פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום מי שמבין ויכול לעזור לי...תודה מראש אאז ככה... אני רוצה שתבנו לי פה..מערכת מפוצצת...בסביבות ה-3,000 שקל כולל הכל..... תודה מראשש!!!
הודעה אחרונה מאת אורי ו., -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי שתי הצעות מחיר למערכת מעונין בעזרה שלכם לאיזה מערכת לקחת!! הראשונה מגבר 4 ערוצים 780 וואט, KSAX6550 JVC קומפוננט ליטינג אודיו (הצוהב) 600 שקל רמקולים 6/9 של קיקר 800 שקל פנאל של בלנקפוט _____________________________________ השניה קומפוננט של מוראל דוטק 1300 שח מגבר מגבר 4 ערוצים 780 וואט, KSAX6550 JVC סאב 12 איץ של פונוקס גולד לא מכיר את הסאב (מה אתם אומרים) 600 שח פנאל של בלנקפוט ________________________________ מעונין לקבל חוות דעת ממכם איזה הצעה כדיי ולגבי המחיר של כל המוצרים תודה אוהד
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 4 תגובות
- 688 צפיות
שלום, ברשותי ואן (מיניבוס) מסוג ניסן וואנג - כן כן ישן. עכשיו החלטתי להתקין לו מערכת אודיו חדשה (לא היה כלום לפני כן). רציתי לשאול אתכם לייעוץ איזו מערכת מומלצת (משהו פשוט - רדיו דיסק), ואילו רמקולים כדאי להתקין בדלתות הקדמיות? אם יש לכם הערות אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת ntsc, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. לאחרונה אני מבצע שידרגון במערכת שלי , בשירשור הזה ניתן לראות את ההתלבטות שלי : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=78296 לבסוף, המגבר JBL מהדיוטי פרי בדרך , אני מחכה שהורי יחזרו מחו"ל. עכשיו חשבתי על שידרוג ה-HU , תוכלו לספר לי מה אתם חושבים על הפאנל של קנהוד הספציפי הזה? לי הוא נראה טוב , 2 יציאות RCA , אקולאיזר ושליטה על באסים טווטרים ועוד... אני רוצה לקנות את הרדיו דיסק הטוב ביותר ולקבל את התמורה הכי טובה למחיר (1000 ש"ח) והקנהוד נראה לי מצויין. השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוט אך ורק על הסאב דרך הפאנל?? ועוד שאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין הפאנל הנוחכי שיש לי עכשיו (kenwood 2026) לבין הפאנל הזה? חוץ מהאופציה של ה MP3 …
הודעה אחרונה מאת אלירן המלאך, -
מפגש קארספורום 2 בחסות אוטופרט וא.י.ה. אביזרי רכב אנו שמחים להזמינכם למפגש אודיו לרכב אשר יתקיים ב-8.7.05, יום שישי, החל מהשעה 14:00 בא.י.ה. אביזרי רכב בע"מ, החרושת 8, אזור תעשיה כפר סבא. טלפונים: 09-7679468, 054-4278009 המפגש יכלול תחרות SPL ב- 3 קטגוריות: קטגוריה 1: מקצוענים- יבואנים, בעלי חנויות ומתקינים (רק פרס 1) קטגוריה 2: חובבים יותר מסאבוופר אחד קטגוריה 3: חובבים סאבוופר אחד פרס ראשון לקטגוריה: סאב+ תיבה Rockford Fosgate פרס שני (קטגוריה 2 ו-3): קומפוננט Lightning Audio פרס שלישי (קטגוריה 2 ו-3): רמקולים Boss Audio 9X6 ההרשמה לתחרות חובה, מי שלא …
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול אולי להפנות אותי באזור המרכז למקום טוב שלא לוקח מחירים בשמיים רק לבניה יש לי אמריקאית אני לא יכול להכניס שום רמקול בדלתות ואני חייב בניה
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב אני מחפש חשמלאי רכב אמין ביוקנעם, חיפה והסביבה על מנת שיתקין לי רדיו דיסק ו-2 רמקולים אחוריים "4 בצידי המגש האחורי במקום שמיועד להם. את החלקים אני קונה בנפרד מחנות של בן דוד שלי. יש המלצות? תודה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין במגבר 6/5 יציאות. כרגע עומדים על הפרק 2 מגברים: JBL GTO-755.6 או ORION 7005. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם/מי עדיף/תחליפים/שווים משהו? תודה, תומר.
הודעה אחרונה מאת tomerw, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אתמול אחרי כמה זמן אצל איה אביזרים בכ"ס ואחרי שמיעה מרובה של הרבה טוויטרים וקרוסים הקרוסים המקוריים של הפוקאל פוליגלאס הוחלפו בקרוסים בהזמנה אישית של מוראל (את הדגם אין לי בדיוק אם זה מאוד מעניין אני יפתח ויבדוק) אני חייב לציין את השירות שקיבלתי מאיה ישבנו והוא השמיע וחיבר לי כמעט כל דבר מטוויטרים של מוראל פולס עד טוויטרים של אלייט ומקרוס של פולס עד קרוס של אלייט 2 חלקים בכוונה לא בדקנו סט שלם בגלל שגם אני וגם יוסי הגענו למסקנה שהמידים שם עושים עבודה מאוד טובה... התוצאה הכי טובה הייתה עם הקרוס שנרכש... אני חייב לציין השינוי בסאונד הוא כזה דרסטי עד שירדתי מלהחליף את הקומפוננט... כרגע אני גם ניתקתי את האחוריים שעד לפי אתמול שימשו כסראונד נחמד כזה לא צריך אחוריים בכלל …
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. רציתי חוות דעת לגבי קומפוננט קידמי של Rockford Fosgate FNQ3514 יש לי מישהו שיכול להביא לי אותו מארצות הברית ב 850 שח.(הרמקולים 5 ורבע אינצ') רציתי לדעת אם יש כאן מישהו ששמע או שיש לו את הקומפוננט הזה. מה דעתו ? האם הצלילים שלו צורמים או רכים ? האם זה קריטי אם זה יהיה 5 ורבע אינצ' או שצריך 6 וחצי ? רציתי לדעת האם כדאי להביא את הקומפוננט הזה ב 850 שח ? אודה לך על עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת NIKIG, -
- 1 תגובות
- 840 צפיות
הרבה לא יודעים כמה זה חשוב התיבה בעצם של הסאב היום אני הבנתי את זה גם כן כמה זה חשוב הייתי בסדנא חדשה שנפתחה באזור הקריות ליד צומת קרית אתא הם בונים תיבות לפי נתוני חברה +מדידות וחישובי תוכנת מחשב ופשוט לא יאמן כמה הבדל יש לעומת תיבה רגילה אטומה ! אני חשבתי ככה עד שהיום ראיתי את הפיוניר הרגיל הפשוט שכולם אומרים תיבה סגורה הוא צריך היום אני שמעתי אותו דופק בתיבה פתוחה בנויה במיוחד לפי צרכיו וההבדל פשוט לא יאמן הפיוניר ירד ונתן דיוק שאני עוד בשוק שזה היה פיוניר! תיבות כאלה נעות בין300-700 שקל והם שוות כל שקל פשוט ! אתם לא מאמינים כמה עד ששומעים אותם
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 840 צפיות
שלום! יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה,עד היום הרכבתי שתי סטים של DVD אחד של BOSS ואחד של DMAX ולשתיהם יש בעיה דומה,הבעיה היא שלאחר זמן מה של עבודה של המכשירים הצבעים במסך נהפכים להיות שחור לבן חשוב לציין ששתי המסכים לגמרי לא מאותה החברה אז לכן אני שולל את בעית המסכים. אולי מישהו יודע מהיא כן הבעיה? ואיך פותרים אותה? תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 0 תגובות
- 722 צפיות
שלום רציתי לדעת עם יש משהו כול שהוא שאני יכול לסרטט לי תיבה כפולה דרך המחשב וזה יתן לי מידות והכול אחר כך... או משהו שיש כול מיני סירטוטים של תבות עם מידות..
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב לכולם.. לפני שבועיים נתתי הצעה על מגבר +8 רמקולים....להפתעתי זכיתי בו יום למחרת בסכום של 390 ש"ח!. רציתי בבקשה לדעת אם מישהו מכיר את החברה של המגבר (בקישור למטה) המגבר עצמו 1600 וואט +רמקולים וכו' הכל מפורט באתר..... אשמח אם תיתנו לי חוות דעת למי שמכיר שמע או ניתקל בחברה הזאת...כי אני לא יודע אם יהיה שווה לי להתקין הכל.... תודה טל זה הקישור למגבר +הרמקולים: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=YHmagber1600
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
התייעצות לגבי HU
מאת A.G- 2 תגובות
- 940 צפיות
שלום חברים, אני שוקל לרכוש רדיו דיסק חדש ומתלבט בין 2 דגמים בעיקר: 1. KENWOOD KDC-431MP (http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2193&CategoryID=72&Page=2) 2. PIONEER DEH-4700MP (http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1844&CategoryID=72&Page=1) איכות השמע הוא המאפיין הכי חשוב ! אנא תנו בבקשה חוות דעת. מי מבין המערכות האלו מומלצת יותר, והאם הייתם ממליצים על משהו טוב יותר בטווח המחירים הזה ?
הודעה אחרונה מאת NIKIG, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שיטטתי באינרנט כדי לראות סאבים ותראו איזה סאב מצאתי : של פיונר http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2535683 המפרט: (העתקי מהאתר) תכונות עיקריות: רמקול סאב � וופר "12. * הספק גבוה � Watt 600. * הסאב � וופר בנוי מ � 4 שכבות שמפיק צליל בס נקי ועמוק. * עומד בעומסים. * ממברנה IMPP חוטי פיבר שזורים בחוזקה. * מסת (לא משקל) מגנט כפולה להספקים גבוהים ואיכותים במיוחד. * היענות תדר : 20HZ - 4KHZ. * התנגדות : 4 האום. * רגישות : dB91. * צבע : שחור , כסף. לא ייצא לי לשמוע את הדגם הזה, מישהו שמע?, מכיר?
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 2 תגובות
- 912 צפיות
יש לי רדיו דיסק מדגם פיוניר DEH- 6350 ואני מחפש ספרות עליו ... אם משהוא יכול לעזור אני אשמח .
הודעה אחרונה מאת ajcool1, -
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
במיצובישי סופר לנסר שלי אחי מותקן כרגע רדיו טייפ שנראה שהגיע מהחברה מתי שהוא בשנת 94.. קניתי רדיו דיסק MP3 של פיוניר ויש לי בעיה עם החיווט. נראה כי המינוסים של 4 הרמקולים כפי שחוברו לרדיו טייפ הישן מקוצרים/משותפים. קדמי/אחורי ימין, קדמי/אחורי שמאל משותפים. ואילו הפלוסים של 4 הרמקולים נכנסים בבודדת. עכשיו, מה המצב: הרדיו עובד, אך כאשר אני מעלה עוצמה אפילו במעט, הוא מכבה את עצמו אוטומטית. מה אני עושה ? האם יש לעשות חיווט חדש ? או שמישהו מכיר את הרדיו המקורי בסופר לנסר, ויכול לשפוך אור אודות החיווט ? חברה, בבקשה עזרה.
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
- 5 תגובות
- 995 צפיות
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת האם למישהו יש נסיון אם הסט הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1664057 והאם המחיר של 219 ש"ח סביר? בתודה מראש.
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאת: יוני שלום (מקור: Tom's Hardware)כבר כמה חודשים, שחברת Creative מנפנפת לראווה במה שהיא מכנה "המהפכה הבאה בתחום האודיו", מעבד האודיו X-Fi. תחום האודיו הוא תחום בו חברות רבות באות בהצהרות "המהפכה" השכם וערב, אך Creative שלפה מהכובע שילוב מרשים משכנע של טכנולוגיות,שבהחלט ניתן להגדירן כמהפכה. מה כבר ניתן לחדש? גם אנחנו הופתענו, התקרבו ושמעו... המעבר ל-24bit אם ידעתם או לא, בזמן שאתם מקשיבים לדיסק האהוב עליכם אתם מפספסים חלק משמעותי מהצלילים ומאיכות, אך כבר התרגלנו לעובדה שהאיכות הגבוהה ביותר שנוכל לקבל היא זו של הדיסק אותו קנינו בחנות, אלא אם כן חברת התקליטים החליטה שזה רווחי עבורה להפיק DVD עבור האלבום. לא רק שהאירוע עצמו נדיר, אלא שגם מצריך מערכות ביתיות יקרות.…
הודעה אחרונה מאת Molecular, -
- 2 תגובות
- 805 צפיות
האם החברה הזאת טובה ואמינה אני מדבר על דגמי הרמקולים במידה 6-9 300 וואט תודה לעונים.
- 4 תגובות
- 941 צפיות
2 אחורים 330 פיוניר 2 קדימים 280 פיוניר סאב פיוניר 800 פנל של פיוניר עוד לא סגור על הדגם 2 מגברים BOSS או V12 כיאלו מגבר אחד הולך לסאב ואחד לרמקולים כל זה בערך ב2800 שקל... מה אתם אומרים? המערכת תותקן במצובישי קריזמה
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הביאו לי סאב של חברת SPL. 10 אינץ'. מאחורי הסאב כתוב 600 ואט. וזהו אין שום כיתוב אחר ושום דבר אחר... איך אני מברר תדגם שלו? ואיך אני מברר איזה תיבה לבנות או לקנות בשבילו? ועוד שאלה בערך באותו נושא.. יחד עם הסאב קיבלתי מגבר FURI זיוף של ALPINE V12 הדגם שלו הוא MRV-T604 מישהו יודע איפה אני מוצא תפרטים שלו? אגב חיפשתי בגוגל במשך השעה האחרונה לא מצאתי כלום.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 7 תגובות
- 962 צפיות
אז המצב הוא כזה שני רמקולים של JVC6\9+מגבר קונקורד 500 מאחורה וסט זול של מגנט מקדימה והבעיה היא איך אני מכניס 6.5 מקדימה חורים הם של 4.5 או 5 אני לא זוכר את המידה אבל הבעיה שאין אפשרות להגדיל את החורים וגם המגנט נוגע בפח ואז הרמקול משמיע נורא היום הרמקולים יושבים על ספיסרים ועדין לא יושבים טוב ועוד בעיה מאחור היום הרמקולים מותקנים בדפנות ואם מרעידות את כול הפח עם כדי לי ליבנות להם בתוך הדופן קופסא או שזה לא יתן לי כלום הוא שכדי למלות את הדופן באיזה שהוא חומר (ספוג או משהוא דומה אין לי עכשיו כסף לחומר בידוד רציני) ויש את אותה בעיה גם מקדימה רק שמקדימה אין אפשרות אפילו לשים חומר בידוד (ני כבר די מיואש מי המערכת) בתודה מראש אוהד
הודעה אחרונה מאת אוהד אפרת, -
המלצה לסאב+מגבר 1 2
מאת סאונד בראש- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברה אני צריך המלצה לסאב ומגבר בתקציב של 2500 פלוס מינוס ! עם דגש על SQ אבל שידע להרביץ ! תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום.. יש לי מגבר חזק מאוד של JBL ואני רוצה להוסיף סאב וופר לרכב... את האמת שאין לי הרבה כסף אז אני מנסה להשיג משהו הכי טוב שאפשר בהכי פחות כסף... מוכרים סאב וופר של סוני מדגם - XS-L1230 ללא תיבה ב240 שקל... המחיר נמוך מאוד וזה נשמע לי מאוד מוזר אז אם מישהו מבין ויוכל לתת לי חוות דעת אז אני אשמח מאוד וגם איפה אפשר להשיג תיבה לסאב כזה? תודה רבה! http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1641511 נ.ב: אשמח לקבל הצעות נוספות לסאבים... (-;
מכס על דינמאט
מאת SUZUKI1- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע האם לוקחים מכס על הדינמאט?ואם כן מה האחוז?
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום ! ברצוני לשדרג את המערכת באוטו שלי (פונטו ספייס שנת 2002,לאחר שהחלטנו שלא נמכור אותה בסוף). אז ככה המפרט שלי עכשיו הוא: HU קנהוד 2026 (לא רוצה לשדרג אותו) מגבר BOSS עם המאוורר. רמקולים אחוריים פיוניר 240W הכחולים. מקדימה יש לי רמקולים שבאו עם האוטו ומחוברים לפאנל , (כל הסאונד מאחורה). וסאב פיוניר העממי לאור התופעה הזו אני רוצה לשדרג את המערכת שלי לקומפוננט ולבנות לי במה קדמית רצינית! אז ככה , הקומפונט שחשבתי עליהם זה morel HYBRID או דוטק, הכל שאלה של מחיר, תלוי בכמה אני יוכל לרכוש את הhybrid אם ההפרש יהיה לא משמעותי אני ילך עליהם , השאלה שלי היא האם הם נכנסים לי בדלתות? לאחר שיחה עם חים (סאונדר) הוא אמר שהוא התקין קומפוננטים בפ…
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
יש לי טיוטה 2001 וזכיתי ברמקולים.. ב65 שקלים נראלים לי חררא של רמקולים.. מה כדי לי ליעשות לבטל את הרמקולים או להחליף בשל הטיוטה.. זה הרמקולים.. למי שמכיר.. זוג רמקולים לרכב 6.5 אינץ', 3 Way, בעוצמה של 200W, תוצרת GOLD SOUND דגם PY1620A.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 28 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אם מישהו יודע מה אתר הבית של לייטינג אודיו אז אני ישמח לקבל. אני מאוד מתלבט לגבי מגבר,החלטתי ללכת על מונו ואני חושב לכיוון של לייטינג אודיו . אבל השאלה שלי אם המונו מוציא באמת את ההספק כי באתר אחד ראיתי מספר אחד ובאתר שני מספר אחר. http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=LA350&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=3&aff=Zap
הודעה אחרונה מאת Clarion Man,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,952 אורחים (הצג רשימה מלאה)