Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי מערכת כרגע עם HU לא רע של פיוניר ו 4 רמקולים די מעפנים 180W של פיוניר...

רציתי לשפר ולקנות קומפוננטים לדלתות מקדימה MOREL PULSE, ולהשאיר בינתיים את הפיוניר שיש לי על המגש מאחורה.. הבעיה היא שהבנתי שבלי מגבר וסאב המורל לא יתנו לי באס חזק ובכלל לא ביצועים טובים יותר מידי בלי מגבר, אבל אני עני (חייל) וכרגע אין לי כסף למגבר וסאב.. למרות שזה בתכנון מאוחר יותר.

כמה שאלות:

1. האם המורל פולס יספיקו לי כרגע בלי מגבר וסאב?

2. האם יש הצעות אחרות לקומפוננטים בטווח המחירים 400-600 ש"ח?

3. בדלתות מקדימה יש לי פיוניר 6.5 בהגבהה, האם עדיף לקנות מורל פולס 6.5 ולעשות הגבהה או שכדאי לקחת את ה 5.25 ולא להתעסק עם הגבהות? (לאיזה גודל יש יתרון ולמה).

4. חשבתי על להוסיף יותר מאוחר כשיהיה לי כסף, מגבר JBL שמוכרים בדיוטי ב 200$, ולהוסיף לו איזה סאב זול כמו זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=17141

האם המגבר של JBL יוכל להחזיק גם את המורל פולס וגם את הסאב הזה? כמו כן אם יש הצעות נוספות לסאב זול וטוב, דברו..

5. אני די חדש בכל העניין של מערכות לאוטו אז אם יש הצעות לשיפורים או סתם טיפים, אשמח לקבלם...

תודה מראש!

פורסם

דבר ראשון מנסיון קומפוננט מקדימה ו6X9 טובים יתנו באסים איכות וכול מה שצריך למערכת ממוצעת פלוס!

לא תמיד חייבים להשקיע בסאב ומגברים למניהם כדי לקבל באסים.

לדוגמה הוצאתי את המגבר של הסאב שלי לחודשיים ונישארתי רק עם קומפוננט חתוך מנמוכים והשארתי את הבאסים של 6X9 פשוט של קנווד והם נתנו השלמת באסים מעולה כאילו יש סאב ברכב לתשומת לב!

פורסם

הבעיה היא שמה שיש מאחורה זה לא 6x9 אלא 6.5" די פשוטים של פיוניר שלא מצטיינים ביכולות הבאסים שלהם...

פורסם

תמיד יהיו תשובות...

אבל אתה צריך לתת פרטים, כמו מה התקציב שלך להכל ? מה אתה מחפש במערכת ? וכן הלאה...

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

נתתי תקציב... בינתיים אני קונה קומפוננטים בתקציב של עד 600-700 ש"ח

ואחרי זה נוסיף מגבר JBL מהדיוטי וסאב בסביבות ה 500 ש"ח.

מה שאני מחפש זה מה שכולם רוצים, איכות במחיר לא יותר מידי גבוה (אני חייל)...

אני שומע את רוב סוגי המוזיקה...

בקשר לעומק של הרמקולים, איך אני יכול לבדוק את זה?

ועוד שאלה, מישהו מכיר חנויות באיזור המרכז שאפשר לשמוע רמקולים לפני הקנייה?

וגם מקומות שעושים התקנה טובה...?

פורסם

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40626

לדעתי תהנה מהם יותר מהמורל, הצליל שלהם פחות רך - יתרון במוזיקה שחורה ואלקטרונית.

עוד דבר, כל עוד לא תחבר מגבר לקומפוננט, הפיוניר שלך ישמעו יותר טוב.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40626

לדעתי תהנה מהם יותר מהמורל, הצליל שלהם פחות רך - יתרון במוזיקה שחורה ואלקטרונית.

עוד דבר, כל עוד לא תחבר מגבר לקומפוננט, הפיוניר שלך ישמעו יותר טוב.

לפי דעתי כל קומפוננט ברמה בינונים עם\ללא הגברה ישמע יותר טוב מרמקול פשוט של פיוניר

וכדאי שתבדוק ביד שניה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

ואיפה אני יכול לשמוע את המורל או בכלל איפה יש תצוגה גדולה של רמקולים לשמיעה?

הייתי בכמה חנויות וכמעט ולא היה להם כלום בתצוגה..

פורסם

כמעט אין חנויות שיש להם דברים להשמיע בתצוגה.

אם אתה מעוניין באמת לשמוע תגיד לאחד המפגשים שיש פה בפורום,

או בצפון או במרכז...

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

לפותח הת'רד :

לי יש גם כן רכב מסוג סוזוקי באלנו.

כצעד ראשון הכנסתי את המורל פולס 6 לדלתות מלפנים - ללא מגבר ישירות ל פאנל

התברר כצעד גרוע מאד משום שהקומפוננט נכנס לעוות כשהגעתי לחצי של הספק הווליום שמוציא הפאנל.

לאחר שחיברתי אותם למגבר היה הבדל של שמיים וארץ.

מאחור שמתי 6*9 של פאיוניר 350 לא הייתי זקוק ליותר מזה וזה מספק אותי.

קח בחשבון שיחתכו לך בתהליך ההתקנה בפח של הרכב !

אריה

Don't Let Yourself Get Attached To Anything

You Are Not Willing To Walk Out On 30 Seconds Flat

If You FEEL THE HEAT Around The Corner....

®[email protected]

פורסם

אז אתה אומר שבלי מגבר, לא משתלם לקנות את הפולס...

מישהו יודע אם יש במלאי בדיוטי פרי את ה JBL ב 200$?

בקשר לחתוך בפח של הדלת.. אני לא מעוניין ולכן כנראה שאלך על הפולס בגודל 5.25 או קומפוננט אחר בגודל הזה..

פורסם
זאת בעיה גדולה...

דיברתי עכשיו עם הבחור מהחנות טום-קאר..

הוא אמר שאי אפשר להכניס את המורל 6.5 לסוזוקי

והציע לי את אלו

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=319e6608de10b99692b66ba80bb9eaf9&productid=123

מה אתם אומרים?

זאת ירידה משמעותית ברמה, אם יש לך אפשרות בכל זאת לחתוך או משהו ולהתקין אז זה עדיף.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

• תוכן חדש...