Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע: לפי מה שהולך פה בפורום כבר ניתן להבין שלא תבחין בין השנים.

אמין: הלוגיק הזה חדש ולא הכי פופולרי קשה לדעת לגבי אמינות, הJBL נפוץ מאד ולא שמעתי על בעיות אמינות.

איכותי: רוב הסיכויים שהJBL מורכב מרכיבים "איכותיים" יותר וקרוס טוב יותר.

לגבי עוצמה, אני מניח שהם בערך שווים. לא בדקתי אף אחד מהם.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

הלוג'יק, הדגם הותיק יותר (plx 44) דיי נפוץ גם כן, לא שמעתי על בעיות אמינות ממנו.

לי יש את המגבר הנ"ל ואני מרוצה ממנו, אבל תמורת אותו מחיר אני הייתי בוחר את הג'י בי אל,

גם כי אני מאמין שהוא יהיה יותר חזק וגם כי זו חברה יותר ותיקה עם יותר ניסיון ושם(אם כי שם לא תמיד מעיד לטובה) ואני מאמין שהרכיבים שמהם מורכב הג'י בי אל, גם אם הוא מורכב בסין הוא עדיין מורכב מרכיבים יותר איכותיים (זוהי רק השערה ).

מה שכן את הג'י בי אל אי אפשר לפי מה שידוע לי כבר למצוא בדיוטיפרי אלא אם כן חבר שלך מוכר גם אותו בזול.

פורסם

לפי מה שהולך פה בפורום אני משער שלכ 50%+- יש את ה JBL, אני ביניהם ואני מרוצה ממנו נותן תמורה מצויינת לכסף לכן עליו הייתי ממליץ, מה גם שעדיין לא שמעתי תגובה רעה עליו. לגביי הלוג'יק אין לי נסיון איתו.

• תוכן חדש...