתי אחד ב-800 שקל יד שנייה, שווה? תודה לעוזרים!
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! כרגע באוטו שלי מותקן הריכיבים הבאים hu פיוניר 4700 קומפננטים של לינטיג אודיו (פלוס אטימה) http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=b395531108d0df396ab275d2b973c917&productid=105 סאב של רוקפורד p1 ומגבר של אוריון 4004 כרגע אני ממש מרוצה מהמערכת ושומעים ממש כמו שאני אוהב אבל חסר לי רק סאונד שבא מאחור ואני לא יודע אם כדאיי להוסיף 6*9 בגלל שאז אני יצטרך לחבר אותם לרדיו דיסק ויכול להיות שלא ישמעו יפה כמו בעבר האם כדאי לי? אם כדאי לי אז על איזה רמקולים שווה ללכת בסיבובת ה 500 שקל? תודה רבה ויום טוב שאולי
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכשתי היום מכשיר של Pioneer דגם 7400 ואני צריך את חוברת ההדרכה שלו, מאיפה אני יכול להוריד אותה? חיפשתי באפשרות "חפש" ולא מצאתי לינק לאתר שאפשר להוריד ממנו את החוברת. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לעשות תיבה חדשה לסאב שלי או אולי אפילו בניה צנועה שבה אני רוצה לחבר את הסאב הפוך. אני הבנתי שזה לא משפיע על השמע אם הוא הפוך או לא (כשהוא עובד באותו נפח). האחורה של הסאב שלי הוא כסף מבריק ואני לא רוצה שיהיו עליו סימנים של ברגים, מה אני עושה לגבי זה? למישהו פה יש סאב שמורכב הפוך והוא יכול לצרף תמונה איך זה יצא? ונראה לי שאני אצתרך גם לקבע את התיבה כי היא תיפול קדימה מהמשקל של הסאב...
הודעה אחרונה מאת WRX, -
-
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
סוף סוף התקנתי את המערכת, אחרי כמעט שנה מאז שקניתי את הרכיבים. המערכת כוללת: רדיודיסק אלפיין CDA-9825 רמקולים מורל דוטק 2 6" מגבר פיניקס גולד Octane-R 8.0:4 סאב SHIVA איטום- קיט דלתות של דיינמאט אקסטרים. את המערכת התקנתי בסאונד FX בראשלצ, ותודה לכל המתקינים- עופר, שלומי ויוסי שעבדו על האוטו. המערכת מותקנת בגולף 2001. צירפתי כמה תמונות...
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התצוגה במערכת (רדיו טייפ) נחלשה מאוד, משהו כמו שנשרפו נורות פנימיות . לפני כן לא הייתה בעיה וראו מצוין את כל התצוגה גם כאשר אור השמש חזק. איך ניתן לתקן? האם אפשר לבד? כמה אמור לעלות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
הלך המגבר:[
מאת jigolo- 2 תגובות
- 661 צפיות
ערב טוב לכולם. אתמול לצערי הלך המגבר המשומש שקניתי ,אני משאר שהעמסתי עליו יותר מדי . עכשיו יש לי באמת סיבה לקנות מגבר חדש . אני מחפש מגבר שיגברי לי רמקולים 6*9 של חברת מגנט 80rms,וסאב פיוניר פנינה 800 וואט 400rms . חשבתי על החברה מאק אודיו ,הם לא נראים לי חברה שמעלה נתונים. בכול מקרה חשבתי על הדגם הזה בגלל שהוא זול http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=4456 מה אתם אומרים? ,תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת jigolo, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חברי פורום יקרים אני מעוניין לקנות עכשיו מגבר מסדרת הRF של רוקפורד שהמודל שלו הוא X.6 ההספק הוא 1100 RMS הייתי רוצה לדעת כמה הוא עולה ומה הפיוז הנדרש לו תודה רבה TYPR RF
הודעה אחרונה מאת ROCKFORD -RF, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 934 צפיות
מערכת שיש לי : פיונייר 560 פרמיר קומפוננט מורל פולס 6 מורל 6x9 - אחורים תקציב : עד 200$ = 900 ש''ח אני מחפש מגבר שיתן לי תמורה מקסימלית עבור 900 ש''ח , יש לי אפשרות לקנות מדיוטי פרי 1 - האם מגבר JBL GTO 75 בדיוטי פרי (200$) http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1078&CategoryID=123&Page=1 יתאים לי למערכת ? 2 - האם המגבר הנ''ל זה מקסימום תמורה שאני יכול לקבל ב-900 ש''ח ? 3 - האם יש מגבר אחר (במקום jbl) שאתם ממליצים עליו ( עד 900 ש''ח ) - שמתאים למערכת שלי ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 30 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים.איזה מהם עדיף? 946 יקר ב300 ש"ח
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 4 תגובות
- 875 צפיות
שלום, מתלבט בין 2 מגברים הלוג'ק הזה : http://d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1010 שאני משיג אותו חדש ב 900 (המוכר חבר שלי ) או ה JBL של הדיוטי 4 ערוצים , שגם בערך 900 מה נחשב ליותר אמין ויותר " איכותי " , ואיזה מהם "נשמע" טוב יותר ?
הודעה אחרונה מאת DUDUSL2, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום... רציתי לדעת מה היתם מעדיפים מה ידפוק יותר חזקק ויעשה בומים חזקים והם ישבו בנתיים על מגבר לאנזר 1000 וואט סידרה וויב, עד שיהיה מונובלוק מה יותר כדי להביא 2 סאבים של סרווין ווגה דגם HED 250 RMS כל אחד או VMAX 12 אינץ... סאב אחד או סאב אחר שהיתם ממליצים שיעשה עבודה טובה של חוזק ואיכות בסביבות 1400 שקל
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
היי! מחיפוש שעשיתי, רוב הרעשים עליהם דובר בפורום הם יללות (שיש לי אותם גם, אבל פרה פרה). בנוסף, יש לי רעשי רקע מהרמקולים (כמו פססססס.....). הקומפוננט הוא רוקפורד P162S והמגבר הוא V12 פלטיניום אודיו. מה דעתכם המקור לבעייה?
הודעה אחרונה מאת אורי ו., -
- 0 תגובות
- 843 צפיות
בתקציב של בין 500 ל1500+- האם כדאי להשקיע או לקנות מהפשוטים של ה500 שקל שמופיעים האתרי המכרזים והאם יש אחד כזה שקורא גם DIVX
הודעה אחרונה מאת hazic,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,952 אורחים (הצג רשימה מלאה)