Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה יעזור לך?

בנוגע לעבודה שהראת, היא שלך ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה מוזר הגרף אבל בכל מקרה בנפחים של 3-4 ליטר (ואולי אתה חושב שתוכל להכניס יותר אבל אני גם בספק אם תוכל להכניס 3 ליטרים) הרמקול לא ירד טוב מתחת ל150HZ. אם תעשה חור בקיק זה לא יהפוך אותו לFREE AIR אלא יהפוך אותו לתיבה PORTED וזה לא ממש יסייע לך (במיוחד כשחור בלבד יתן לך תדר כיוון בלתי ידוע.

יכול להיות כמובן שגם עם פיק בהענות אתה תהנה מהרמקול אפילו אם זה לא אידיאלי, שיהיה בהצלחה :)

"או שפשוט אבנה חתיכת עץ כמו זו שצירפתי בתמונה הראשונה, ואשתמש בחתיכות MDF על מנת להרחיק אותה מהדופן.. ואז המיד ישב באויר.. "

לחלק הזה התכוונתי בFREE AIR.. ועל זה למתוח בד אקוסטי..

אני מקווה שכן...

מקסימום... נביא איזה וופר 6.5 לדלת.. הסיבה שלא עשיתי זאת מההתחלה הייתה שהגודל

בדלת הוא 5 ורבע.. ולא תיכננתי אז על מערכת כמו שאני מתכנן עכשיו..

Race Smart

פורסם

מצטער שלא עדכנתי כמה ימים הייתי עסוק בבנייה,בסוף עשיתי אותה בבית עם חבר תמונות יהיו מחר,זה עוד לא גמור אחרי 20 שעות עבודה בערך....אבל יצא בינתיים מושלם,מחר אני יעלה תמונות והסברים (אין לי תמונות של העבודה תוך כדי אלא רק של השלבי סיום כי לא הייתה מצלמה זמינה)

דרך אגב הכל יושב עלי 1000 שקלות חדשות ומי שצריך עזרה או רעיונות בקשר לבנייה אני ישמח לעזור מהנסיון שצברתי.

דרך אגב,ניראה מיליון $

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

התמונות שהבטחתי,בערב יהיו עוד כשהכל מותקן ברכב (רק את הצדדים עוד לא סיימתי).

דרך אגב בקשר לסאב הוא רמה אחת לפחות מעל לפיוניר,והדיעה אובייקטיבית אני יכול להחליף אם אני רוצה לפיוניר בלי תוספת כסף לכל מי שהתעניין,במפגש הקרוב תוכלו למשוע.

פורסם

4 מאווררים של משב-140

טלסקופ לרצפה שיחזיק אותה למעלה+צירים לרצפה-60

פלטה MDF-125

חצי פלטה דיטק-30

פלטה MDF+חיתוכים לתיבה-150

פרספקט-50

סקאי 4 מר(50 שקל למטר )-200

ספוג 3 מטר(25 למטר)-75

כבל 4 גייג' 5 מטר-40

בית פיוז לכבל-40

ברגים,צירים,בכינים יפניות,סיכות לאקדח סיכות,דבקים,מקדחים וכו'-100

חשבון פשוט,זהלא כמו שזה נראה חומרים עולים כסף היום.

פורסם

אבי כל הכבוד על היוזמה והשקעה , קבל ח"ח !

אני אישית שמעתי את המערכת ורוצה להגיד לכל המתעניינים וכאלו ששואלים "איך יצא ?!" - פשוט ברמה ,מערכת שלא מרעישה - במילה אחת מערכת איכותות (יותא לכיוון ה-SQ ) , כדאי לכולם לשמוע ולהתרשם מהבניה המיקצועית במפגש הקרוב !

בהצלחה !

מש"ק זרזור

פורסם

תמונות מעודכנות לעכשיו,תהנו....

דרך אגב את הפרספקט הכהתי (כמו השחמה של חלונות) אם תסתכלו טוב אפשר יהיה לראות,מה דעתכם על הרעיון?

פורסם

קודם כל תודה רבה על הקומפלימנטים.

מיקי עדיין לא סיימתי,את הצדדים אני מסיים בסוף שבוע כשיתפנה לי זמן.

התכנון הוא בצד ימין לעשות תא שיהיה בו הצלב והמשולש ובצד שמאל זו כבר הפתעה (אני מקווה שייצא).

ואני עדיין לא מרוצ מזה שרואים את החוטים אני צריך לחשוב על משהו לפתור את זה

• תוכן חדש...