Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי- בכדי למנוע הבדלי ווליום כשמעבירים בין דיסק לרדיו.

כשאתה שומע דיסק נגיד בווליום 20 ומעביר לרדיו יש ירידה בעוצמה ואם תעלה את רמת ה SLA יווצר איזון כך שלא תרגיש בהבדלי העוצמה.

פורסם
לפי מה שהבנתי- בכדי למנוע הבדלי ווליום כשמעבירים בין דיסק לרדיו.

כשאתה שומע דיסק נגיד בווליום 20 ומעביר לרדיו יש ירידה בעוצמה ואם תעלה את רמת ה SLA יווצר איזון כך שלא תרגיש בהבדלי העוצמה.

בדיוק מסכים איתך יש לי גם פיוניר ויש שם אפשרות sla

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

למה לדבר שטויות אלוהים ישמורררררררררר.

ASL - ADJUST SENESO LEVEL .

ASL זהו חיישן שמרגיש או קולט את הרעש של המנוע\המזגן\דיבורים וברגע שהרעש מתגבר אז הוא מגביר את הווליום של המערכת.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

בטוח, כי אחרת לא הייתי מגיב בכלל.

וזה בכלל לא מעניין דבר די מטומטם, זה טוב אולי למי שחותך עם דיסק בזמן נסיעה.

קרא אותם.

פורסם

לפני שאתה מתפרץ אדון קלריון כדאי שתקרא טוב ותבין.

הוא לא דיבר על ASL שכידוע זהו חיישן שמגביר את עוצמת התדר שאתה בוחר בהתאם לרעש מחוץ לרכב.

אלא הוא דיבר על SLA אז גם אם יש לך הערות ותיקונים תקרא טוב. אותם אותיות בסדר שונה.

אשמח מאוד עם תתקן אותי לגביי ה SLA במידה ובאמת טעיתי לכן גם כתבתי:" לפי מה שהבנתי".

בכל אופן הוא לא התכוון ל ASL.

פורסם
אבל SLA אפשר לעשות גם ב CD ולא רק ברדיו !!!

תקנו אותי אם אני טועה

SLA אפשר לעשות רק ב-CD כי זה כדי להתאים את העוצמה של הדיסק לרדיו.

פורסם

SLA ניתן לעשות בכל מצב, הוא מרים את העוצמה של ה"מגבר הפנימי של המכשיר", זאת אומרת מרים את העוצמה ואני בטוח שבעיוות +3DB + 6DB וכו...

קרא אותם.

פורסם

SLA = source level adjustment

וזה אומר בעצם שאתה מתאים את הווליום של המקור (נניח CD) לווליום של המקור השני (רדיו)

ASL = automatic sound levelizer

וזה אומר בעצם שהווליום של המקור (נניח CD) מתאים את עצמו בהדרגה בהתאם לרעש ברכב.

זהו בעצם.

• תוכן חדש...