Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה טועה אסף, הקתודה עובדת על משהו כמו 10,000 וולט, יש מתאם קטן כזה בין המולקס לקתודה.

או שסתם שחכת לציין את הממיר הקטן הזה. בכל מקרה זה מה שרוב האנשים שמים, רק אל תשכח את הממיר הקטן הזה.

ממש לא שכחתי את זה ואני יודע על קיומו של הממיר הקטן . פשוט אצלי הקטודה אם לא שמת לב מגיע כיחידה אחד בנוסף על כך ישנו מתג מובנה בקטודה אצלי המאפשר שליטה על בקרת התאורה [לפי קצב המוזיקה , קבוע , מכובה]

הקטודות של קולמאסטר טרמילטייק וכו' מגיעות לרוב בלי הממיר ואת הממיר קונים בניפרד בעלות של כ25 שקל.

פותח הדיון. או שהמאוורר שחיברת מותאם לעבוד על סלד נמוך וה CF שלו נמוך או כי היציאת רימוט שלך סה"כ מספקת עד 200מילי אמפר שזה חלש מאד ואתה זקוק לרילי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

המאוורר אכן ישן, הוצאתי אותו מספק כח שנשרף וכשהוא היה פועל על הספק כח הוא היה הרבה יותר חזק.

אם זה עוזר לכם כתוב עליו 0.13A.

פורסם

אני די בטוח שזה קשור ליציאת רימוט חלשה בכל זאת התפקיד שלה זה כולה להעביר מתח קבוע בזרם נמוך הנותן הוראה למגבר לעבוד כל עוד הפאנל עובד . אני בטוח שגם רילי יפתור את הבעיה ויותם כבר בעמוד הקודם ציין זאת ונתן שירטוט והסברים.

בהצלחה.

אגב אל תחשוב שמאוורר הזורק רוח על ההיטסינק של המגבר מבחוץ- יחולל ניסים וניפלאות ויוריד דרסטית את טמפ הרכיבים הפנימיים שבמגבר. זה יעזור, אבל בצורה קלילה ושרירותית מאד.[הורדת טמפ של כ3 מעלות+-]

פורסם

מה זה "היטסינק"?

אגב, כנראה אני אקנה שני מאווררים של פנטיום 3 או אפילו יותר קטנים, כי יש לי תעלות איורור במגבר ושם אני רוצה לשים מאווררים ואני צריך שהמאווררים יהיו בערך בגובה של המגבר...

פורסם

באמת עדיף שאמנם המאווררים יהיו בקוטר קטן יותר אך יוציאו/יזרימו אויר לפנים המגבר .[בנוסף יכול להיות מאוורר 40mm שהCF שלו גבוה יותר מSF של מאוורר 60mm וזאת כי הוא מסטובב בסלד גבוה יותר אבל מרעיש יותר]

היטסינק זה אותן צלעות קירור של המגבר [לרוב הצד העליון של המגבר שאליו מחוברים מבפנים הטרזיסטורים והמיצבים והחיישן חום במגבר]

• תוכן חדש...