Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Clarion 946 vs Alpine 9833

Xantia
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בעלים מרוצה ביותר של קלריון מסדרת 9 (925) ושיש לו חבר שקנה את ה 946 , אני ממליץ לך עליו בחום .

המכשיר הזה זכה בפרסים בכל העולם , אפשר לראות שהוא המכשיר המועדף בPIMP MY RIDE, הוא מופיע במכוניות תצוגה בכל העולם , וכשהייתי בהונג קונג זה היה אחד המכשירים הכי נחשקים ע"י הלקוחות שם.

יש לו איכויות שלא נראות רק בסאונד שלו , שזה בנייה, אפשרויות ,אפשרויות הרחבה , המסך וכו...

מומלץ בחום.

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתור בעלים מרוצה ביותר של קלריון מסדרת 9 (925) ושיש לו חבר שקנה את ה 946 , אני ממליץ לך עליו בחום .

המכשיר הזה זכה בפרסים בכל העולם , אפשר לראות שהוא המכשיר המועדף בPIMP MY RIDE, הוא מופיע במכוניות תצוגה בכל העולם , וכשהייתי בהונג קונג זה היה אחד המכשירים הכי נחשקים ע"י הלקוחות שם.

יש לו איכויות שלא נראות רק בסאונד שלו , שזה בנייה, אפשרויות ,אפשרויות הרחבה , המסך וכו...

מומלץ בחום.

1. אשמח לקבל קישורים לפרסים.

2. בPIMP MY RIDE שמים מה שמקבלים בחינם, הרבה פעמים הם שמים ג'אנק ככה שזה לא מדד לכלום.

3. לגבי איכויות הסאונד, כבר דנו על כך בפורום רבות. במבחן עיוור לא תשמע את האיכויות הללו.

פורסם

אייל יש לי שאלה ...

אתה אומר שאין הבדל בין כל HU שיש ? הכוונה אתה משווה גם HU של 600 ש"ח לקליון 955 לדוגמא ?

כאילו במבחן עיוור אני לא ישמע הבדל בין שניהם אם שניהם על FLAT?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

בגדול כן, למה בגדול? כי צריך לנטרל רעשים אם יש כשעורכים השוואה. לא כולל HU ישנים שעלולה להיות להן הענות שאינה שטוחה. המבחנים הם לא המצאה של תחום האודיו לרכב. הם נערכים גם בתחום האודיו הביתי וגם בהם הנבחנים לא הצליחו להבדיל בין DVD פשוט לבין CDP יקר.

פורסם

א.אייל כנס ל CLARION.COM

ב.דווקא בXD הזה עשיתי השוואה עיוורת מול CD אחרים שלקלריון ושמעתי מולו את ה RFX9420 של רוקפורד שזה מכשיר העל שלהם , ובלאופונקט (אני לא זוכר דגם) שעולה 600$ ואף אחד מהם לא התקרב אליו.

אני ממליץ משמיעה עיוורת דווקא.

פורסם

אני זוכר פשוט שהיה לא את בלאופונקט ואז שמתי את הרוקפורד ואז החזרתי לפלאופונקט יש הבדל ששומעים.

פורסם

מכשיר שאתה מנתק אותו ומחזיר אותו הוא על FLAT מן הסתם.

ולא קשור לעוצמה אני בטוח שיש הבדל וגם בכללי לHU של רוקפורד יש טרבל מאוד גבוה לעומת מכשירים אחרים וזה גם מתי שהוא על FLAT.

פורסם

אתה עושה צחוק מעצמך, גם "המכשירים של פיוניר עושים צליל מתכתי".

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
מכשיר שאתה מנתק אותו ומחזיר אותו הוא על FLAT מן הסתם.

ולא קשור לעוצמה אני בטוח שיש הבדל וגם בכללי לHU של רוקפורד יש טרבל מאוד גבוה לעומת מכשירים אחרים וזה גם מתי שהוא על FLAT.

לא עשית מבחן עיוור ולמרות שכל מי שעשה נכשל, אתה בטוח. אז תהיה בטוח.

פורסם

אייל עשיתי ועוד איך , עם תחנת ממסר שהחולפו המכשירים ללא ידיעתי וללא ראיה , שמתי אותו טרק על אותם רמקולים וישבתי באותו מקום.

אם כל הכבוד להיותך מנהל הפורום אל תזלזל באנשים שכתובים דברים וחצמזה מה הוויכוח פה כל אחד אומר את דעתו, לדעתי CLARION 946 מכשיר מעולה , ואני אישית לא שמעתי את ה אלפיין וגם כתבתי את זה ואם לא אז הנה שוב פעם וזהו.

• תוכן חדש...