Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי אוטו חדש לפני כמה ימים ורציתי ייעוץ בקניית מערכת לאוטו. האוטו הוא אוודי אי 3.

יש לי ציינגר באוטו והרמקולים באוטו חזקים ואיכותיים ולכן אין לי מה להוסיף מבחינתם קומפוננטים. הבעיה היא שאין לי סאב , והמגבר שיש לי אני חשוב שהוא משמש גם לרמקולים שמותקנים כבר באוטו. הוא 180 וואט של שרווד ( נראה לי משו מעאפן , אבל מספיק כי שומעים טוב ). רציתי להחליף את הרדיו דיסק כי הוא מיושן עם טייפ ולהוסיף סאב ומגבר לסאב. אני נוסע עוד שבוע לארצות הברית אז אם יש לכם רעיון על משהו להביא משם אין לי בעיה להביא. התקציב הוא עד 3000 שקל

פורסם

cerwin vega vmax12 + מגנט פנטום מונובלוק.

HU תמתין ותקנה אחרי זה, חבל בגלל הצמצום שתתבאס.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

הייתי וצה עצות גם לסאבים ומגברים אבל גם לרדיו דיסק. אמרו לי לקנות רדיו דיסק בארץ כי שמביאים לארץ אותו התחנות רדיו לא כולן נקלטות.

פורסם

אם אתה טס לארה"ב תביא את אחד הרדיו דיסקים בתקציב שנכנס לך, להם אין בעיות עם התדרים

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אתה יכול להמליץ לי על רדיו דיסק מסויים? אני אוהב פאנלים עם אנימציות ... ואני רוצה להכניס בתקציב גם מגבר וסאב אם זה אפשרי.

פורסם

אם בארה"ב עסקינן אז...

רדיו דיסק - Clarion DXZ645MP, אני לא חושב שהייתי ממליץ על משהו אחר.

סאבוופר - כמובן בלי וויכוח הJL Audio 12W3v2, יעשה את העבודה כמו שאף סאב לא יעשה.

מגבר - Hifonics NX750D זה מסדרת נמסיס לא הרבה מכירים, שמעתי אותו מגביר (ומבשל) פאנצ' 200 RMS.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...