Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום! :-P

מזמן באמת לא שדרגתי משהו באוטו, והיום (יותר נכון אתמול) הגיע היום הגדול והחלפתי את הקומפוננט הקדמי.

הכל התחיל לפני שלושה שבועות, שמתי פעמיי לסאונד FX בראשל"צ (לפני שתשאלו, רח' שמוטקין 35, הרחוב של הטרבין וקוסמוס) ופגשתי את עופר ויוסי אשר ניסו להתאים סט קומפוננט שיענה לדרישותי. הבעייה העיקרית שהיתה לי עם הקומפוננט היתה המיקום שלו. היפנים-החביבים-והמלוכסנים לא חשבו כי מישהו ירצה להתקין מערכת נורמלית ברכב הזה, ולכן הם בנו מקום לרמקולי 4" בתחתית הדש שמופנים כלפי הרצפה => לא משנה איזה סט יותקן - לא יעזור. הרמקול מדבר אל הרגליים.

מכאן האפשרויות שעלו הן או לבנות קיק פאנל או בניה בדלת מפיברגלאס (יקר מאוד) או לעשות בנייה מעץ וחיתוך בדלתות. מאחר ואופציה א' התבררה כחורגת מעבר לגבולות התקציב, התפשרתי על הבניה מעץ.

בעיה נוספת היתה בדלתות. אותם יפנים-חביבים-מלוכסנים-שונאי-מערכות-קול לא חשבו שיבוא איזה משיגינר וירצה לשים רמקולים בדלתות (איזה רעיון שטותי! :loco: ). לכן, אם רוצים לשים רמקול בדלת - צריך לחתוך אותה.

וזה לא הכל. אותם יפנים-חביבים-מלוכסנים-שונאי-מערכות-קול כנראה גם בעלי שורשים פרסיים. אין מקום ל 6.5. רק 5.25. חבורת אוכלי אטריות אורז!

טוב. לאחר שעלו בידינו כל הנתונים והוחלט על צורת הבניה וגודל הרמקול, עלו כמה דגמים אפשריים. אני מראש הייתי משוחד על רוקפורד פוסגייט 5.25 מסדרת הפאנץ'. יצא לי לשמוע את ה 6.5 ברכב עם סטייג'ינג משובח ומאוד אהבתי את הסאונד שלו. הוחלט שזה מה שיותקן ברכב.

שלושה שבועות חיכיתי שהסט יגיע, וביום שלישי האחרון אמרו לי שיש אותו במלאי.

מפה לשם ולא משנה אשמתו של מי - אין את הסט במלאי. צריך לבחור סט אחר.

עלו שני סטים אפשריים. או הסטרייק של לייטנינג אודיו או הזטק סירקט 5.25. ומאחר והסטרייק לא עשה עלי רושם בצורתו (לא שופטים רמקול לפי מראהו, אך כאן בעיני הוא פשוט היה נראה "תעשייתי" מאוד) ולעופר לא היה נסיון איתו, החלטתי ללכת על הזטק.

מכאן והלאה יש תמונות...

שאלות, תגובות, הארות והערות יתקבלו בברכה...

איתמר.

1. בניית פלטת בסיס ועוד פלטה לצרכי הגבהה.

2. הבנייה מקרוב.

3. הפלטות "ערומות".

4. ריסוס דבק שיחזיק את הלבד.

5. חיתוך והשמת הלבד.

6. הידוק הלבד באמצעות אקדח סיכות.

שיוף בניה.JPG

בניה מקרוב.JPG

לפני לבד.JPG

ריסוס דבק.JPG

הלבשת וחיתוך הלבד.JPG

חיבור הלבד עם אקדח סיכות.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המשך תמונות...

1. הבנייה עטופה בלבד.

2. הבניות עטופות "ומחוררות".

3. סימון מקום החיתוך על פח הדלת.

4. קידוח חורים להכנסת הג'ק סאוו.

5. חיתוך הדלת באמצעות ג'ק סאוו עם סכין פלדה.

6. הדלת אחרי החיתוך.

בנייה עטופה.JPG

שתי בניות ורמקול.JPG

סימון על פח דלת.JPG

קידוח הדלת.JPG

חיתוך הדלת.JPG

דלת חתוכה.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עוד תמונות...

1. חיתוך החיפוי הפנימי באמצעות ג'ק סאוו.

2. לפני הרכבת הרמקול (יוסי בחיוך מלבב...).

3. הדלת בשלבי סיום אחרונים בהחלט...

זהו. נגמר הפרוייקט.

עכשיו צריך כיוונים ולדרך......

חיתוך החיפוי.JPG

יוסי תן חיוך.JPG

דלת מורכבת.JPG

פורסם

איתמר אם אפשר לדעת כמה עלתה הבניה לבדה?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

איך נשמע?

שאלה טובה. אין תשובה חד משמעית לעניין.

אני עדיין בשלבי הרצה... אעדכן בהמשך.

יש לי בעיית רזוננס קשה מאוד...

איתמר.

פורסם

אתה היית נוכח בהתקנה עופר?

בתור המתקין\בעל העסק, כמה יעלה לי לעשות בניה דומה +\-?.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

כן באמת יפה אחלה השקעה

גם אני ממליץ לך כמו שאר חבריי בפורום לאטום שם.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

כן ראובן, הדלת אכן מנגנת יפה מאוד... אני שוקל ללכת איתה לכוכב נולד 4.

איטום יהיה.

איתמר.

• תוכן חדש...