פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
אז אני עומד ליפני קניה של סאב יש לי שני אפשרויותתשניהם באותו המחיר ועודלא החלטתי איזה מגבר יגביר אותם אז ככה יש לי או את ה סי 305 הישן יחסית והטוב כולל תיבה חדש לחלוטין או את ה טי אס דבליו 125 החדש מסדרת הפרימייר של פיוניר במחיר זהה למחירו של ה 305 מה לקחת לדעתכם ולמה? תודה רבה לעוזרים. ***לא מקפיצים אלא אם כן עברו 24 שעות. את השכונה תשאירו מחוץ לפורום.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכם, חבר שלי הביא לי מגבר ישן שלו והחלטתי להוסיף אותו ברכבי. רכשתי ערכת כבלים וחיברתי את 2 ה-RCA מהר"ד אל המגבר, Remote מהר"ד למגבר, 12V מהמצבר לכניסה שלו במגבר, GND מהמגבר לגוף הרכב. הבנתי שתפקיד ה-Remote, "להודיע" למגבר שהפעלנו את הר"ד ולהפעילו. כשאני מפעיל את הר"ד, נדלקת רק נורת ה-Protect שעל המגבר, נורת ה-Power נשארת כבויה. הפיוזים שלמים, גם במגבר וגם בכבל מתח. אני נואש כבר... מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת 0r3n, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני רוצה לחבר שני מאווררים למגבר שזה אני מניח שאפשר לעשות, תקנו אותי אם אני טועה. (פלוס לפלוס ומינוס לרימוט...) עכשיו השאלה היא האם אני יכול לחבר באותה צורה ניאון למגבר? אם זה אפשרי אז: זה יכול ליצור רעשים במערכת? אני יכול לחבר את זה בנוסף לשני המאווררים שאני רוצה לחבר?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 2 תגובות
- 772 צפיות
מחפש את המידות המדוייקות לתיבה שהכי מתיאימה לסאב LANZAR MAX12 1000W אם אפשר גובה - עומק - (אם היא באלכסון אז את העומק הקטן יותר זה שלמעלה) רוחב - ליטר - אטומה \ פתוחה תודה מראש לעוזרים D:
הודעה אחרונה מאת AlonSe, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה את הרדיו דיסק אני משאיר, קלריון 746 ואת הקומפוננט של MAC AUDIO IRON 2.16. כרגע יש לי סאב של EARTHQUAKE 500RMS שאני שוקל להשאיר אותו. נתחיל בקל 6X9 : 1)אני שוקל לרכוש את ה MAC AUDIO OLIMPIC GOLD שהוא 200RMS, יש לכם הצעות יותר טובות? 2)בקשר לסאבים אני מעוניין בזוג, או שאני ירכוש עוד אחד כמו שיש לי, או שאני ירכוש עוד סאב של פאייז (יש לי אחד זרוק בבית) מדגם PHASE EVOLUSION דגם BOX 12V. מה יותר טוב ואם יש הצעות לזוג יותר טוב. 3)בקשר למגברים אני לא יודע, בנתיים האינפינטי שלי בתיקון ניראה מה קורה איתו. אני צריך מגבר לאחוריים שמוציא 2X200RMS ועוד מגבר מונו לסאבים שיוציא בין 600-1000RMS ב 2 אום עדיין לא מצאתי משהוא בטווח מחירים הגיוני שלא דורש למכור את האוטו. …
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 2 תגובות
- 886 צפיות
שלום לכולם, לאחר הרבה שנים (9 שנים ליתר דיוק) שלא עסקתי בתחום מערכות סטריאו לרכב, החלטתי להתקין ברכב מערכת. האמת היא שאם לא היה לי ציוד ישן שכולל חיווט, מגברים, סאב וקרוס, לא הייתי שוקל בכלל להתקין מערכת מוגברת לרכב והייתי מסתפק ברדיו-דיסק עם 4 רמקולים (מתבגרים...). כעת אני מתלבט לגבי תצורת המערכת. בעבר הייתי נוהג להתקין: קומפוננט קידמי , רמקולים אחוריים 9*6 וסאב כסטנדרט למערכת. בפעם האחרונה בה התקנתי מערכת ברכב, חיברתי קומפוננט קידמי BLAUPUNKT 6.5, רמקולים אחוריים קנווד 10*7 4WAY 200W שאותם חיברתי למגבר BLAUPUNKT BSA160 שנותן 2*80 (לא יודע כמה RMS במדויק), הרמקולים הגיבו די טוב למגבר. בנוסף התקנתי סאב מסוג מאקרום (אני חושב שהוא היה 300RMS) למגבר ROCKFORD PUNCH של 20…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שבת שלום! מזמן באמת לא שדרגתי משהו באוטו, והיום (יותר נכון אתמול) הגיע היום הגדול והחלפתי את הקומפוננט הקדמי. הכל התחיל לפני שלושה שבועות, שמתי פעמיי לסאונד FX בראשל"צ (לפני שתשאלו, רח' שמוטקין 35, הרחוב של הטרבין וקוסמוס) ופגשתי את עופר ויוסי אשר ניסו להתאים סט קומפוננט שיענה לדרישותי. הבעייה העיקרית שהיתה לי עם הקומפוננט היתה המיקום שלו. היפנים-החביבים-והמלוכסנים לא חשבו כי מישהו ירצה להתקין מערכת נורמלית ברכב הזה, ולכן הם בנו מקום לרמקולי 4" בתחתית הדש שמופנים כלפי הרצפה => לא משנה איזה סט יותקן - לא יעזור. הרמקול מדבר אל הרגליים. מכאן האפשרויות שעלו הן או לבנות קיק פאנל או בניה בדלת מפיברגלאס (יקר מאוד) או לעשות בנייה מעץ וחיתוך בדלתות. מאחר ואופציה א' הת…
הודעה אחרונה מאת rueven, -
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
שלום קניתי אוטו חדש לפני כמה ימים ורציתי ייעוץ בקניית מערכת לאוטו. האוטו הוא אוודי אי 3. יש לי ציינגר באוטו והרמקולים באוטו חזקים ואיכותיים ולכן אין לי מה להוסיף מבחינתם קומפוננטים. הבעיה היא שאין לי סאב , והמגבר שיש לי אני חשוב שהוא משמש גם לרמקולים שמותקנים כבר באוטו. הוא 180 וואט של שרווד ( נראה לי משו מעאפן , אבל מספיק כי שומעים טוב ). רציתי להחליף את הרדיו דיסק כי הוא מיושן עם טייפ ולהוסיף סאב ומגבר לסאב. אני נוסע עוד שבוע לארצות הברית אז אם יש לכם רעיון על משהו להביא משם אין לי בעיה להביא. התקציב הוא עד 3000 שקל
- 1 תגובות
- 884 צפיות
קניתי לאנטיס 323 2002 LX עם 4 רמקולים. יש לי HU של פיוניר 4600 עם שני רמקולים 160W של בלנקפונט 6.5". יש לי מקום ל 6 רמקולים ברכב. חשבתי שאולי אני אשים את ה HU שלי(בינתים יש משהו של קנווד) עם הבלנקפונט מקדימה. מה שיש מקדימה אני אעביר אחורה. והרמקולים 6X9 שכבר יש במגש האחורי של פיוניר אני אשאיר. ואני רוצה להוסיף טוויטרים. לכל מי שרוצה לשאול אני לא יודע מה הדגם של אף אחד מהרמקולים שיש לי ברכב. עכשיו אני לא יודע אם ה4600 שלי יכול בכלל להחזיק את כל הרמקולים והבעיה היא שאין לי בכלל תקציב למגבר כרגע(בכל זאת לוחם שלא מרויח כסף). ואם יש דרך לעשות את זה איך אני עושה ככה שהרמקולים הקדמיים והאחורים יהיו באותה עוצמה ואת האלה בדלתות האחוריות אני מחליש?
הודעה אחרונה מאת shaked, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
כבר אמרתי שהיה מפגש סבבה, הכל היה טוב וכל הכבוד לאוטופרט וא.י.ה על האירגון! אחרי המפגש חבר שלי שאל אותי שאלה שלא ידעתי איך לענות לו עליה, ואלי אתם תוכלו לעזור לי. למה כשמודדים את הסאונד, זה נשמע כאילו שלוחצים על הגז? ואם כן לוחצים על הגז, אז למה? מה זה קשור? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אם נתעלם מהמחיר לרגע.. איזה מגבר 4 ערוצים נחשב להכי טוב והכי איכותי והכי אמין והכי חזק בעולם עם ההנחה שיהיה בין 100 - 150 RMS , תודה אולי זה? http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063515&CategoryDesc=Power%20Amplifiers כמה עולה בארץ הדבר הזה למעלה? יודע שגרושים.. אבל כמה בערך ?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ההתקנה: שני מגברים האחד MONOBLOCK 300WRMS השני 4CH 400WRMS סאב אחד קומפוננט מקדימה 6X9 מאחורה הרכב: רנו קליאו אלו הכבלים שיש כרגע: 2CH RCA 6M 4CH RCA 4M speaker cable 13AWG 3M Speaker cable 15AWG 9M 1. חשבתי להשתמש ב 13AWG לרמקולים האחוריים ולסאב וב 15AWG לקומפוננט, האם האורך מספיק? 2. לדעתי הכבל 4CH קצר מידיי, האם אני צודק? חשבתי לקנות מתאמים ועוד כבל 4CH קצר אז בכמה כדאי להאריך אותו מטר או שניים? 3. לגבי POWER אני חושב על 4AWG עם DIST BLOCK לשני 8AWG לכל אחד מהמגברים, האם צודק? כמה פיוזים של כמה אמפר צריך ואיפה לחבר אותם (ואם אחד ראשי ועוד אחד לכל מגבר, או פחות)?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי פיוניר דגם 7750 כתוב באתרים שמוכרים את הדגם הזה שהוא תומך בהורדת סרטונים מישהו יודע מאיפה אני מוריד את הסרטונים למכשיר תודה לעונים
- 0 תגובות
- 694 צפיות
שלום יש לי בראש את שתי הדגמים הבאים: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=795&CatCode=153 עם 3 שנות אחריות השני: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2700,'normal_sales') הפיוניר נראה יותר יפה לדעתי, וזול יותר, ובעל שתי יציאות למגבר.. אבל למה הוא כל כך זול? בכל אופן - התקציב עד 1000 ש"ח אגורה שחוקה לא יותר ( כי גם ככה יגנבו אותו תוך חודשים שלוש) , אז תסתכלו על שתי אלה ותגידו - מה אתם חושבים. אם מישהו רכש את ה KENWOOD אשמח לקבל תגובות, מנסיון העבר (שנת 99-2000) הקנווד לא כל כך אמינים (לא אמינים בכלל.) וה פיוניר אמין מאוד.
הודעה אחרונה מאת omri75, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין עוצמה מקסימלית לבין אפקטיבית מה זה rms ומה ההבדל בין הגברה של פנל 2*40 וואט לבין מגבר שעולה בסביבות 700 שקל שנותן גם 2*40 וואט מה הטעם אז לשים דבר כזה? תודה!
עזרה בבחירת HU .
מאת שתיל- 7 תגובות
- 930 צפיות
השאלה היא לחבר : שלום ברצוני לקנות HU חדש לאוטו בתקציב של 1050 ש"ח .דרישות מהHU : 1) קורא פורמט MP3. 2) פאנל נופל \גולש 3) שתהיה איכות ממוצעת לא גבוהה במיוחד 4) אמינות גבוהה . *עדיפות לRDS - לא בגדר חובה אך זה מהווה PLUS במכשיר (נוח) בנתיים ההתלבטות היא בין דגמי פיוניר הבאים :DEHP4750MP .DEH-P4650MP DEHP4700MP מה ההבדל בין המכשירים הנ"ל ?, איזה מהם הכי מומלץ לפי הדרישות הנ"ל ? (אם יש מכשיר אחר שמתאים לדרישות באותו התקציב נא לציין) ועכשיו כמה שאלות לגבי רמקולים : התקציב הוא 300 שקל. יש לי כבר רעיון לגבי הרמקולים 6X9 מאחורה וFUll RANGE מקדימה . השאלה בעצם כמה אינץ' רמקול אפשר לדחוף מקדימה (איביזה שנת 95) .
הודעה אחרונה מאת שתיל, -
החלפת סט קומפוננט 1 2 3
מאת mdma- 41 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אוקיי עכשיו אני עומד מול הדילמה הכי רצינית שלי במערכת באוטו... כרגע מותקן באוטו קומפוננט של פוקאל סדרת פוליגלאס מגבר של נקאמיצ'י PA1004 סאב של פוקאל סדרת אקסס 13 אינץ'... ו6X9 שכנראה בקרוב מאוד מתחפפים מהאוטו... עכשיו אני עומד מול השאלה לאיזה סט כדאי להחליף... אפשרות של ייבוא מחו"ל בהחלט באה בחשבון ולא אכפת לי לשלם על המכס אני לא רוצה לקחת סיכון התקציב לכל העניין הוא בערך 2000 2500... עריכה: הסט חייב להיות בתצורה של 4 אינץ' מפני שכנראה סוף השבוע הולכות להגיע בניות בקורות בגודל הזה...
הודעה אחרונה מאת אורי ו., -
רדיו דיסק pioneer
מאת NaC- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום! לא מזמן קניתי מערכת לרכב של פיוניר דגם 5750. לפני זה היתה לי מערכת פשוטה של aiwa. חשבתי שקניתי מערכת איכותית, אבל למרות כווני הסאונד הרבים, הצליל נשמע לא משהו- מתכתי מידי ולא עדין (אפילו בaiwa שמעו יותר טוב!) רציתי לשאול אם יש איזה אופציה לכוון טוב של הסאונד, כי כמה ששיחקתי בו ושיניתי כוונים, הסאונד לא השתפר. אני קצת מאוכזב. אודה לכל מי שיעזור לי!
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סליחה שאני מעלה עוד פעם את הנושא הזה, למרות שהיה לפני כמה ימים משהו דומה. פשוט אני משתגע! לא יודע מה לעשות. כרגע אני מחפש סאב SQ שיקבל 250 RMS ויהיה 12", והתקציב שלי עד 1500 שקל לסאב. אני מעדיף שההספק של הסאב ינוע בין 200 ל-300 RMS. חשבתי לקחת את JL AUDIO W3 שההספק שלו 300 RMS, אבל אני מחפש אותו בנרות ומתברר שליבואן אין אותו כי נגמר לו. תחום העבודה המינימלי שלו לפי הנתונים של JL AUDIO מתחיל מ-100 RMS שזה מתאים מצויין. לדעתי סאבים של רוקפורד לא נכנסים למושג של SQ, למרות שכמה יגידו שכן. אני מחפש את האיכות המקסימלית ומעדיף שהמגבר ינוצל כמה שיותר (250 וואט), ולא רק 200 כמו רוב הסאבים הנפוצים כיום. הסרווין נשמע גם טוב לדעתי, ויש עכשיו את הדגם החדש עם 250 RMS שנקרא …
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 872 צפיות
פיוניר TSA6991s 460w6*9 או morel pluse 6*9 ?
הודעה אחרונה מאת Saxy - Sexy, -
רעשים מעצבנים
מאת ROEE7- 3 תגובות
- 885 צפיות
יש לי בעיה מטרידה מאוד, כשאני מפעיל את המערכת שומעים רעשים מעצבנים... אלה לא רעשים ממש חזקים-כמו זמזומים כאלה על ווליום גבוה אני לא שומע את זה רק על ממש נמוך כמו 10-15. בדקתי חיבורים וכאלה וזה עדיין קיים. יש לי RCA איכותי של LIGHTINING AUDIO , כל אחד עלה לי משו כמו 100 שקל RCA אחד מתפקד על הסט הקידמי וRCA שני מתפקד על הסט האחורי. מה אפשר לעשות כדי להיפטר מהרעשים האלה?
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מעונין לקנות מערכת לאוטו כולל 4 רומקולים 2 קדימה 2 אחורה + מגבר + מערכת תקציב של 2500 שקל אני כבר מבולבל מכל הכיוונים (רוצה מערכת חזקה ואיכותית) אוהב לשמוע טראנס וראפ ואוס.... מקווה שתעזרו לי להחליט כברר!
הודעה אחרונה מאת rueven, -
- 9 תגובות
- 982 צפיות
וזה כן קשור לאודיו לרכב, בזמנו התייעצתי איתו על משהו והוא נעלם לי, דווקא היה לו מערכת מאוד טובה ברכב למי שזוכר, חבל אני רואה שהוא לא דיבר פה באמת המון זמן (מעל שנה). היה לו מערכת חבל על הזמן : DVD של פיוניר מעבד סאונד דיגיטלי של CLARION DVC920 עם 5.1 DTS, PRO LOGIC 2 מגבר רוקפורד POWER 851X מגבר רוקפורד POWER 851S שני סאבים "10 של רוקפורד RFR 1000W RMS קומפוננט קדמי FNQ של רוקפורד קומפוננט אחורי VEGA של סרווין ווגה סנטר של פיוניר מסך "7.2 קבל 1 F דיגיטלי חיווט 4 גייג' DYNAMAT ברוב האוטו בדרך לארץ - שני מסכים בסוככי שמש "7 TFT אני מקווה שעוד כמה חודשים הוא יחזור עם התקנה חדשה מחו"ל.
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^349,normal_sales שלום לכולם. לפי מה שהבנתי המגבר הזה הוא זיוף. אז איך חנות מכובדת ככמו פומפה מרשה לעצמה להחזיק זיופים בחנות,שאני חושב על זה שמישהו בא ושואל על המגבר אז אומרים לו אז אחלה מגבר בלה בלה בלה אבל לא מזכירים בכלל שזה זיוף. מה אתם חושבים על זה?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן, יש לי מערכת כרגע עם HU לא רע של פיוניר ו 4 רמקולים די מעפנים 180W של פיוניר... רציתי לשפר ולקנות קומפוננטים לדלתות מקדימה MOREL PULSE, ולהשאיר בינתיים את הפיוניר שיש לי על המגש מאחורה.. הבעיה היא שהבנתי שבלי מגבר וסאב המורל לא יתנו לי באס חזק ובכלל לא ביצועים טובים יותר מידי בלי מגבר, אבל אני עני (חייל) וכרגע אין לי כסף למגבר וסאב.. למרות שזה בתכנון מאוחר יותר. כמה שאלות: 1. האם המורל פולס יספיקו לי כרגע בלי מגבר וסאב? 2. האם יש הצעות אחרות לקומפוננטים בטווח המחירים 400-600 ש"ח? 3. בדלתות מקדימה יש לי פיוניר 6.5 בהגבהה, האם עדיף לקנות מורל פולס 6.5 ולעשות הגבהה או שכדאי לקחת את ה 5.25 ולא להתעסק עם הגבהות? (לאיזה גודל יש יתרון ולמה). 4. חשבתי על…
- 3 תגובות
- 788 צפיות
חבר שלי רוצה לחבר סאב של הבית של 450 RMS לאוטו שלו הוא שואל על איזה מגבר אתם ממליצים שיפתח את הסאב אבל בעלות נמוכה ולפי מה שהוא הבין המגבר צריך לרדת ל8 אום הוא גם שאל אם הוא לוקח שני סאבים של 8 אום אם הוא יכול להוריד אותם ל4 אום ביחד ולהשתמש במגבר של 4 אום רגיל תודה מראש כל העונים
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
שלום, אני מחפש לחבר שלי מגבר מונובלוק או מגבר שתי ערוצים לסאב של DLS, דגם מגנזיום 400RMS. התקציב בסביבות ה- 1200 שקל בערך. בינתיים שתי ההצעות הכי מעניינות שקיבלתי הם: 1. מגבר של קיקר KX300.2 ב1200 שקל... 75X2 RMS ב -4 אוהם (חדש בקופסא). 2. מגבר של סוליד אודיו F-29 ב 1500 שקל... 200X2 RMS ב- 4 אוהם (חדש בקופסא). האם המחירים שקיבלתי טובים (כי אני לא סומך כל כך על הבן אדם) ?? יש לכם משהו יותר טוב להציע לי במחיר הזה ? צריך משהו שינצל את הסאב כמו שצריך, (אין בעייה גם עם יד שנייה).
הודעה אחרונה מאת LBC, -
החברה smart
מאת משה.ש- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם מישהו שמע משהו על החברה הזאת או שיש לו מוצר שלה , הייתי מעוניין לדעת על האמינות שלה אני מדבר על דגמי הרדיו דיסק . תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת משה.ש, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכל מי שיכול לעזור אני מחפש משהוא איכותי במחירים האלה תודה ואחלה יום בעיקרון (פיונר) ו(קנווד) עדיפים .
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למישהו יש נסיון? בעיות, איכות וכו'...ואיך הם באופן כללי אחד מול השני?
הודעה אחרונה מאת mikiii,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,952 אורחים (הצג רשימה מלאה)