Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אם אתה באמת אוהב סאונד ויש לך לגרד אז דוטק 6.5\5.25+JBL 75.4 מהדיוטי פרי יתנו תוצאות פשוט פנומינליות. ה-ר-ב-ה יותר טוב. אפשר למצוא את הדוטק ב850ש"ח.

אחי, זה הבדל של שמים וארץ.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

אני מתעסק כבר שנים עם האוטו הזה , ויש לו בעייה קשה בהרכה של רמקולים מקדימה ומאחורה, כיוון שמאחורה זה 6 אינץ' ולא 6.5 ומקדימה זה 5 ורבע אבל מאוד לא עמוק.

למה שלא תשאיר את הרמקולים , תחבר מגבר נגיד מגנט או JBL 5 ערוצים וסאב נחמד , למשל JBL או רוקפורד פשוטים ?

תקבל במחיר טוב לרוב גם סאונד בסדר גמור , גם באס וגם פץיחה של הרמקולים.

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם

אני לא רוצה להשאר עם הרמקולים שלי כי אני פשוט לא מרוצה מהאיכות והעוצמה שלהם.

כרגע זכיתי במורל פולס 5.25 במכירה פומבית באינטרנט.. עכשיו רק צריך מגבר JBL מהדיוטי...

יש איזה מגבר מאוד זול ופשוט שאפשר לקנות עד שמישהו שאני מכיר יסע לחו"ל ויביא לי את ה JBL?

פורסם
אני מתעסק כבר שנים עם האוטו הזה , ויש לו בעייה קשה בהרכה של רמקולים מקדימה ומאחורה, כיוון שמאחורה זה 6 אינץ' ולא 6.5 ומקדימה זה 5 ורבע אבל מאוד לא עמוק.

למה שלא תשאיר את הרמקולים , תחבר מגבר נגיד מגנט או JBL 5 ערוצים וסאב נחמד , למשל JBL או רוקפורד פשוטים ?

תקבל במחיר טוב לרוב גם סאונד בסדר גמור , גם באס וגם פץיחה של הרמקולים.

זה שטויות, תמיד אפשר לעשות בנייה או לסדר איזו קומבינה, בשביל זה לא צריך לוותר על הסאונד.

חוצמזה שבדרך כלל רמקולים שבאים מקוריים עם האוטו הם בדר"כ פשוטים ולא דורשים הגברה, ואני בטוח שהמורל הרבה יותר טוב מהם.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

• תוכן חדש...