Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alpine 9855 vs Clarion 855

sti05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש נסיון?

בעיות, איכות וכו'...ואיך הם באופן כללי אחד מול השני?

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
הסאונד של האלפיין טוב יותר ולדעתי הוא יותר נוח לתפעול גם מהקלריון

אפשר תשובה יותר מפורטת מטוב יותר?

על סמך מה אתה אומר את זה?

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

קלריון ואלפיין מייצרות מכשירים ברמות זהות יחסית אחת לשנייה, כל ההשוואה ניתן לערוך על פי טעם שלך - דרישות שלך כלפי אותו המכשיר .

אני אישית (כמובן אם אתה שואל את דעתי) אוהב יותר את אלפיין , למה ? כי קודם כל למכשירים הנ"ל אין בעיות בייחס לקלריון שהוא פחות אמין . אגב לקלריון בארץ אין חלקים לעומת האלפיין שכן ניתן לתקן את המכשירים (במידה ואם קרה לו משהו)

מש"ק זרזור

פורסם

LOL אני הייתי בבדיוק אותה בעיה לפני שבועיים ככה.

בסוף לקחתי את האלפיין והוא פצצה של מכשיר.

אבל אם היה לי אפשרות להחליף אולי הייתי חושב על זה כי עדיין 855 צבעוני ומסך טאצ' ו24-bit.

אבל רק שתדע אתה חייב את המכשיר 856 בשביל לקלוט את הרדיו בארץ (סיומת 6 זה ארופאי).

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
LOL אני הייתי בבדיוק אותה בעיה לפני שבועיים ככה.

בסוף לקחתי את האלפיין והוא פצצה של מכשיר.

אבל אם היה לי אפשרות להחליף אולי הייתי חושב על זה כי עדיין 855 צבעוני ומסך טאצ' ו24-bit.

אבל רק שתדע אתה חייב את המכשיר 856 בשביל לקלוט את הרדיו בארץ (סיומת 6 זה ארופאי).

אין דרך לשנות את זה?

הבנתי שיש צירוף של שני כפתורים שלוחצים עליהם ביחד וטווח התדרים משתנה.

חשבתי גם על ה-955, האם אותה הבעיה קיימת גם שם?

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

לקלריון יש אפשרות לתקן בארץ, לפחות ככה היה אצל חבר שלי.

לאס גי אלקטרוניקה יש שרות מעולה, ואני מאמין דרכם אתה תקנה את הקלריון מהסיבה שהם היבואנים הרשמיים, כמו כן אני בטוח שהם ידאגו לך לכיול המכשיר לתדרי הארץ (במידה והמכשיר אינו תומך) וגם במידה וקניתה את זה דרכם.

הקלריון והאלפיין נחשבים לחברות טובות בייצור רדיו דיסקים, אני מאמין שאתה צריך לבחור לפי מה שניראה לך בעין ובאפשרויות שמציע המכשיר.

פורסם

כן כמו שאמרו אתה יכול לקחת את המכשיר לאדם משתעסק בזה והוא ישנה לך בעלות של 300-400 שקל אבל עדיין תחשוב שהוא פותח לך את המכשיר וזה לא מומלץ תנסה לארגן דגם אירופי או שתעשה כמוני ותביא אלפיין.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...