Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרסשן אייל זה סט ששמעתי והתאהבתי בו...

סאונד מאוד צלול ברור...

כמעט כמו אצלך באוטו (:

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מבצע בניה על הקורות בסט 2WAY אתה צריך לשקול את נושא הנפח.

ה4 אינץ שלך למרות היותו בגודל שאופייני למיד צריך לבצע תפקיד של מיד-בס. בשביל לבצע את תפקידו כראוי עליו להיות כלוא בנפח מינימלי שיאפשר לו לרטוט ביעילות בתדרים נמוכים.

יצרנים איכותיים יתנו לך אם תבקש את הפקטורים של הדרייבר => QTS, VAS ... בדיוק כמו בסאב. זאת לצורך חישוב נפח. רוב המיד-בסים מתוכננים לנפח גדול/פריאייר כמו דלת או מגש אחורי.

יש לרוב האנשים מעט מאוד ניסיון עם סטים בגודל 4 אינץ. מאחר והטוויטר בכל סדרה זהה ואותך הטווטיר של פוקל עיצבן אז שיטה אפשרית להערכת הסט היא לשמוע אותו במידות פופלריות. לא מושלם אבל עדיף מכלום.

אם אתה EBAY הינו מקור לגיטימי מבחינתך אז:

FNQ 4 - שמעתי אותו אבל ב6.5, אני אהבתי אותו.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18800&item=5732757417&rd=1&ssPageName=WD1V

דיימונד אודיו HEX. משהו לא נורמלי עם טוויטר לא מתכתי מבחינת צליל וחומר (משי). חברה מוכרת ומערכת בארה"ב - סט זה באמת להיט אבל קשה לי להאמין שתמצא מקום לשמוע אותו בארץ.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18800&item=5754147599&rd=1&ssPageName=WD1V

אפשרות נוספת. לא שמעתי את הסדרה הספציפית הזאת אבל, לבוסטון יש צליל "אופייני" גם לציוד הביתי וגם לציוד לרכב ולפי דעתי איכותי ביותר. החיסרון העיקרי במוצרים מבית בוסטון זה נצילות בקרשים וצמאון אין סופי לכח. הZ6 שלהם נשמע טוב עם 250RMS.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18800&item=5786106576&rd=1&ssPageName=WDVW

בארץ הייתי מציע לך לבדוק את המורלים ב4 אינץ -> דוטק, הייבריד, אילייט או את ה CFS100.25 של פייז.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

כל הדוגמאות שנתת בארץ שמעתי וממש ממש לא אהבתי...FNQ גם לא קרץ לי כמו הפרסשן...

דיימונד אני מת עליהם שמעתי סט שלהם בארץ אבל עניין האחריות מפחיד אותי וגם לא שמעתי את הסט הספציפי...

הפרסשן במחיר מעולה אני מביא אותם עם אחריות עם הכל...

אם יהיו שינויים אני אעדכן אבל בנתיים הפרסשן זה הסט שיכנס תודה רבה על התשובות הזריזות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לפי מה שידוע לי אי אפשר למצוא את האילייט בגירסא של 4".

אתה בטוח בדבריך, או שאינך בדקת את הנושא?

לגבי הFNQ, הוא סט עם טוויטר דיי צורח היתי אומר, אם מיכאל לא אהב את מה שיש לו כרגע ברכב.

קשה לי מאוד להאמין שהFNQ יביא גאולה מבחינת הטוויטר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לגבי HEX. יש המון ביקורות מעולות. ולפי מה שאני שומע ממך הם אמורים להתאים לטעם שלך (הכל בערבון מוגבל...).

אתה יכול לשקול גם סטים של MB QUART, הסטים היותר טובים שלהם.

בכל מקרה ספק אם סט 4 אינץ יספק אותך, נשמע כאילו אתה מחפש משהו עם הרגשה יותר שלמה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

כנראה מאוד שהתצורה שהסט יהיה מותקן זה בדלתות כדי ליצור מיקום רמקולים אחד...

ה4 אינצ'ים גם חלשים לי מדי וגם הפוקאל לא עם צליל עוטף מדי בשבילי...

חסר לי משהו בקומפוננט הזה יש חברה שיאהבו אותו ויש כאלה שפחות...

למוזיקה קלאסית זה קומפוננט אליפות למלחמות טראנס כמו שאני שומע זה קומפוננט תחתית...

הFNQ כמו ששי אמר ממש לא יענו לי על הציפיות שמעתי לא פעם ולא פעמיים את הסט של יוני מאוטופרט והסט לא מצא חן בעיניי...

פורסם

נכון, שהסט שלך לא אחד מהאהובים עלי, אך ההתקנה אצלך נעשתה בצורה לא נכונה, ולכן אתה לא מצליח להוציא מהקומפוננט מה שהוא יודע, (גם אם זה לא הרבה)

soundstage לא היה לך באוטו, ובטח שלא image . לדעתי, תתקין את הסט הזה בצורה הנכונה, תוציא ממנו את המקסימום האפשרי, לא יתאים לך? אז תחליף. זה לא נכון סתם לרכוש מבלי לנצל את הקיים שלך עד תום. עד כמה שאני זוכר, דיברנו במפגש לגבי מיקומים, ואייל, ענה לך פה בתרד את אותה התשובה בדיוק..

ובכלל, רוב הסטים שנמכרים היום ברמת מחיר הזו, הם בעלי טוויטר צורח. הטוויטר אצלי, הוא טיטניום, והאופי שלו צווחני. גם על זה אפשר להתגבר, וגם מה FNQ, וכל סט אחר אפשר להוציא טוויטר רגוע יחסית.

מה שחשוב הוא, שהסט יתאים לך, ויהיה כמה שיותר מפורט.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי מהישיבה שלך של שתי שניות באוטו והיציאה הסוערת שלך בצעקות אלוהים ישמור אני לא חושב שיכולת או זכרת לקלוט מה היה או לא היה באוטו...

המערכת עברה כיוונים שיחקתי עם פאזות שיחקתי עם המון דברים עם הקרוס תחימות עם הכל שיחקתי עד שהגעתי למה שסידר לי בראש את הסאונד שפחות או יותר חיפשתי...

sound stage כן היה באוטו לגבי תמונה אני לא מדבר...

שמע שלומי שמעתי את הסט הזה של פרסשן הסט פשוט קלע לכל מה שחיפשתי מקומפוננט...

מאוד מפורט מאוד צלול מאוד עוטף מאוד חי...

ההתקנה אומנם באמת לא נכונה אבל הקטע הוא כזה אם אני עושה בניות הם יהיו כנראה בקורות עכשיו במידה ואני לא יאהב עדיין את התוצאה אחרי כן הקורות אבודות כבר להחזיר את המים לכוס אחרי שהם נשפכו זה לא אפשרי...

כלומר אני יצטרך לחפש קורות חדשות...

זה נזק מספר 1...

חיכיתי עם המכירה של הקומפוננט שעכשיו יש אצלי הפסדתי כסף..

זה נזק מספר 2...

אולי המחיר של הסט שאני רוצה ירד אבל אז כבר בטוח יכנסו סדרות חדשות ועל אחת מהם אני ידלק ואז ההוצאה הכספית תגדל אז אני מעדיף עכשיו לעשות את זה ובעקרון אני לא חושב שהשקעה יותר ממה שיהיה באוטו מתבקשת...

נזק מספר 3...

אם מישהו חולק על דעתי ועל השיקולים שלי הוא מוזמן לעזור לי לגבש החלטה נכונה יותר...

פורסם

אל תלכלך, ישבתי אצלך באוטו, לפחות שתי דקות... כשהגברת, זה כבר ספור אחר..:wink:

במה, ותמונה ממה ששמעתי, לא היו אצלך באוטו, בוא בכיף לשמוע את הסטראו אצלי בבית, ואני חושב שדעתך תשתנה.

לגבי בניה בקורות, אתה צודק, זה עשוי לשפר משמעותית. על זה אין בכלל ויכוח.

העניין הוא, שלדעתי, אתה קופץ מהר מדי, מבלי שניצלת את הסט שלך.

לגבי הנזקים.. ידוע, ואין מה לעשות. ערכו של ציוד אודיו יורד פלאים מהרגע שהוצאת אותו מהחנות, בזה אין מה לעשות, מי שחושב על זה, משתדל לקנות מיד שניה. גם אני עשיתי את אותה הטעות, כשקניתי רמקולים (ביתיים) מהיבואן, שילמתי מחיר מלא, ומכרתי כמעט בחצי המחיר.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אני שמעתי את הZ6.

הוא סט מעולה ושמעתי אותו כקואקסלי בקיק-פנל, הטוויטר יושב על זרוע קטנה. הוא משהוא חריג לא דומה לכלום שמעתי קודם ברכב. הדבר היחיד שאני יכול להשוות אותו אליו זה לסט רמקולים מדפיים/מוניטרים אמריקאים כמו AR או בוסטון. הם בעלי אופי דומה לVR של בוסטון.

שמעתי את הסט הזה פועל BI-AMP מVGA500.4 והסט הוא 3 אום. דבר נוסף מיוחד בו הוא הקרוס-אובר שלו, יש לו קרוס ענק (בגודל של בקבוק חצי ליטר) שכולל ג'מפר "SQ" שגורם לשינוי בהיענות התדרים בטוויטר ובמיד כדי להתאימו לCABIN GAIN והתנאים האקוסטיים הספציפיים בכל רכב.

אני לא יודע אם בכלל נמכר ציוד של בוסטון לרכב. ישפאר ייבאו בעבר ציוד ביתי של בוסטון ויכול להיות שהם מייבאים גם היום כך שפניה אליהם יכולה לעזור לך. לקנות אותו ממשווק מורשה בארה"ב זה קנס רציני (באיזור 1,000$) ואפשר להשיג אותו בEBAY בפחות מחצי מחיר (במחירי ארה"ב).

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

כתבת 2 דברים שסותרים את עצמך.

הדבר הראשון שכתבת, שיש לו "אופציה בקרוס בשביל להתאימו לקאבין גיין".

לאחר מכן כתבת "תנאים אקוסטיים הספציפיים בכל רכב"

אז אלה אם כן יש להם קרוס במיוחד לכל סוג רכב דגם, ומודל, אני לא חושב שהוא יצליח לעשות את הקסם ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...